Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Esimde sinavda suanda hatta ondan geldi aklima o anca yazarsa yarn yazar bize iste boyledr bi suru olunca insn hangisine cewap vereceginr şaşırıyor varya

Valla benim içinde öyle bebeğim başka sayfalara bakamıyorum zevk almıyorum ama bunu çok söylüyirum keşke üçümüzde aynı yerde otursaydık çok isterdim bunu.
Minikler öğreniyor çok faydalı valla hayrunnisa renklerden hepsini biliyo ingilizcelerini de biliyo :) bil bakalım kısmında ordan ne sorsalar hepsini doğru cevaplıyo koala bukalemun sarmısak fil marul ananas ... Yani orda ne soruyorlarsa hepsini seviyo. Bir de eğitici oyun seti diye bir program indirdim ona da bayılıyo hafıza oyunu oynuyo puzzle oynuyo hayvan sesleri var onu da çok seviyo

Ben minikler ogreniyoru arada sirada aciyorum kitaplara bakarken sikilirsa aciyorum soru sorma bolumunu hic mantikli yapmiyor boga nerede diyor mesela erva rastgele tikliyor o olmazsa digerini o da olmazsa baska birini ona oyun gibi geliyor tiklaninca ses cikiyor ya sirf onun icin tikliyor yani.
Ve ben sunu sevmedim onlari kucucuk yapmislar hayvan sekillerini falan daha buyuk ve dikkat cekici yapsalar daha iyi olabilir.

Erva daha cok kitaplara bakiyor oradaki hersyi taniyor makas sekerleme anahtar dis fircasi tarak cogunu bilior sorunca hemen gosteriyor

Nisada oyle sengul rastgele bakiyo oyle hayvalara o bu hangi hayvan kismina gecmedik bile yani dusun cok dikkatini cekmedi galiba ben eline veririsen bakiyo yoksa acmiyo

Baharcim sınavlar nasildi bide sendende yorum bekliyoruz
Bu arada aksam 9.30 da yattik grce 2 de kalktik kayinvalideme gittik herseyi hazirlamis zaten nisayida uyandırdim alissin hemde ilerde bilinc alti olur
Kizim biz amin yapacaz dedim o oyle diyo cunku
Suanda babamiz ise gitti yanimda uyudu

Hayirli bereket li razmazinimiz olsun ins.kizlar

Bahar birde bu dedigini indirim bakalim onla ilgileneckmi renk kismina cok bakmiyo bi kirmizi diyo oda bilincsiz

Nisada oyle sengul rastgele bakiyo oyle hayvalara o bu hangi hayvan kismina gecmedik bile yani dusun cok dikkatini cekmedi galiba ben eline veririsen bakiyo yoksa acmiyo

Baharcim sınavlar nasildi bide sendende yorum bekliyoruz
Bu arada aksam 9.30 da yattik grce 2 de kalktik kayinvalideme gittik herseyi hazirlamis zaten nisayida uyandırdim alissin hemde ilerde bilinc alti olur
Kizim biz amin yapacaz dedim o oyle diyo cunku
Suanda babamiz ise gitti yanimda uyudu

Hayirli bereket li razmazinimiz olsun ins.kizlar

Bahar birde bu dedigini indirim bakalim onla ilgileneckmi renk kismina cok bakmiyo bi kirmizi diyo oda bilincsiz

Bende indireyim cnm.
Bahar tum sayfalari okumadi galiba ondan yazmadi.
Sizinde ramazan ayiniz mubarek olsun kizlar

kuzularıııımmm canlarııımmm benim koşturmamı bi bilseniz varya k.validem ameliyat olduktan sonra herşey bana kaldı ev de büyük herşeye yetişemiyorum geçmiş olsuna gelen çok oluyo valla hayrunnisayı uyutur uyutmaz ters düşüyorum. sizi boşlamamaya çalışıyorum ama yine de beni anlayacağınızı biliyorum.
bütün yazıları şimdi okudum benim hakkımda düşündükleriniz için çok teşekkür ederim o kadar doğru ve güzelki çok duygulandım aslında .
elifcim önce senden başlayayım ,biz ilk seninle tanışmıştık ve ne yalan söyleyeyim bu kadar samimi olacağımız hiç aklıma gelmemişti :) sen eşi ve çocuğu için mücadele eden, yuvasını seven ve yuvasına düşkün bir insansın eşin sıkıntıda olduğu zaman maddi yönden her türlü destek olmaya çalışıyorsun bu da benim çok hoşuma gidiyo ve takdir ediyorum seni . anladığım kadarıyla akrabalık bağlarına dikkat eden eşinin ailesine saygı gösteren birisin gerçi ne kadar saygı göstersen o kadar da haksızlık yapıyorlar size orası ayrı . çocuğuna gerektiği kadar faydalı olan en güzel şekilde yetiştirmeye çalışan bir annesin. arkadaş canlısı ve sevdiğine gerçekten değer veren birisin
şengülcüm sıra sende :) sen gezmeyi seven , evine eşine bağlı bir insansın. konuşmayı çok seviyorsun sana yetişemiyorum bana kızma herşey özelliğin bir yana çocuğunun hareketlerini takip edip en ufak birşeyinde endişelenmen çokgüzel bu yönün sayesinde kızını yaşayacağı çok büyük sorunlardan kurtardın senin bu yönünü hep takdir ediyorum. sen elif gibi arkadaş canlısı sevdimmi gerçekten seven birisin bu yönlerinizi çok seviyorum. ama kuzum sen biraz alıngansın sanki bana öyle geldi
valla kuzularım uzun lafın kısası ben sizleri çooookkkk seviyorum benim çevremde bile bu kadar samimi olduğum kimse yok çom isterdim sizlerle oru olmayı dostluğumuz hiç bitmesin hep devamettirelim belki birgün biryerlerde buluşabiliriz :)
sınavım kötüydükızlar hiç çalışamadım .
kendimde en sevmediğim yön biraz tezlik var çabuk sinirleniyorum ve o zaman gözüm birşey görmüyo bu yönümden nefret ediyorum. ama sizleri deçoookkk seviyorum

Sengulu annelik yonunden gerçek den bende takdir ediyorum inanilmaz derecede hemde

Sengul gercekden konusmayi cok seviyo

Arkadasligimiz hic bozulmasin istiyorum ben kızlar

Benim icin guzel dusuncelerin icin ayri tesekkur ederim canim

Sınavnla alakalida ins.hayırlısı olur kuzum

Kızlar bebislerimizn son halini resmini koyalim özledim vala cucukleri ama yakindan son halleri olsun

Kız bu nasıl büyümüş maşallah saçlara baaakkk fıstık yerim seni. Ben telefondan koyamiyom kuzum akşam fırsat bulunca bilgisayardan koyarım tmm mı

Ayyy elif valla icimden geceni okudum bende size resim koyalim hep birlikte diyecektim
Hemen koyuyorum

Baharcim guzel yorumlarin icin tesekkur ederim.

Alinganlik konusuna gelince aslinda alingan biri degilim cnm neden boyle oldugumu soyleyeyim mi? Ervanin o durumu beni oyle yapmisti herseyi takar hale geldigim icin soylenen en ufak soze bile dariliyodum gecici bi alinganlik donemim oldu evet kabul ediyorum.

Keske yakin olsaydik birbirimize kizlarimizda ayni yasta birlikte oyun grubu kurardik ah ne oyunlar gosterirdim onlara..

Yaaaaa evet iste eveet konismayi cok seviyorum bana yetisemediginizin farkindayim ama napiim

Canlarim ya bu annelik konusunda bana soyledikleriniz beni cok onore etti. Sagolun sizlerde mukkemmel annelersiniz.

Ama herseyi dusunmek iyi degil ben cok ayrinticiyim ervanin gun icinde ne yaptigini neler yedigini neler soyledigii hergun gozlemlerim sevinir mutlu olurum.
Hatta esim isten gelince o gunku gozlemlemelerimi esime anlatirim da anlatirim.
Esimde biraz da kendini anlat sen ne yaptin bugun der.

Birgunde yiyecegini kendi listeme gore hazirlarim ve saati saatine yediririm. Cok nadirdir amaaan bugun de ne varsa onu yesin dedigim hep ona ozel hazirlarim.

Boyle olmakta iyi degil surekli kafa mesgul oluyor bazen akisina birakmak lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…