Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oyyyy sunlarin tipe yaaaa kuzularım benimmm

Vala canim sen bilriisn ben birsey demeyim yani , aslidna gece kalkmak yönünden iyi olur ewet ama sakin bez baglama tamemn kes yani

Oyle yapcam cnm esimle de konusayim da sonra yapicam yapacagimi. Sen kac tane kilot atlet aldin elif artik zibin kullaniyonmu?

Kızlar kizlarimizin boylarida kilolarida gayet iyi bide zYif diyosunuz nerdeyse nisayla aralaarinda 1 kilo bilr yok yani bide nisa fazla yemesine ragmen yani hic endise etmeyin dememki normal boylari
Kilolarda iyi bence
Sengul senin kizn boyu uzun duruyo ama sen uzunmusun esin falan

Esim uzun cnm. 180 bende 160im siz nasilsiniz? Ama onlarin yasi icin yarim kilo bile onemli. Nisala aralsrinda 2 kilo var. Boyu 84 dedi hemsire. Ayakkabiyla olctugu icin ben 83 dedim hatta

Zibin aldim 3 tane sifr kol ama hic kullanmadim 10 kadar atlet belki daha fazla 10 kadar kilot var gecen seneden annem almisti bende aldim iste 2 tane cis kilodu aldim ama terletiyo cis kilodu gece takmayin onu sikiyo cunku terletiyo bayada baslarda camasir yetismiyodu sidmi düzene bindik ama

Baksir tarzi kilot normal kilot onlardan larisik kullanıyorum bende

Erva kitapa pika diyo
Normal mi tersten soylemesi sizinkilerde de oldu mu hic boyle ornek versenize kizlar
Kuzum o tersten değil çocuklar konuşmayı öğrenirken bizlerin ağız hareketlerine dikkat ederek sesleri çıkarmaya başlarlar söylenişlerine dikkat et kitap ve pika ne kadar yakın birbirine :)

Şengül bence de başla bak gece yapması da azalmış. Ne yapacan bayram gezmesini :)) öğrenir hem de bayrama kadr. Valla bende başlamak istiyorum ama gece bağladığım bez sabah kalkıyorum ki full dolu bezsiz nasıl olacak tutabilir mi acaba

Kızlar bu arada ben doğum kontrol hapına başladım geçen hafta çarşambadan beri hergün içiyorum uzun süre çocuk istemiyorum hayrunnisayı da kestimya sütten başlayayım dedim

Ben hap kullanmiyorum hic cnm.

Bak bahar sana ne dicem erva da sabah uyaninca bez doluyodu kac kere tasmisti hatta ustune basina.
Ama 2 yasina girince azaldi.

Ve sunu farkettim gece uyumadan once bezi biraz dolu oluyodu. Bende cok fazla yapiyo diye dusunuyodum.
Simdi 1haftadir falan deniyorum. Gece uykuya gecmeden yarim saat once yeni bez takiyorum 2 3 kere cisini yapiyor muhtemelen az oluyor. Sabah acip bakiyodum oyle farkettim yani hem elif de dedi bende baslamadan once dolup tasiyodu dedi ama egitime baslayinca hic oyle olmamis hatta hic yataga isememis.

Ben karar verdim ya yarin sabah basliyorum bugun kilot da alicam haydi hayirlisi..

Ben zibin kullanmicam atlet kilot kullanirim annem daha onceden almisti kilot varya bi gorun bez olmadan dondan dusuyo:)))
Zayif ya tutmuyo bezin ustune kilot giyerse oyle biraz tutuyo kucucuk almam lazim

kuzum ben bezini değişir hemen uyuturum yani uykuya geçtiğinde bezinde hiç çiş olmuyo ama yine de doluyo bırakınca ne olur bilemedim

Ayy cok sevimli cikmis yavrum.
Benim kiz salincaktan nefret ediyo bi kere bindi o da zorla korkuyo

başlamayı çok istiyorum bizim bulunduğumuz ilçe çok küçük öyle çocuk kıyafetleri falan yok ile gidip almam gerekiyo alıştırma kilodunu

hayrunnisa deli oluyo bi görsen kocaman lalla diyo hızlı istiyo bide. evin balkonuna da aldık hatta hep üzerinde

Ne guzel cnm bende balkona yaptirsam mutlaka alisir haftada 1 gidiyo ve hic binmiyo sadece resimde gordugun donemec gibi seyi cok seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…