Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Oo masallah cnm.

Bende bi sayfayi seviyorum dile kolay 1.5 sene oldu tam. Iyice alistik birbirimizi kizlar ben de size sunu soylicem hadi birbirimizin hakkinda elestiri yapalim yani 1.5 senedir sadece mesajlarla tanidik az bucuk birbirimizi mesela benim hakkimda ne dusuniyosunuz? Iyi yonde kotu yonde birbirimiz hakkindaki dusuncelerimizi soyleyelim ne dersiniz? Biciriklari simdilik kenara alalim

Tamm ben söylüyorum iyi yada kotu dedigin icin rahatimm canim

Öncelikle senden başlayım;
Benim gözümde annelik olarak mukemmel bi annesin bence, evine esine saygi gosteren biri gibisin

Sana (bu esin yada cocugunda olabilir)
soylenen birseye önyargılasin neden boyle dedi neden. Boyle yapti normal birseyi hemrn olumsuz tarafa cekebiliyosun, sevdiğin insna sevdiğini hersekulde belli edip onu belli ediyosun illa seni seviyorum ben demen gerekemiyo bunu belli ediyosun halinle ,
Ozunde iyi birine benziyosun uzdugun kisi varsa onun kaygisina dusuyosun ki bu cook guzel birsey bence
Biraz negatif biraz pozitif birisin.
Soylediklerimde ins.seni kiracak birsey olmamistir

Sira baharda

Bahar; cok naif gipta ettigim hep coook olumlu bi anne, ortamlarda olumsuz birseyi sevmeyen insanlari kirmayan kirmak istemeyen bi yapisi var, dost canlisi gibi ayni

Mesela ben bahara ne söylersem soyleyim alinmayacagini dusunuyorum , esine bagli cevresinde esinin akrabalrindan insanlari sevmesede saygi gostermesi gerekdigi icin bunu yapan birisi,

Bahar genellikle pozitif bi yapiya sahip oldugu icin olumusz bi tarafi varsada ben bilmiyorum yada farketmedim bende oyle olmak isterdim mesela

Kendimizle alakali da yazi yazalim kizlar mesela ben kendimle ilgili sevmedigim yonlerimi yazayim size

Asiri takinliyim oyle boyle deil sevmiyorum ama vazgecemiyorum bu huyumdan , biri birsey soyeldigi zman aacba neden boyle dedi yada benlik birsey yok mesela acaba banami dedi bu derce dusunuyorum sevmiyorumda ama

Pozitif deilim genel olarak sorun eden bi yapim var , asiri alinganim uzulurum hemen canimi sikan olaya cok basit onemsiz demem kirilirim yani beni uzduyse durum, yaptigim seyin yanlis oldugunu bie bile karsi tarafi uzecegimide bilsem lafimi esirgemem iicimde kalsin uzmeyim kimseyi demem, lafin altindada kalmam sevmedigim cooooook fazla huyum var kizlar benim sayfalar yetmez belki

Iyi huyumda varmi bilmem varsada soylemek istemem

Sira sizde heyecanli bekliyorum vala sengul iyi akil ettin bunu

Arada boyle konu degistirio yada farkli konu bulup konuşmayı seviyosun sen sengul bende senin bu huyunu seviyorum

Aynen cnm ben severim siyasetten normal hayattan vs konusmayi daha once de soyledim biraz cenesi dusuk biriyim..

Evet ilk once elif yazdigi icin senden baslayayim.

Sende ailene duskun birisin.
Kus kalmayi sevmiyosun.
Iyi bir anne ve essin bence.
Gezmeyi seviyosun.
Kendine ozgu bi yazim seklin var. (Bazen anlamasam da )

Negatif yonlerin su aslinda bu ikiniz icinde gecerli.
Ben sayfalar dolusu yazi yaziyorum siz yazmiyosunuz veya kisacik yaziyosunuz ve hep ben soru soruyorum siz bana bisey sormuyosunuz.
Ervala ilgili en ufak detayi bile sizlere yazmaktan zevk aliyorum ama siz benim kadar paylasimda bulunmuyosunuz

Bahara gelelim bahar cook iyi bir anne ve es.
Esinin akrabalarina saygili.
Eviyle yuvasiyla vakit gecirmeyi seven biri.
Yerinde oturakli ve agirbasli,
Kimseyle kus kalmak istemeyen,
Herseyi icine atan paylasmayi sevmeyen biri.
Kavgasini gurultusunu kimseye duyurmayan anlatmayan biri.

Olumsuz yonune gelirsek yukarida da bahsettigim gibi sadece o.

Hee bir de sordugum sorulara eksik cevaplar veriyonuz

Kendimi elestirecek olursam.

Ben bazen insanlarin ne dedigini cok umursarim bazen de hic umursamam.

Birine kizdigimda arkadas veya akraba farketmez bicak gibi keser atarim arkama bile bakmam hic de uzulmem bu kotu bi huy biraz gamsizim bu konuda..

Bazen ortamda cok konusurum gunde veya bu topikte bazen dusunuyorum insanlar benden bikiyormu acaba her sorunumu anlatiyorum milleti dertlerimle bogmak zorrunda degilim veya insanlarin bana teselli vermesi kimse vermek zorunda degil. Acaba kulfet geliyormuyum diye dusundugum cok zaman olmustur..

Suna cok kiriliyorum ben herseyimi paylasmayi seven bir insanim. Oyle kavgami gurultumu degil de sevincimi mutlulugumu paylasmayi ve konulardan bahsetmeyi cok severim hic sikilmadan sizlerle bi konu hakkinda konusabilirim ben bu kadar konusma ve soru sorma heveslisiyken kimsenin yazmamasi uzucu geliyor.

Bu kadar kizlar

Canimmmmm
Aama varya okurken guldum , ben cogu zman sen okadar sey yazinca hepsini biryseye sigdirmak istiyorum sorularini elimden geldigince tek tek cewaaplamaya çalışıyorum yani bakiyorum bi soruna cewap veriyirum sonra ne sormussun bakip tekrar cewapliyorum dikkat ediyorum aslinda dememki fazla deil

Ewet sen konusmayi seviyosun dogru ben gene yaziyorum ama bahar cok nadir oda cok yazmayi sevmedigimizden galiba yada uzun uzun sormayi sevm3digimden

Kendine ozgu yazin var demissin yaa cok guldum kiz inan dikkat edim diyom bu sefer dhaa kotu oluyo varya

Bide internetle alakali cekmiyo falan ya yazmisida zor oluyo inanki gulucuk koymaaya bile useniyom. Emin ol suan okadar ugrastimki koymak icin dusun yani

Baharla ilgili bu dusuncelerine bende kopyala yapistir yapiyorum sana katuliyroum yani

Sengul bu konulari konuslaim bitsin gorumcemle alakal i birsey anlatacam ben unutursam srn bana hatirlat elif bisr analatacakdin diye unutursam eger

Bide internetle alakali cekmiyo falan ya yazmisida zor oluyo inanki gulucuk koymaaya bile useniyom. Emin ol suan okadar ugrastimki koymak icin dusun yani
Hahahahh ah kuzucum sesli guldum valla e sekerim bende telefondan yaziom herseyi de yapiom
Seninki akilli telefon degilmi?
Valla hic abartmiom bazen 3 kere okuyorum yazdigini

Ama olsun seviyorum seni ve yazim seklini

Evet bahar pek girmio biz seninle gunde 10 kere buradayiz galiba birazda ondan sende cevap veriyon bahar da ama ne bilim gozum doymuyo herhalde

Yaaaaaa bu bahar nerede inan elif ozledim ya farkinda misin bu siralar bizi cok boslar oldu bu kiz

Bizimd orucda soyle oluyo simdi esim buyuk ihtimal bugun sahurdan sonra ise gider ki oyleymis oglen 1 de gelecekmis

Bizde dun sahur iicn iftar icin ufak tefek birseyler aldik
Gecen sen kayindemgille yedik hep ordaydik hic misafir almadimda gitmeddikde bu yil alacama ama aklimda bi kac alacagim kisi listesi olustu bile ama iste yemek konusunda fikrim yok yani 2 aile bir alacam esim arkadaşı ikiside yeni evli sayilri biri yeni balayindan gelsi hatta onları alayim diyorum yemek icin fikir veririsinizcl cooo ook sevinirim

Ozman yazarim zaten bide hastalamdigim doneme. Getirm diyorum. Isin kotu yani ilaca kullniyom dis cekdirmem lazim hastalaninca gidim diyodum ama misafir alirsam olmayacak sastim o konudada napsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…