Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Yine geldim bebisim uyuyo o yizden hep buralardayim. Hemen kaldirmissniz resimleri ben hic kaldirdim mi hadi yine koyun
Kayıtlı Üye
Valla bursa cook sicak tsortle yatiyoz ervada kisa kollu geziyo burada 3 4 ay sicak oluyor.
Ne enteresan ya 3muz de farkli bolgelerdeyiz ve oruc saatler hava degisiklikleri hep farkli eskiden ayni zannediyodum.
Yasadigim yeri cok seviyorum ben kizlar tatil bolgesi olarak hava sicakligi olarak gezme yeri olarak bayiliyorum.
Heryer yakin marmara bogazi 30 dk uzaklikta
Kayıtlı Üye
Kizlar. Bakin ervanin 1 ve 2 yas gunu yan yana koydum herseneyi boyle yan yana koycam degisme bakin 1 yasinda yurumuyodu. Bi de koltuktan aradaki boy farkina bakin:))))
Kayıtlı Üye
Ewet canim farkettim bende masalah ama kziima boyle ailecek 3 muz pasta alip birsey yapmadim varya hep icimde hic yapamıyor um esimle dogum gunumuz olsada ozel birsey yapmiyrus boyle varya
Kayıtlı Üye
Yaparsin cnm ya nolcak.
Bugun carsiya ciktim ervaya 3 alistirma kulodu 8 tane de normal kulot aldim.
Atlet almayi unutmusum ya napicam?
Yarin sabah basliyoruz cnm ervala birlikte alisveris yaptik eve gelince bi sure bakip oynayip durdu onlarla.
Alistirma kulodunu kaca aldin cnm? Ve tutuyo mu?
Kayıtlı Üye
2 tanesi 10 liraydi canim kutudaydi cokda ttuttugu soylenemez sizdiriyo
Su yaziyi yazana kadar canim çıktı varya
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Aslında sızdırmaması lazım alıştırma kilotlarının
Kayıtlı Üye
Ayy kizlar cikarttik bezi attik sabah ervada bay bay yapti anlattim durumu iste simdiden bi kere kacirdi bile bakalim nolcak
Ben alistirma kilodunun 1 tanesini 6 liraya aldim.
2 numara baska kalmadi diye baska dukkana gittim ordada 2 taneyi 15 liraya aldim sizin orda daha ucuzmus
Kayıtlı Üye
Nasıl gidiyo kuzum hiç tutturabildiniz mi gündüz uyudu mu uykusunda yaptımı anlat bakalım merak ediyorum
Kayıtlı Üye
Simdi uyuyo cnm kalkinca nolcak bilmiom yatagina 4 tane alt acma bezi yaydim
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Eliiiiif cook moralim bozuk 12 kere falan isedi. Hic tuvalete denk gelmedik.
Yaparken "anne anne anne" diyor hemen kosuyorum ama yetisemiyorum.
Valla sinir sistemim coktu ne zormus allahim sabir ver.
Kayıtlı Üye
Duzelecek mi? Hep boyle mi olacak cisini soyleyecek mi? Ayyy ne zor yarabbim tutmayi bilmedigi icin azicik azicik isiyor bazen
Kayıtlı Üye
Canim birazdaha beklesen iyiydide gunduz neyse halledrsin basda oyle oluyo kiyafet yetismiyo bide bizim burda o araalr hava hep yagmurdu kurutamiyodim dusun
Tek dusuncem gece yapmasin gunduzu hallersin ins.kuzum yani onda sikinti olmassa tamam mesela uyumus 2 saat yapsa yapardi nisada ilk gunumuzde uyudu yapmamisti uyurken ins. Seninde oyle olur canim rabbim yardimcin olsun ins
Kayıtlı Üye
Şengülcüm çocuğu da kendini de yıpratma istersen bak kararlıysan sabır de devam et ama dayanamıyorsan sonra başla bak ilerlemeden bırak derim
Kayıtlı Üye
Zorbirşey yaa allah yardımcın olsun kuzum
Kayıtlı Üye
Ama bu süreçte sakın bağırma ona bak birkez korkarsa işin daha da zorlanır korkan çocuklar çişlerini yapmamak için direniyorlar kabız bile oluyorlar kuzum bunları bilirsin zaten. Gerçekten ervanın hazır olmadığını düşünüyorsan ilerlemeden bekle derim
Kayıtlı Üye
Ama yine de karar senin kuzum yok ben başladım birkez dayanırım dersen devam et
Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Günaydın kızlar. Sütü olmadığı için sadece devam sütü veren var mı bnm gbi. Her beslemede 130 cc falan veriyorum ama az geliyo sanırım çünkü bebeğimin bıngıldağında çökme oldu. İnternette öyle yazıyo. Biraz fazla versem hepsini kusuyor. Doğru düzgün kaka yapamıyor. Fitil vermezsek 3 günde 1 zorla. Mama kutusunda 4.ayda her ogun 210 cc yaziyor ama imkansiz su an. 130a zor ciktik zaten. Bnm durumumda olan var mı. Yada bi fikri olan