Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aaaa kızlarr kızlaaarrr neler oluyo böyle öncelikle özür diliyorum sizden ayrı kalamıyorum girip okuyup çıkıyorum çoğunlukla ama bundan sonra daha çok girerim
Şengülcüm kuzum iyi gidiyordunuz neden olaylar değişti ki birden sen bağırınca mı korktu acaba ama sinir dayanak gibi değil yaa sen yine iyi dayandın .
Elifcim senin parmakların neden sargılı ben yokken neler olmuş böyle.
Siz de tartışmayın lütfen kuzularım insan sinirliyken iyiliğine de birşey dese yanlış anlıyo sizdede durum bu şuan

Eğitimi bitirmen üzücü olmuş şengülcüm ama bağladıysan tekrar hemwn başlama aradan biray geçmesi gerekiyo.
Ben de tuvaleti falan süsleyecem yani bebek falan asacam çiş yapan bebek resmi falan çünki bizimki inatçı benimle inatlaşacak gibi ama sen de sıkma canını herşey olacağına varır bağladıysan bitti ara ver ikiniz de dinlenmiş olursunuz

Yaa bahar cok sagoll. O kadar kotuyum ki anlatamam. Hala daha bezi gordukce uzuluyorum oysaki cok umitlenmistim soyluyo diye. Sana yazmistim hatta 4 gundur soyluyor diye ertesi gunu soylememeye basladi. Kakayi yapamiyodu zaten 10 kere kaka yaomaya gidiyoduk. Banyoda yapsin diye 45 dk bekledim yine yapmadan ciktik oturdum agladin sinirden bagirdim bagirdim bi daha soylemedi. Aslinda onun acisindan bakinca o da hakli cunku soyluyor yavrum kakayi gidiyor yapamadan cikiyor. Ona ragmen yine soylemeye devam etti en sonunda birakti. Belki kakayi sorunsuzca yapabilseydi soylemeyi birakmazdi.

1 hafta denedim yine soylemedi her altina yaptiginda artik tahammul edemiyodum onu da kendimi de yipraticam hic soyleyecekmis gibi bi havasida yoktu taktim bezi ama gel bana sor

Simdi ne yapicam hic bilmiyorum 3 ay sonra mi baslasam 3 yasina girincemi baslasam konusmaya basladiktan sonra mi baslasam... Bi de icimi oyle bi korku kapladi ki snki bu is hic olmucak gibi geliyoo

Dunyanin sonu degil tabikide ama cok heveslenmistim ogreniyo diye cok sevinmistim.. Boyle olmasi cok kotu oldu bunu yazarken bile gozlerim doluyo napicam benn

Cis deyip de tuvalete cisini yaptigi zamanlari hatirliyorum keske yine soylesee ayy cok kotuyum yaa
Allahim sen herkesin yardimcisi oll ins seninki kolay olur

Varya gercekten cok kotuyummm
Yine basarisiz olucaz yine yine yine bu kkaayi yapamadigi surece ciside soylemicek korkucak
O kadar yumusak yapsin diye bi suru sey yediriyorum ama stresten yapamiyor tuvalete napicam bennn

3 yasinda mi baslasam konusunca mi yada 1 ay sonrami napsam nasil yapsam kafamda deli sorular allah askina biri bi yol gostersin bana

Öncelikle sakin ol sen iyi olmazsan erva da iyi olmaz tmm çok üzücü bir olay ama bu kadar da harap etme kendini kuzum canına yazık. Bence konuşmaya başlayınca başla kendini ifade edebilmesi lazım ama yine de bi uzmanla görüş derim kuzum hani o zaman da geç olabilir belki kendini yiyip bitirme ama sakin olmaya çalış

Duruma gore karar vericem artik sen basladinmi

İnşallah kuzum bizimki inatçıya biraz o beni korkutuyo valla beni uğraştıracak gibi ama umarım korktuğum gibi olmaz

Sen nasılsın iyi misin. Kendini harap etme çok emek versin çok uğraştın ama çocuk işte laftan anlamıyorlar sen kendini iyice toparla erva da kendini ifade etmeye başlayınca başlarsın sıkma canını

Iyiyim cnm ban yedimde cezam anca bitti:))
Konusmasini beklicem konusunca baslicam. Sen aldinmi kilot falan?

Yok almadım daha kayınvalidemle gidilecek birkaç tane çocuk görmeler var oraları halledince başlayacam bende iyice öğrenene kadar yabancının evine gidemem

Oyle yap cnm daha mantikli. Bende hic evden cikmamistim 20 gun. Ilk zamn cok kotuydum ya ustumde buyuk bi hayal kirikligi vardi. Ama simdi alistim durum konusunca baslamayi dusunuyorum ama 3 yasina kadar konusmayacak gibi duruyor. 3 yasinda belki daha iyi olur. Ve o zman lazimlik kullanmicam cunku bi yere gidince zorlanacagimi farkettim. Direkt tuvalete alistircam hem comelmesi donunu toplamasi acisindan biraz daha buyumus olur.

Aynen öyle canım bekle bakalım harap etme tabiki kendini her iş bulur yolunu merak etme bizimki canıma okuyo bu ara o kadar huysuz ki anlatamam gittiğimiz yerlerde eve girmiyo sürekli mız mız bi görsen bayramda da burnumdan geldi

Ay cnm sorma yaa noluyo bunlara anlamadim. Benimki de 2 gundur bi mizmiz gor daha once hic boyle gormemistim sendromami giriyor ne yapiyor 2 gunden beri sabahtam aksama kadar yaaaa der mi bi insan surekli bi yakinma hali artik o sesi duyunca sinirlerim zipliyor bi gor surekli yaaa yaaa yyaaa kendini naza mi cekiyor ne yapiyor anlamadim:)) hani biz yaaa deriz ya istedigimiz bisey olmayinca. O da ayni oyle sabahtan aksama kadar yaa cekiyo delircem

Kizimda zaten kaka yapamama sorunu var ya bu onu kotu etkilicek cnm sakin kafayla dusununce karar verdim. 3 yas daha iyi gibi en azindan neyi isteyip neyi istemedigi bana anlatir korkuyosa korkuyorum der ona gore bi care ararim. Zaten cise hemen alisir kakada zorlanirim. Cunku tutmayi ogrenmisti. Gun boyunca tuvalete goturunce hep yapiyordu cisini kacirma olmuyordu. 3 yasinda cabucak alisir cise tek korkum kaka onu da biraz zamn alir. Gercekten biraz daha buyumelerini beklemek daha iyi. Hazir olan cocuk ogrenir tabi ama konusamayan pantolonu indirip toplayamayan hemen herseyi anlamayan bi cocuk icin buyumesini beklemek kesinlikle sartmis bunu anladim.

Benimkinin çıkacak 3 tane azı dişi kalmıştı ikisi aynı anla patlamış onun sıkıntısı galiba diyorum ama bilmiyorum valla hep bi kapris kapris sürekli annecim alsanaaa diye dibimde dolanıyo biryere gitsek içeri girmiyo ağlıyo sürekli beni çok bunaltıyo valla dün akşam arkadaşımın düğününe gittik orayı çok sevdi ordan eve ağlaya ağlaya getirdim ben düğüne gidecem diye diye ağladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…