- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.321
Yaa bahar cok sagoll. O kadar kotuyum ki anlatamam. Hala daha bezi gordukce uzuluyorum oysaki cok umitlenmistim soyluyo diye. Sana yazmistim hatta 4 gundur soyluyor diye ertesi gunu soylememeye basladi. Kakayi yapamiyodu zaten 10 kere kaka yaomaya gidiyoduk. Banyoda yapsin diye 45 dk bekledim yine yapmadan ciktik oturdum agladin sinirden bagirdim bagirdim bi daha soylemedi. Aslinda onun acisindan bakinca o da hakli cunku soyluyor yavrum kakayi gidiyor yapamadan cikiyor. Ona ragmen yine soylemeye devam etti en sonunda birakti. Belki kakayi sorunsuzca yapabilseydi soylemeyi birakmazdi.Eğitimi bitirmen üzücü olmuş şengülcüm ama bağladıysan tekrar hemwn başlama aradan biray geçmesi gerekiyo.
Ben de tuvaleti falan süsleyecem yani bebek falan asacam çiş yapan bebek resmi falan çünki bizimki inatçı benimle inatlaşacak gibi ama sen de sıkma canını herşey olacağına varır bağladıysan bitti ara ver ikiniz de dinlenmiş olursunuz
Duruma gore karar vericem artikÖncelikle sakin ol sen iyi olmazsan erva da iyi olmaz tmm çok üzücü bir olay ama bu kadar da harap etme kendini kuzum canına yazık. Bence konuşmaya başlayınca başla kendini ifade edebilmesi lazım ama yine de bi uzmanla görüş derim kuzum hani o zaman da geç olabilir belki kendini yiyip bitirme ama sakin olmaya çalış
Ay cnm sorma yaa noluyo bunlara anlamadim. Benimki de 2 gundur bi mizmiz gor daha once hic boyle gormemistim sendromami giriyor ne yapiyorAynen öyle canım bekle bakalım harap etme tabiki kendini her iş bulur yolunu merak etme bizimki canıma okuyo bu ara o kadar huysuz ki anlatamam gittiğimiz yerlerde eve girmiyo sürekli mız mız bi görsen bayramda da burnumdan geldi
Benimkinin çıkacak 3 tane azı dişi kalmıştı ikisi aynı anla patlamış onun sıkıntısı galiba diyorum ama bilmiyorum valla hep bi kapris kapris sürekli annecim alsanaaa diye dibimde dolanıyo biryere gitsek içeri girmiyo ağlıyo sürekli beni çok bunaltıyo valla dün akşam arkadaşımın düğününe gittik orayı çok sevdi ordan eve ağlaya ağlaya getirdim ben düğüne gidecem diye diye ağladı :)Ay cnm sorma yaa noluyo bunlara anlamadim. Benimki de 2 gundur bi mizmiz gor daha once hic boyle gormemistim sendromami giriyor ne yapiyor2 gunden beri sabahtam aksama kadar yaaaa der mi bi insan surekli bi yakinma hali artik o sesi duyunca sinirlerim zipliyor bi gor surekli yaaa yaaa yyaaa kendini naza mi cekiyor ne yapiyor anlamadim:)) hani biz yaaa deriz ya istedigimiz bisey olmayinca. O da ayni oyle sabahtan aksama kadar yaa cekiyo delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?