Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim mamaninda vermiş oldugu kabizlik olur zaten, kusmasina birsey diyemicem
Siz hemsirenizle konsuun1 isterseniz bu durumu

Hiçbir zaman hazır mama taraftarı olmadım kızımı hazır birşeyle de büyütmedim. Kabızlığın en baş sebebi hazır mamalar evde kendinizin yapmasını öneririm. Bıngıldağını en kısa zamanda doktora gösterin derim. Kusması da bebek reflüsünden olabilir her bebek kusar ama bu kusma kilo alımını engellemiyorsa bırakın kussun ama yine aynı oranda beslemeye devam edin yani kusuyo diye o oranı azaltmayın siz

Şengülcüm çocuğu da kendini de yıpratma istersen bak kararlıysan sabır de devam et ama dayanamıyorsan sonra başla bak ilerlemeden bırak derim
Ayy cnm bu mesajlari ben daha yeni goruyom..
Devam edicm cnm su 3 gun canim cikti aglayacagim geldi. Simdi birakip baska zman baslarsam bunlari tekrar yasayacagim demektir. Tekrar kaldiramicam gercekten zor baslayinca ne demek istedigimi anlicaksin.

1 ay boyunca 1 kere bile soylemezse o zman ara verebilirim belki.

Ben simdi ervanin sadece bir kez de olsa cisini haber vermesini beklicem onu haber verirse bidaha devam edince hep haber verecektir yok vermezse birakmaktan baska carem kalmicak

Kuzum ben bunu ilk gün yazmıştım sanırım bak 20 gün sonunda çok söylemeyip inatlaşıyorsa 1 ay ara verip tekrar başlamak gerekiyormuş

Kuzum ben bunu ilk gün yazmıştım sanırım bak 20 gün sonunda çok söylemeyip inatlaşıyorsa 1 ay ara verip tekrar başlamak gerekiyormuş
Ayy bahar valla sanki cisini haber verdi cocuk ama ben anlamadim surekli arka arkaya anne anne anne anne dedi bana bakarak heyecanli sekilde 1 dk sonra karsima gecip isedi acaba ben mi kuruyorum kafamda diyorum ama ilk kez oldu.

Bi de cisini yapcagi zman tutmaya calisti ileri geri gitti hemen kostum tuvalete yapti cisini yaparkende seviniyo valla anlamadim ama zaman gostericek galiba

Gene kacirmasi olacak ama zamnla habr verecek galiba canim ilk siralar ben nasildim yani dusunun

Gene kacirmasi olacak ama zamnla habr verecek galiba canim ilk siralar ben nasildim yani dusunun
Cnm mutlaka olacaktir bi kere bile soyleyip kacirmaya devam etse ben zil takip oynucam benim derdim konusmuyo ya soyleyemezse diye endise ediyorum benim derdim soyleyebilmesi zaten coook arastirdim bi kere soyledi diye hemen ogrenmis olmuyo kacirabilir ama biz o donguyu bi kirarsak eger bana soylemekte zorlanmaz ne dicek onuda bilmilm tek bildigi cis onuda dese raziyim cumle falan kursun demiyom.

Bide bana bisey anlatmak istedigi zzaman genel de aa aaa aa der arka arkaya hani biz sasirinca a aa deriz ya benden ogrenmisti bunu.

Onun disinda gelip bana biseyini anlatmaya calismaz ama dun aksam bi ilk yasandi sanirimm elini acitmis yanima gelip elini gosterip ciss dedi i nin ustunde nokta olmadan okuyun ciss dedi bende optum acittinmi annem falan dedim. Ilk kez gelip oyle biseyini anlatti yani

Kuzularim nerdesiniz? B beypazari T ta mavra coook moralim bozuk bi kac gundur agliyorum uzguntuden
Erva 4 gun soyledi cisini bidaha hiiic soylemedi hala daha soylemiyor. Ben goturunce yapiyor goturmeyince 5 6 saat cisini tutuyor. Ne yapacagimi sasirdim her altina kaka yaptiginda oturup aglayasim geliyor o kadar moralim bozuk ki ruh gibi geziyorum. 1 2 hafta daha denicem sonra bezi baglicam. Bu sicakta gotu pissin de gorsun...

Amannnn hadi yaaa tuh canim yaaa vala ne diyelim ki canim yani arm karar verdin başladın

Bende sastim kaldim o kadar uzuldum ki anlatamam size o kadar ugras verdim emek verdim bugun 31 gun oldu. 20 gunden sonra 4 gun soyledi zaten kakayida bi turlu yapamiyordu lazimliga sinirlenip bagirdim bi daha cis lafini agzina almadi. Birakicam yakinda vallahi o kadar moralim bozuk ki hungur hungur aglayasim varr

Taktim bezi..... Cook moralim bozuk bi sure girmicem siteye zaten benden baska kimsede yazmiyor kendinize iyi bakin kizlar...

Yaaa kuzu ben seni anlamıyorum gerckenden yawrum sen aklina geleni aninda yapmak zorundamisn, yada kendini yormadan hareket etmen gerekirken neden bikana kadar usteliyinku vala ben elimden zar zor yaziyom dusun yani
Ama sabah aklina geliyo birsey aksam uyguluyon gozunu sevdigim niye takdin beeee

Benn sana en basinda dedimki başlama bekle dinlemedin , ki erkndi bence hemen sanah dusundun aksam bez birakdin 1 ay olmus hersey bitmis bez takiyosun vala sinirlendim suan

( bu arada gerckwden okadar yogunuzki buraya g8girmeyi unutuyom dusun,*sende surekli girme yani yazdıkcada insan sinirleniyor suanki durumu nu deil yazmak kendine bile anlatam zor bi surec cunku yani)

Geelelim asil mevzuya nedne bagladinyaa. Egitimin sonuna geldin nerdeyse birak soylemesin zaten konusamiyo diyosun hrsyi gectim meden eğitime basladin okadar yiprandiniz degdimi simdi butun bunlara vala cok kizdim sana sengul kusura bakma ama
Hic fikir almiyosun hep kendi basina hareket ediyosun biz burda niye variz fikir alisveriis yapmak iicn sen aklina geliyo yapiyon gelmiyo yine yapiyon sen bilirsin artik su saatten sonra yapacak birsey yok

Bende size kizginim ben sana o kadar yaziyorum sen canin isterse cvp yaziyosun nisa nasil yaziyorum siteye giriyosun ama cvp yazmiyosun. Suan yukari bak senin cevabina karsilik cvp yazmisim ne yapacagimi bilmiyorum yazdim fikir istemek oluyor bu.. Sen yine sitye giriyosun yazdiklarimi okuyosun yine cvp vermiyosun. Ben de kendi kendime yazip ne yapacagima karar veriyorum.

2 gundur agliyorum bu cis muhabbeti yuzunden basarisizlikla sonuclandi diye..
Sana yaziyorum. Bahar zaten pek giremiyor. Siteye girip de yazmadigini gorunce uzuluyorum.
Farkindayim cok yaziyorum sizinde kafanizi sisiriyorum o yuzden bende ara vermek istedimm...
Kusura bakmaa
Gercekten hic iyi degilim bi cok olay ust uste geldi ruh gibi geziyorum kalbini kirdiysam affet

Tatlim elimden geldigince cewap vermeye calisiyorum ama farkında misin bilmiyorum ama 3 parmagim birden sargili , ve ben bundan oncede dedim girip cewap veremessem yanlis anlamayin diye senlik bi durum yok yani
Ayrica ustune gelmek istemiyorum ama gercekden yukarda fikir almiyosun takdim bezi diyosun yani fikrini soyluyosun bitmis hersey yapack birsry yok olmamis..

Hayir ben kirilmadim mesela bakiyorum konusmussunuz benlik durum olursa yaziyorum hemn olmassa bakip cikiyorum

Onu demedim ustundeki mesaji dedim ne yapacagimi aasirdim falan yazmisim sen siteye girip cvp yazmamissin oyle olunca bende kendi kendime karar verdim. Neyse ya uzatmayalim

Cogu zaman oyle oluyo vakdim olursa yaziyorum yoksa bakip cikiyorum yani , benimle ilgili birsey sordugunda zaten yaziyorum hemen ama sen birazda gerginsin sanirim konussmayalim dedigin gibi uzatmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…