- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.341
Yani kuzum bencede bi çocuk önce kendini ifade etmeli sonra başlanmalı. Bezi taktıktan sonra yapmaya başladı mı peki kakasınıKizimda zaten kaka yapamama sorunu var ya bu onu kotu etkilicek cnm sakin kafayla dusununce karar verdim. 3 yas daha iyi gibi en azindan neyi isteyip neyi istemedigi bana anlatir korkuyosa korkuyorum der ona gore bi care ararim. Zaten cise hemen alisir kakada zorlanirim. Cunku tutmayi ogrenmisti. Gun boyunca tuvalete goturunce hep yapiyordu cisini kacirma olmuyordu. 3 yasinda cabucak alisir cise tek korkum kaka onu da biraz zamn alir. Gercekten biraz daha buyumelerini beklemek daha iyi. Hazir olan cocuk ogrenir tabi ama konusamayan pantolonu indirip toplayamayan hemen herseyi anlamayan bi cocuk icin buyumesini beklemek kesinlikle sartmis bunu anladim.
:))) bizim son 4 azi disi kaldi. Hic cikma belirtisi yok sanirim 3 yasina dogru cikacak ne kadar suredir boylesiniz?Benimkinin çıkacak 3 tane azı dişi kalmıştı ikisi aynı anla patlamış onun sıkıntısı galiba diyorum ama bilmiyorum valla hep bi kapris kapris sürekli annecim alsanaaa diye dibimde dolanıyo biryere gitsek içeri girmiyo ağlıyo sürekli beni çok bunaltıyo valla dün akşam arkadaşımın düğününe gittik orayı çok sevdi ordan eve ağlaya ağlaya getirdim ben düğüne gidecem diye diye ağladı :)
Tabi cnm yapiyor takmadan oncede kolotuna yapiyordu ama simdi yine zorlaniyor. 3 gundur findik kadar yapiyor sanah aksam kafayi yicem yaniYani kuzum bencede bi çocuk önce kendini ifade etmeli sonra başlanmalı. Bezi taktıktan sonra yapmaya başladı mı peki kakasını
Ayyy çok geçmiş olsun kuzum yaaa tmm yorma sen parmaklarını kıyamam
Valla 3 haftadır böyle:))) bizim son 4 azi disi kaldi. Hic cikma belirtisi yok sanirim 3 yasina dogru cikacak ne kadar suredir boylesiniz?
Kabız mı acaba yavrum yaaTabi cnm yapiyor takmadan oncede kolotuna yapiyordu ama simdi yine zorlaniyor. 3 gundur findik kadar yapiyor sanah aksam kafayi yicem yani
Canım sizi uzun zamandır takip ediyorum benimde 28 aylık oğlum var daha tuvalet eğitimine başlamadım çevreden hep baskı alıyorum ama ben 3 yaşında başlamayı düşünüyorum bence kendini hiç yıpratmaAy bilmiorum cnm kabiz sanirim zaten sik sik oluyor. Sabah keten tohumu ceviz cici bebe sut ve zeytinyagiyla karistirip veriyorum ona ragmen boyle oluyor diyodum simdi arkadasa gittim bebegine cici bebe sut vermis daha once kabizliktan catlicakmis doktora goturmusler. Verme sakin suyla karistir dedi. Bundan sonra oyle yapicam. Artik ne yapacagimi sasirdim yeminle yaa. Offf bebeklikten beri nedir su kakadan cektigim bilmem ins duzelir dun kuru fasulye yedi bi tabak. Ama bu dedgim karisimi yapmistim fasulyeye ragmen yapmadi kaka. Herhalde gercekten kabiza neden oluyor cicibebe ve sut.
İlk kez duydum valla ama süt bazı insanlarda sindirim problemlerine yol açtığını biliyorumAy bilmiorum cnm kabiz sanirim zaten sik sik oluyor. Sabah keten tohumu ceviz cici bebe sut ve zeytinyagiyla karistirip veriyorum ona ragmen boyle oluyor diyodum simdi arkadasa gittim bebegine cici bebe sut vermis daha once kabizliktan catlicakmis doktora goturmusler. Verme sakin suyla karistir dedi. Bundan sonra oyle yapicam. Artik ne yapacagimi sasirdim yeminle yaa. Offf bebeklikten beri nedir su kakadan cektigim bilmem ins duzelir dun kuru fasulye yedi bi tabak. Ama bu dedgim karisimi yapmistim fasulyeye ragmen yapmadi kaka. Herhalde gercekten kabiza neden oluyor cicibebe ve sut.
Neden 3 yaşı bekliyorsunuzCanım sizi uzun zamandır takip ediyorum benimde 28 aylık oğlum var daha tuvalet eğitimine başlamadım çevreden hep baskı alıyorum ama ben 3 yaşında başlamayı düşünüyorum bence kendini hiç yıpratma
Canım aslında kendimi hazır hissetmiyorum ya bide benim oğlum çişim var diyor hadi tuvalete yapalım diyorum çok korkuyorum diyor ben de doktora sordum 3 yaşını bekle dedi 2 günde halledersin hem sen hem de çocuk yıpranmaz dedi mantıklı geldi tabi çevredeki insanların baskısına dayanabilirsemNeden 3 yaşı bekliyorsunuz
Bende kendimi bosuna yirpatmisim erken ogrensin diye. Bence 2 2.5 yas gibi denenmeli. Eger basarisiz olunursa 3 yas beklenmeli. Gercekten hem kendimi hem cocugu yipraticaktim devam etseydim.Canım aslında kendimi hazır hissetmiyorum ya bide benim oğlum çişim var diyor hadi tuvalete yapalım diyorum çok korkuyorum diyor ben de doktora sordum 3 yaşını bekle dedi 2 günde halledersin hem sen hem de çocuk yıpranmaz dedi mantıklı geldi tabi çevredeki insanların baskısına dayanabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?