Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yani kuzum bencede bi çocuk önce kendini ifade etmeli sonra başlanmalı. Bezi taktıktan sonra yapmaya başladı mı peki kakasını

Eliiiiiiiffffff kuzuuuuummmm nerelerdesiiiiinnnn
Canimm T ta mavra yazamdim bicak kesti parmaklarimi 5 dikis atildi elim sargili gezdim hep anliyacagin cok sukur daha iyiyim ama dikisler alincak hafta sonu cokda yazi yazamiyorum uyusuyo ağrıyo sag elim birde oyle yani
Gec yazdim kusura bakma

:))) bizim son 4 azi disi kaldi. Hic cikma belirtisi yok sanirim 3 yasina dogru cikacak ne kadar suredir boylesiniz?

Yani kuzum bencede bi çocuk önce kendini ifade etmeli sonra başlanmalı. Bezi taktıktan sonra yapmaya başladı mı peki kakasını
Tabi cnm yapiyor takmadan oncede kolotuna yapiyordu ama simdi yine zorlaniyor. 3 gundur findik kadar yapiyor sanah aksam kafayi yicem yani

Ayyy çok geçmiş olsun kuzum yaaa tmm yorma sen parmaklarını kıyamam

Ay bilmiorum cnm kabiz sanirim zaten sik sik oluyor. Sabah keten tohumu ceviz cici bebe sut ve zeytinyagiyla karistirip veriyorum ona ragmen boyle oluyor diyodum simdi arkadasa gittim bebegine cici bebe sut vermis daha once kabizliktan catlicakmis doktora goturmusler. Verme sakin suyla karistir dedi. Bundan sonra oyle yapicam. Artik ne yapacagimi sasirdim yeminle yaa. Offf bebeklikten beri nedir su kakadan cektigim bilmem ins duzelir dun kuru fasulye yedi bi tabak. Ama bu dedgim karisimi yapmistim fasulyeye ragmen yapmadi kaka. Herhalde gercekten kabiza neden oluyor cicibebe ve sut.

Canım sizi uzun zamandır takip ediyorum benimde 28 aylık oğlum var daha tuvalet eğitimine başlamadım çevreden hep baskı alıyorum ama ben 3 yaşında başlamayı düşünüyorum bence kendini hiç yıpratma

İlk kez duydum valla ama süt bazı insanlarda sindirim problemlerine yol açtığını biliyorum

Neden 3 yaşı bekliyorsunuz
Canım aslında kendimi hazır hissetmiyorum ya bide benim oğlum çişim var diyor hadi tuvalete yapalım diyorum çok korkuyorum diyor ben de doktora sordum 3 yaşını bekle dedi 2 günde halledersin hem sen hem de çocuk yıpranmaz dedi mantıklı geldi tabi çevredeki insanların baskısına dayanabilirsem

Ya bide her çocuk bir olmaz kız çocukları daha kolay öğrenir doktor ne derse desin anne çocuğunun hazır olup olmadığını bilir

Lazımlık falan da mı kabul etmiyor veya klozet kapağı alsanız banyoyu sevdiği şeylerle süsleseniz eğlenceli hale gelir aslında ben de tuvaleti süsleyecem mesela tabi karar sizin ben görüşümü dile getirdim sadece. Bugün korkuyorsa üç yaşında da korkma ihtimali var sonuçta

Bende kendimi bosuna yirpatmisim erken ogrensin diye. Bence 2 2.5 yas gibi denenmeli. Eger basarisiz olunursa 3 yas beklenmeli. Gercekten hem kendimi hem cocugu yipraticaktim devam etseydim.
3 yasinda cisi 3 gunde ogreniyolarmis. Kaka biraz zaman istiyormus. Benimde korktugum kaka zaten cis degil. 1 ay onceki denememde kakayi 2 kere lazimliga yapmisti stresten yapamadi hic. Ins 3 yasinda kolay ogrenir. Sizede tavsiyem tuvalet egitimine baslayana kadar her kaka yaptiginda ona kakasini gosterin alissin. Cunku hic kaka gormeyen alti bezlenen cocuk tuvalet egitimi baslayinca bu da ne diyo kendince kendi vucudunun parcasi olarak gorup yapmak istemiyo sonra kabiz oluyo falan.. Bu benim kendi dusuncem tabi

Haklısın canım çok çocukya oluyo bu durum korkup öğrenme süreleri uzuyo annede mahvoluyo çocukta

Sen ne zaman baslican cnm?
Bi arada kizim 30 a yakin kelime soyluyor:))) ne zamna konusur sence

Maşallah ervaya :)) ne güzel kuzum birden başlamaz sizden kelimeleri duydukça kelime haznesi geliştikçe konuşması artar. Ama ilerler yakında merak etme bolca kitap oku ervaya.

Cnm 1 senedir okuyorum ama kitaplarin cok etkisi oldu. Kitaptan bisey hatirlatinca kolay soyleyebilecegi seyleri o soylemeye basladi. Mesela kapi nasil calmisti deyince tik tik diyor. Ins yakin zamanda konusmaya da baslar ah bi konussa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…