Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canımmmm uzun bir aradan sonra merhaba giremedim ama hep aklımdaydınız yemin ederim

Bazı sorunlarım vardı bu ara pek fırsatım olmadı girmeye elif yazmadı mı hiç

yazmadı cnm ya ayy bi sevindim bildiriyi alınca:) işin olsada girebilirsin cnm ya 5 dknı almaz. beni merakta bıraktın.

ee nasılsın nisa nasıl gittinmi 2.5 yaş kontrolüne kilosu boyu nasıl meraklardayım tuvaleti nası?

Merakta bırakmam daha cnm tmm 2.5 yaş kontrolüne gitmedik cnm
Çiş durumu da arada kaçırma oluyor tabiki ama genel olarak iyi çok şükür
Bu ara huyu çok değişti beni deli ediyor uyku saatleri bile değişti çok huysuz oldu burnumdan getiriyor valla

Elif neden girmiyo acaba yaaa çok oldu o girmeyeli
Ama varya şunu söylemeden geçemeyeceğim çok vefalı bir insanmissin seninle gerçekten aynı şehirde yaşamayı isterdim senin gibi bir dosta çok ihtiyacım var

ahh kıyamadım cnm ya teşekkür ederim

ne zaman gitçeksiniz kontrole? evde tartsana çok merak ettim:)
bende 1 hafta sonra falan götürücem. bizimde tuvaleti 10 gün nerdeyse hem çiş hem kakayı altına yaptı delirdim resmen. bu sıra iyi söylüyor. ervada rahatsız burun akıntısı öksürük var.

evde oyuncaklarıyla oynamıyor artık bisiklet, at, zıplayan top tepesinde.. vede gelip mutfak karıştırıyor tava cezve ne varsa.. vitrinleri açıp bardaklarla oynamak istiyor bu yüzden 2 tane kadeh bardağım kırıldı. onları sırasıyla diiziyor falan. oyun hamuru aldım üstüne şekil baskısı yapıyor. ayısını nenni yapıyor:) üstünü örtüyor:) peçeteyle ağzını siliyor:) yemek yediriyor:) kendinden çok ayısını düşünüyor

konuşmasına gelirsek 2li cümlemiz yok maalesef. 60 70 kelime dağarcığı var hergün yeni bi kelime öğreniyor.

gün içinde isteklerini de ifade ediyor baharcım ya. önüne yiyecek bişey koyayım benden çatal istiyo. çata çata diiyor. bunun dışında ayakkabı, kitap vs istediğini söylüyor. oturmak istediğinde otu otu diyor. bişeye binmek istediğinde bi bi diyor. her söylediğini anlıyorum. ama bazende anlayamıyorum. o zaman ağlıyo benimde ağlıcam geliyo anlamadığım için. elleri kirlensin yıka diyor hemen. bi yeri batsın peçete istiyor hemen pete pete diyor. yere bişey dökülsün gırgır getirip yeri gırgırlayıp yerine koyuyor sonra da alkış istiyor:) bu çocuk ne zaman konuşup bana sorular soracak acaba yaa

sizde durumlar nasıl?
bende aynı yerde oturmayı çok isterdim cnm ya bir derdin olursa özelden yaz elimden geldiğince yardımcı olurum canım arkadaşım:)

Kuzum ben tarttım evde 13 kilo hayrunnisa bi ara hastala dı baya zayıflamıştı ama yeni yeni toparlanmaya başladı.
Biz çiş konusunda iyiyiz çok şükür tabi arada kaçırmalar oluyo bir gün boyunca hep altına yaptığı da oluyo ama iyiyiz
Dili baya açık bizimkinin herşeyi konuşuyo ama sende sabırsızlık yapma önceki hallerini düşün ne kadar gelişti
Onu Dışında yemek problemi uyku problemi devam ediyo bugün hiç uyumadı ama cin gibi belki bundan sonra hiç uyutmam gündüzleri

benimkinin uykusu geliyor cnm. bide evde yanlz canı sıkıldığı için uyumak istiyor. maşallah kilosu iyiymiş yemek yedirirken yne videoylamı yediriyon? ben videoyla yediriyomonn dışında yemiyo maalesef.
3 ana öğün 2 araöğün yiyor. bende bugün tarttım 11.5 olmuş

Evet kuzum yaa hala videoyla yiyo . dün gündüz uyutmadım akşam 8 de ortadan kayboldu nerede diye peşine bakmaya gittim ki misafir odasında yemek masasının altına girmiş uyumuş

Senin kızın da boyu uzun ama . Benimki ne süt ne yoğurt ne peynir ne de yumurta hiçbirini yemiyo.
Peyniri omlet yapıyom içinde yiyo
Yumurtayı menemen yapıyom yine içinde yiyo

cnm ervda peyniri öyle içinde yiyor. süt de uzun zaman vermedim kabız oluyo diye. ama bu sabah kahvaltısında 1 bardak içirdim suyla karıştırıp. onun dışında hergün yoğurt yiyor ve akşam yatmadan önce 1 bardak ayran içiyor.
ah kıyamam ya uyuyakalmış demek. evet cnm bende uyutmasam akşam üzeri uyuyakalıyor o zman da çocuğun dengesi bozuluyor.
ya bahar ne yapcaz biz böyle videoyla yedirmeyi ne zman bırakcaz. varya videoyla yedirmesem kendisi 1 öğün yemek yer onda da sebze falan yemez ne olack bu böyle. insanların yanında videoyla yedirince millet de şaşırıyo

cnm boyları aynı seninkiyle 2 yaşında ikiside 83tü. ben 3 4 gün sonra gitçem bakalım kaç olmuş. bu arada 2 yaşında tarttığında ayakkabıyla mı ölçmüştü boyunu ve kilosunu?

Offf hiç sorma yaaa sinir oluyorum zaten video işine insanların tepkilerini önemsemiyorum artık valla video olmasa hiçbirşey yemez

cnm boyları aynı seninkiyle 2 yaşında ikiside 83tü. ben 3 4 gün sonra gitçem bakalım kaç olmuş. bu arada 2 yaşında tarttığında ayakkabıyla mı ölçmüştü boyunu ve kilosunu?
Yok kuzum çıkarıyorlardı ayakkabılarını. Buzim burda sağlıkocağında yapılıyo takipleri hemşire arayıp çağırıyordu hep aramadı valla şu zaman getirin de demedi

valla bende sinir oluyom. böyle kendi yemeyide öğrenemiyo. hep ağzına ben tutcam. kendi başına yediği patates kızartması, makarna, pilav, hamur işleri bunları kendi başına yiyor. bazen de haşlanmış yumurta onuda yarısına kadar.. diğer türlü hep ben hep ben bıktım valla

bi de bu sıra alıştı hep benimle uyuyor. beşiğine yatırınca ağlıyor veya uyanıp geceleyin yanıma geliyor. kız tuvalete bile giremiyorum. tuvalete grince deli gibi ağlıyor. evde kimse olmadığı için korkuyomu acaba diyorum. hep onun yanında durcam. geçen akşam ortadan kayboldum mahsustan eşim evdeydi ama. anne anne anne deyişi var bi gör. sonra eşimin yanına gitti ona anne anne demeye başladı. nerde kızım annen diyor eşimde. hala anne anne yok diyor. sülük gibi bu ara yapışık gibi geziyoz yıldım valla. dün gece yine birlikte yattık arkamı döndüm önüme geçiyo yine arkamı dönüyom ağlıyo. hanımefendiye dönüp de uyucaz o kadar yapıştı ki bana anlatamam yani bu ne böyle yaa

bence sen kendin götür kontrole getirdim dersin. bizimkiler ayakkabıları çıkartmadı. kilo ve boy ölçerken. şimdi 11.5 orda 12 kilo çıkar. 2 yaşındaykende 10.800 çıkmıştı ama evde 10.5 geliyodu. ben ayakkabısız haliyle söylüyorum

Ayy bizimkinde de var o yaa tuvalete bile giremiyom geçen gün gizlice gittim tuvalete geldi tuvaletin kapısına olamaaazz annem tuvalete girmiş diyo başladı yalandan ağlamaya. Bizimki dd birlikte uyumak istyo ama ben alıştırmıyorum hoşuma gidiyo aslında ona sarılıp uyumak ama alışmasın hadi yatağına diyorum söz dinliyo allahtan

Ben kilo boy evde ölçüyom kuzum benimle aynı şekilde ölçüyolar zaten kilo 13 boy 85 cm boyu kısa mı yaaa üzülüyom varya

Tabi yine de benim için önce sağlık sağlığı yerinde olsun da . geçen gün kadının biri büyümemiş dedi nasıl sinir oldum varya çantayı geçirecektim kafasına minyon tipli biraz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…