- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.581
Tablet telefon vermeyin eline benimki deli oluyo ama yemek dışında eline vermemeye çalışıyorum. Bizimki çizgi film açık olursa sakin durr onu dışında hiç boş durduğunu görmedimgüldürdün valla bende gizli gizli gidiyorum tuvalete
bu arada cnm benim moralimi bozan bişey var. nisanın böyle gün içinde oyun oynamadan yattığı zamanlar oluyormu?
erva sabah kahvaltısını yapıyor sonra yere yastık atıp yatıyor veya sabah heidi çıkıyor ona bakıyor. istiyorum ki oynasın kendi kendine oyun kursun ama yok. onun öyle yattığını görünce eskiden hemen oyun kuruyodum gelip oynuyodu bende yanında duruyodum. ama artık o kadar yoruldum ki kendi haline bıraktım ve günün 10 saati uyanıksa yarısını yerde yatarak geçiriyor. diğer yarısında da ev dağıtıyor. bu durumu düşünmekten kafayı yicem bahar yaa çocukla oyunla gelişir büyür öğrenir benimki niye böyle. bi arkadaşa anlattım bu durumu onun da kızı 3 yaş 3 aylık. benimkide öyle dedi tüm gün elinde tablet yatıyor dedi. bilemiyorum seninki nasıl sence neden böyle. anca boş boş yatıyo bu çocuk nasıl gelişecek varya çok moralim bozukyemek yedirmek için uğraş, tuvaleti için uğraş, bi de oyun oynaması içinmi uğraşçam bıktım artık yaa
ne bileyim cnm yaa galiba insanların gereksiz yorumları üzüyo benisen onun boyuna üzülme ergenlikte birden uzarlar. burada erva gibi mayıs doğumlu 2 çocuk daha var. ve kızımla birlikte 3ü de aynı boyda. ama uzun olanlarda var işte. ayrıca 2 yaşındayken ervada nisa da 83 değilmiydi sen niye bu kadar üzülüyon ki? ben şimdi gidiyorum cnm
maşallah boyu çok iyi bizimki 85 cm. belki de sakin olması kendi yapısında var cnm kadar takılma bence bizimki çok mız mızbu ara herşeye ağlıyogeldim şimdi kilo:12 boy:89 çıktı ama ayakkabılarıyla ayakkabısız hali kilo:11.5 boyu:87
bıngıldağı kapanmış çok şükür. bi de orada korktu ağladı sonra da kustu biraz nasıl korkuyo ya bi gör bişey yapacaklar diye. konuşması nasıl dedi cümle kuruyo dimi dedi. bend eöyle 2li cümle kurmuyor dedim seneye yarım gün kreşe ver dedi. evde sen ona kitap falan oku dedi karalama yapsın dedi böyle şeyler yapmak istiyorsa korkma dedi. mesela yazı yamak istiyo yazsın youn hamuruyla mı oynamak istiyo oynasın dedi. bunları yapmak istiyosa korkma dedi. bende ya istemiyosa dedim gün içinde genelde sessiz dedim. bazen oynuyo bazen oynamıyo kafama takılıyo bu sorun dedim. çocukların kimilerindeolur öyle dedi. ayy bilemiyorum valla moralim bozuldu yaa. şimdi atına bindi atında sallanıyo. bi yandan da niloya izliyo
onlar mı gel dedilerbi de 3 ay sonra tekrar gidicem boy kilosu için yakın takibe aldı sanırım
sonuçta ifade ediyo ama çocuk kendini önceki hallerini düşünsene bişimdi ervanın kullandığı kelimeleri yazdım 90 kelimesi var cnm ama bazı harfleri tam çıkartamıyor yarım söylüyor. mesela oturmak istesin oturcam demiyo otu diyo. yada bisiklete binmek istesin bincem demiyo bi bi diye arka arkaya tekrar ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?