Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
Kahvaltıda yumurta yesin diye menemen yapıyorum bazen peynirli omlet yapıyorum bazen de patates kızartıp üzerine yumurta kırıyorum. Valla ayranı da çok denedim ama beyaz birşey görünce yemiyo yoo bu durum çok üzüyo beni
Onuda ayni yemek gibi oyalayarak yedirsen cnm. Uzulme onun yerine baska seylerle desteklersin kis geliyo balik yedirirsin bol bol bakliyat turu seyler yedir o dengeler
Kayıtlı Üye
bugun 2 kere kaka yapti yaptiktan sonra soyledi gittik tuvalete comesirken kalani yapti 2 defa ama ikisinde de az az. Kakayi gordu aa aa demeye basladi bende aferin falan dedim ama suyla gonderirken bi korktu sorma. Bende hemn oynamaya basladim oynayinca guluyo eglendirdim unutsun diye bisey yok annem falan dedim. Ne yapsam bi daha su dokmesemmi gozu onunde bilemedim
insallah yakinda yapmadan oncede soyler cnm insallah bekliyorum bakalim
Kayıtlı Üye
Cok azicik yapiyor o da yaptiktan sonra kalan kakayi azicik bisey. Zaten ishal gibi o yuzden tutamiyor simdi ogrendi ogrendi yoksa naparim bilmem
Kayıtlı Üye
Allahim cok sukur. Kahvaltidan sonra comesti anladim kaka yapacagini napiyosun erva cisin gelince haber ver dedim. Sonra kalkti yanima geldi kaka dedi. Gittik ve yapti kakasini ay bi sevindim bi gor o da sevindi anlattim iyice. Ishal olmasi bizim donum noktamiz oldu cnm ya bugun 29.gun ve tam kakayi yapti cok sukur cok mutluyummm
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Onuda ayni yemek gibi oyalayarak yedirsen cnm. Uzulme onun yerine baska seylerle desteklersin kis geliyo balik yedirirsin bol bol bakliyat turu seyler yedir o dengeler
Sanki balık yiyo
ama fasülye falan yer şimdi de tam mevsimi bolca yediriyorum köfte seviyo ama tavuk falan da yemez
Kayıtlı Üye
Allahim cok sukur. Kahvaltidan sonra comesti anladim kaka yapacagini napiyosun erva cisin gelince haber ver dedim. Sonra kalkti yanima geldi kaka dedi. Gittik ve yapti kakasini ay bi sevindim bi gor o da sevindi anlattim iyice. Ishal olmasi bizim donum noktamiz oldu cnm ya bugun 29.gun ve tam kakayi yapti cok sukur cok mutluyummm
Aaa çok sevindim canım yaa aferin ona
Bak eğer korkuyorsa su dökünce onun yanında dökme veya işi eğlenceli hale getir şarkı söyleyin , bak kızım su döküp deliğe gönderelim mi de su dökünce de güle güle hoşçakalın diye şarkı söyleyin kakaya by by yapın :)
Kayıtlı Üye
Beraber doktuk suyu o zamn cok hosuna gitti. Dun aksamda kakayi tuvalete yapti cnm ama bu sabah altina yapti
Kayıtlı Üye
Sanki balık yiyo
ama fasülye falan yer şimdi de tam mevsimi bolca yediriyorum köfte seviyo ama tavuk falan da yemez
Ben ervaya her sebzeyi yediriyorum cnm sende oyalayarak yerirmeyi denesen. Secimi ona birakma simdiden yemek ayirt etmesin bence
Yemedigi sebzeleri saklayarak yedir tadina alissin en azindan
Kayıtlı Üye
Beraber doktuk suyu o zamn cok hosuna gitti. Dun aksamda kakayi tuvalete yapti cnm ama bu sabah altina yapti
Olur o kadar cnm herşey birden düzelmez hayrunnisa hala çişini kaçırıyo bazen
Kayıtlı Üye
Ben ervaya her sebzeyi yediriyorum cnm sende oyalayarak yerirmeyi denesen. Secimi ona birakma simdiden yemek ayirt etmesin bence
Yemedigi sebzeleri saklayarak yedir tadina alissin en azindan
Kerevizi falan çorbada yediriyorum ama o kadar bilmiş bi çocuk ki anlatamam sana çorbada yemekte azcık değişik bi koku olsun yemiyo
Kayıtlı Üye
Hadi ya bak sen cok bilmise:))
Kayıtlı Üye
Evet ervada arada sirada kaciriyo hatta biraz once kacirdi. Kakayi tuvalete yapmayi unutursa diye endiselendim cnm malum daha yeni yeni yapiyo. Sabah altina yapti ama sonra 2 kere tuvalete yapti:) birinde cok az donuna kacirmis sonra soyledi cok sukur ins kis gelmeden ogrenecek ikiside
Kayıtlı Üye
Evet ervada arada sirada kaciriyo hatta biraz once kacirdi. Kakayi tuvalete yapmayi unutursa diye endiselendim cnm malum daha yeni yeni yapiyo. Sabah altina yapti ama sonra 2 kere tuvalete yapti:) birinde cok az donuna kacirmis sonra soyledi cok sukur ins kis gelmeden ogrenecek ikiside
Bu gidişle öğrenir tabi canım
Kayıtlı Üye
Kurban bayramın mübarek olsun şimdiden canım
Kayıtlı Üye
Sagol cnm seninde mubarek olsun.
Nasil nisa soylemeye devam etti dimi tuvaletini? Istahi nasil?
Kayıtlı Üye
Cok moralim bozuk cnm ya erva cisini 3 4 damla kacirdiktan sonra soyluyor 2 gundur boyle neden oldugunu hic anlayamadim .3 4 damla geliyor sonra kakaa diyor hemen kucaklayip kosarak goturuyorum o arada tutuyor pantolonu cikarip terlikleri giydirirken yapmaya basliyor. Bugun dugune gidiyoruz il disinda 2 gun kalicaz kalabalikta kaka deyince ben tuvalete gidene kadar kacirmis olursa diye korkuyorum. Sonucta kalabalik tuvalette dolu olabilir ve o kiyafetlerle isim bayagi zor
Dunde 2 kere kakasini altina yapti bana bi kere haber verdi bende yine numara yapiyo zannedip goturmedim o da altina yapti ama yine de tekrar ederdi kaka kaka kaka diye sadece 1 kere dedi. Geceleri 1 haftadir kalkip tuvaletini soyleyen kizim simdi altina kaciriyor 2 gecedir
Bayramda akrabalar tuvaletini soyledigini duydu ogrendimi ne guzel dediler bi daha cocuk bozuldu nazar degdi galiba
Sizin nasil gidiyor ?
Kayıtlı Üye
varya uykuyla çişe çok nazar değiyo ben bunu anladım söyleme kimseye idare eder işte de öğrenmeye çalışıyo de . çişini de çok tutuyordur oyun falan oynarken son anda söylüyordur cnm yaptığı mesafe uzayınca sen al götür zamanını bilirsin zaten
Kayıtlı Üye
bu arada canım instagram kullanıyo musun birbirimizi ordan da tkip edebiliriz eğer kullanıyorsan bahar küçük isminden eni bulabilirsin cnm
Kayıtlı Üye
Instagram kullanmiyorum cnm.
Zaten anlatmiyorum nazar deger diye ugrasiyorum diyorum.
Cisi hic kacirmadi altina uzuun zamandir. Ama kaka da yine basa donduk altina yapiyor yaptiktan sonra soyluyor. Dun anladim kaka yapacagini alip goturdum tuvalete yapti bilmiyorum cnm biraz daha zamn lazim bize 2 ay kadar belki...
3 ile 6 ay arasinda tuvalet aliskanligini iyice ogreniyolarmis
Kayıtlı Üye
Nerelerdesin baharcim nasil gidiyor elifde girmiyo iyice kopuyoruz birbirimizden