Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
Yok yavrum buradayım kış hazırlıklarını yetiştirmeye çalışıyorum yaa bi yandan hasta oldum grip tuttu
onunla uğraşıyorum iş hiç bitmiyo valla yaa bekarlık günlerimi özledim sanırım
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
:))) gecmis olsun cnm. Evli olmak daha iyi be
Tabi arada insan bekar oldugu zamnlari da ozlemiyor degil
Kayıtlı Üye
Ay güzel güzel olmasına da bilmiyorum evleneli 4. Seneye döndük ama ben hala bu tempoya alışamadım valla tabiki evliliğin güzel yanları yok değil :) herşeyden önce melek gibi evladım var en güzel yanı o ayy evlat demişken bugün kulaklarını deldirdim daha yenice
Kayıtlı Üye
Aa ciddimison ben 7 aylikken deldirmistim cok da iyi yapmisim simdi cok korkardi 1 ay o korkuyu unutamazdi. Ervada boyle bi korku var herseye korkuyo daha salincaga bile hic binmedi
bi yere gidelim kalabalik olsun cocuklar yuksek sesle oynasin yanimdan ayrilip onlarin yanina asla gitmez. Biri yuksek sesle bagirsin hemen yanina kosar bilmiyorum buyuyunce duzelirmi
yoksa isim zor okulda ne yapicak
Kayıtlı Üye
Aa kötüymüş o yaa gečr inşallab
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Nisanin istahi nasil ? Iyi degilse sana bi onerim olacak:)))
Kayıtlı Üye
İştahsız yaa önerine çok ihtiyacım var ne ki :)
Kayıtlı Üye
Dut pekmezi. Ben o kadar surup kullandim ilac kullandim istahi acilsin diye bi ise yaramadi. Esim dut pekmezi almis sabahlari ac karina veriyorum. Sofraya oturmayan kizim bizden once oturuyor simdi. Cani hep biseyler istiyor keske coook onceden bilseydim hep verirdim.
Ama su sira istahi durdu maalesef cunku dis cikaricak yine 18 tane disimiz var son 2 dis kaldi 1i bayagi sismis surekli mizmiz hafif atesli o yuzden de istahi kacti simdilik.
Kayıtlı Üye
Kuzuumm merhaba uzun zaman giremedim hastanede yatıyordum sonra ben çıktım eşim geçen hafta cumartesi düştü ayağını çatlattı alçıya aldılar bu ara ne çekiyorum varya
Kayıtlı Üye
Aaa gecmis olsun kuzum ya sana noldu? Bende hergun girip bakiyorum yazdinmi diye bildiriyi alinca sevindim. Neler yapiyon nisa nasil ogrendimi? Sana noldu? Anlat cabuk
Kayıtlı Üye
Vücudumda enfeksiyon çıktı kana karışmış kuzum bir hafta yattım . iyiyim ama şimdi hayrunnisa ne yapsın her zamanki gibi iştahsız çişte daha iyiyiz ama kaçırmalar oluyo tabi siz ne yaptınız erva öğrendi mi iyice kakada durumlar ne :)
Kayıtlı Üye
Ogrendi sukur cnm ama hic belli olmuyor kakayida ciside altina yapabiliyor. Gecen gun butun gun altina yapti nasil korktum uzuldum anlatamam simdi iyi bakalim.
Eee nisaya kim bakti 1 hafta? Cok gecmis olsun cnm ya uzuldum dikkat et kendine. Dut pekmezini dene cnm erva bayagi istahlandi bugun tarttim. 11.100 gram geldi sevindim. Nisanin kilosu nasil? Ozlemisim seni yaa
Kayıtlı Üye
Nisayla çok zorlandılar kuzum yaa gece beni çok aradı babaannesi teyzeleri falan baktı hayrunnisayı uzun zamandır tartmıyorum valla uyanınca tartıyım dur :) bende seni özledim valla elif de iyice unuttu bizi
Dünde misafir vardı kayınvalidemin hatim günü vardı çoookk kalabalıktı akşamda eşime geçmiş olsuna gelenler oldu çok yoruldum valla dün
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Valla allah bana guc kuvvet saglik versin rahatsiz olsam hastanede yatsam ervaya kim bakar bilmem. Kayinvalidem yok annemin basi kalabalik ve esimle aralari bozuk elti gorumce zaten yok yavrum nolur bilmem. Rabbim kimseyi dusurmesin.
Tart bakalim kac cikacak cisi nasil ogrendimi bayagi
Kayıtlı Üye
Elife noldu bilmem netimi yok acaba ama esinde olsa bile ondan girer veya arkadasindan falan girse girerdi. Uyeligi iptal falan mi oldu ki
Kayıtlı Üye
Bi de sana ne dicem erva cisinin geldigini soyluyor kaka diyor kosarak gturuyorum terlikleri giyerken yapmaya basliyor hep. Arada sirada terlikleri giyip comesip oyle yapiyor sizde de oluyomu oyle? Bi de kaka sorununu cozduk sukur ama baska yerde kakasini yapmiyor:))
Kayıtlı Üye
Varya cisi terlikleri giyerken yapiyo ya heryer batiyo ayakta yaptigi icin napcami sasiriyorum bi gor kac kere elime isedi
Kayıtlı Üye
T
ta mavra
nerdesin kuzum ya yazdıklarımı görmüşün niye cevap vermedin? napıyon iyimisin? elifde girmiyor kaç aydır. nisa nasıl ben hergün ama hergün girip bakıyorum belki yazarsınız diye ama yoksunuz