Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canim ben artik corbalarina ekmek ufaliyorum kiyma veriyorum. sofraya oturtuyorum herseyden azar azar veriyorum. baharcim kemikleri nerden nasil aldin?

ben 52 ile hamile kaldim 61 ile doguma girdim simdi 54,5 kiloyum iyiyim yani sen ?

canim ben artik corbalarina ekmek ufaliyorum kiyma veriyorum. sofraya oturtuyorum herseyden azar azar veriyorum. baharcim kemikleri nerden nasil aldin?
kurban bayramında ayırmıştım canım bacak kemiğinden. güvendiğin bir kasap varsa ordan da isteyebilirsin

evet ben az kilo aldim her aksam kusuyodum cok midem yaniyodu iyi beslenemedigini dusunuyodum bebegimin ama iyi beslenmis benimle ayni haftada doguran arkadasim var 1,5 kiloydu kizi benim2,5 kilo dogdu.

aynen canim. kizima kurabiye yapiyodum yaktim cok sert olmus smdi yine yapiyom.

Bizim kontrolumuz subatin sonuna digru ozman yaxarim canm
Bu arada kahvaltisisna kuru uzum kayisi ve incir koymaya baslayacam ins
Robottan gecirdim hepsini bakalim begemeckmi

ben artik corbalarina ekmek koyuyorum kiymali yapiyorum.

bugun de ilikli kemik alip kaynattim. baharcim kemik suyunu nelere katiyosun?

bahar kizinin istah durumu nasil? dedikkerimi denedinmi hic?

benim kizim bayagi duzeldi. sik sik aglamasi da gitti. o yuzden yiyor olabilir sikintisi yokken cok guzel yiyor.

kemik suyunu çorbalara kullanıyorum. hala çok iştahsız kahvaltıyı püre şeklinde yapıyordum püreyi hiç yemiyo. yumurtayı peyniri parça olarak yediriyorum ama zorla yiyo

o disinden oturu yemiyor canim gercekten. benim kizim hep agliyor diyordum o zaman hic yemiyordu simdi aglamiyor ve cok guzel yiyor hele yumurta sariaini bayiliyor her sabah 1 tane yiyor sabah kahvaltisina elma suyu sikiyorum.

yumurta sarisi biraz peynir ve 1 zeytini karistiriyorum. zeytinde linoasit varmis ve beyin gelisimine cok yardimci oluyormus sizde verin. elde kendi yaptigim biskuviyi veriyorum ve pekmez veriyorum. hepsini yiyor midesi buyudu sanki ve yutmayi ogrndi herseyi kolaylikla yutuyor. senin dedigini yaptim pirincleri butun verdigimden beri yutmayi ogrendi.

biraz oncede kemik suyunda kiymali havuclu ve arpa sehriyeli corba yaptim ve ekmek dogradim bir kase icti cok sukur seninkide duzelir ins

kizlarrrrr biraz once poliklinikte kizimin kulaklarini deldirdik. biraz agladi mavi kucuk kupeleri oldu kizimin..

bunu hic konusmamistik siz deldirdiniz mi?

nerdesinizzzzz? elif sen uzun zamandir yoksun ortada bugun dis hedigi yapacaktin ne oldu yaptin mi?

inşallah yaa birgün yiyor birgün yemiyor

kizlarrrrr biraz once poliklinikte kizimin kulaklarini deldirdik. biraz agladi mavi kucuk kupeleri oldu kizimin..

bunu hic konusmamistik siz deldirdiniz mi?
aaaaa ne güzel yapmışsın ben de düşünüyorumda erken mi acaba diyordum demek ki değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…