Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ewet canim ya sorma uzun zman oldu giremiyorum ewet canim yaron yapcam bugun hazirlik yaptim temxilikl ikram falan cok guzel oldu hersy
Bnede yakinlarda deldirmeyi dusunuyorum canim gec kaldim gibo geliyo banda
Cok iyi yapmissin canim deldirdigine

Masalh sengulcum cok tatli kziin var allah bagislasin ne guzel duruyo kanpede bzim kiz daaha durmuyo bile oyle emeklemiyoda

sen de dene oyle durdurmaya yapabilir kesin canim. benim kiz bi onu yapiyo yuzustu yatirinca ne wmekliyo ne surunuyo..

zamanini gectik bile biz normalde 5-6 aylikken deldiren arkadaslarim var. yaza deldirecektim ama anlar aglar diye bilmeden simdi deldireyim dedim ustumden yuk kalkti vallahi hep dusunuyodum nasil deldirce diye agladi kuzucum yaa ama sprey sikiyorlar uyusturucu. sizde bir an once deldirin derim anlamadan bakin kupeli fotografini koyucam..

neler yaptin bakalim misafirlere kac kisiyi cagirdin? ben yapmayi dusunmuyorum canim

Parti seklnde yapacam ya dis g
Hedigini suslemeler falan yaptik esimle siz yapmayi dusunuyonuzmu diyorum

Canim yaklasik olarak20 kisi faln babaanne annenane hala faln dis den sus yaptiridm sadece onalra werecem yani ewi susledim ilk disim faln diye
Bugday ve nohut hasladim taninda cerezle ikrM ediliyomus
Patlican doldurdum taze yarin pusirecem suutlu pasta yaptim arkadasim yas pasta yapack sebzeli borek sehriye salatasi boyle canm konsularim iki samimi ark.im esimin ailesi bide

Tamm canim koyarim ins. Yok eglence tarzinda yapacaz
Degisik olsun dedik

Esim konustumda biz deldirelim en kisa zamnda diyoruz iyi yapmsiin ama canim erkendrn biz gec kaldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…