Bebek Beslenmesi bebek beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bazen mutlu bazen mutsuz degisiyor yani bu siralar gunde 2 kez uyumaya basladi eskiden daha fazla uyurdu buyuyo ondan galiba
valla canm bızımkıde oyle bı ıyı bı huzursuz hıc bellı olmuyo yanı bızımkı gunde 3 4 uyuyo uyuyunca hmn uyanıyo bızımkı cok uzun uykusu yok o uyudugundada ne yaparsam ısımı yaoıyorum bnde .,

kızlaaaarr hayrunnisa sürünüyo size söylemeyi unuttum. sürünmeye başladı 1 haftadır sürünüyo. komando gibi gidiyor

ayrıca keçeden diş magnetleri hazırlıyorum dişimiz çıkınca hediye olarak vericez akrabalara. kızım için ben kendim birşeyler yapmak istedim

kızlaaaarr hayrunnisa sürünüyo size söylemeyi unuttum. sürünmeye başladı 1 haftadır sürünüyo. komando gibi gidiyor
ayyy ne kadar guzel canim ya valla aglayasim geldi bende cok istiyorum donsun surunsun ama yok. yuzustu yatiriyorum dizleri elleri ustunde bile durmuyo yatiyo oyle kafasini kaldiriyo.

ama desteksiz oturuyo artik arkasina yastik koyuyom oturtup. yastiga dusunce tekrar dogruluyo eskiden onu yapamiyodu. bi de ayakta durmaya bayiliyo resimde de oldugu gibi divanda hep oyle duruyo. tay 1-2 sn durabiliyo. bi de yurutecte ilerliyo cani isteyince oyuncagini uzatiyom kosa kosa geliyo. benden bu kadar..... sizinkiler?

Ayy ne kadar guzel kizlar bizimkide geri geri gidiyo ama emeklemiyo desteksiz oturuyo etrafa donmeye calisiyo
Ellerine saglik baharcim ne guzel olur ewet ya emek farkli olur
Sengul canim senin kiz gercek iyi duruyo oyle arti alismis olmasina srwindim yawas yawad iyice surer merrak etme bizimkide oyleydi oyuncak gosteribce yada beni gorunce kosarak gelirdi

nasil yaptin onu ya? kolaysa bende yaparim. resmini cekip koysana canim
çok basıt canım koyabilirsem koyarım. benim kızda önce örümcekte öyleydi ama şimdi alıştı evde her yere girip çıkıyo ama sen çok acele ediyorsun hareketler konusunda canım her çocuk birdeğildir bireysel farklılıklar vardır artı senin bebiş prematüre. ayrıca prematüre olduğu halde şu an ki yaptıkları çok çok iyi

Kesinlille bahara katiluyorum sengul srn gercekten cok acele ediyosun untnaki senin bebek bizimkilerden kucuk ve yapfigi seyler cok iyi gelisme konusunda stres yapma tatlim zamanla

ya cok haklisiniz premature evet bende biliyorum ama napim.
bi de bu kadar tedirgin olmamin nedeni int. te arastiriyom 5 aylikken doner diyo 7. aya kadar donmus olmasi lazim diyo ondan uzuluyorum.

Canim okadar arastirma yapma ben bi ara bebekler uzerinde arstirma yapa yapa kafayi yicektim nerdeyse cok takilma canim

kizlar ya bu hafta aksamleyin misafirlerim gelecek neler yapicam hic bilmiyom. bahar sen neler yaptin misafirlerine?

ya cok haklisiniz premature evet bende biliyorum ama napim.
bi de bu kadar tedirgin olmamin nedeni int. te arastiriyom 5 aylikken doner diyo 7. aya kadar donmus olmasi lazim diyo ondan uzuluyorum.
güzelim bakma sen dedimya her çocuk bir değildir bireysel farklılıklar vardır. onlar genelini söylüyo illa da öyle olacak diye birşey yok herşeyin bir zmanı var. bizim ailede de birprematüre bebek var benim kızımdan bir hafta sonra doğdu o senim kızın yaptığı hareketlerin hiçbirini yapamıyo oturamıyo bile ayakta duramıyo. senin kızın gelişimi çok çok iyi lütlen endişe etme ama çok iyi anlıyorum seni bunlar da endişe değil ANNElik duygusu zaten...

kizlar ya bu hafta aksamleyin misafirlerim gelecek neler yapicam hic bilmiyom. bahar sen neler yaptin misafirlerine?
valla benim bugün misafirim var ve menü şöyle:
rulo pasta
çöp salata
mayalı hamurdan patatesli börek
kek kalıbına yufkadan peynirli börek
fındık kurabiye
tuzlu kurabiye
zeytin yağlı dolma

bu arada çok güzel yaş pasta yaparım hazır mı ev yapımı mı anlamazlar

kızlar diş magnetlerimiz bunlar. kendi yaptıklarım değil bu ama bunların aynısı

valla benim bugün misafirim var ve menü şöyle:
rulo pasta
çöp salata
mayalı hamurdan patatesli börek
kek kalıbına yufkadan peynirli börek
fındık kurabiye
tuzlu kurabiye
zeytin yağlı dolma
kac kisi gelecek canim cok sey yapmissin ben 3-4 cesit yapicam sadece ama ne yapayim bilmiyorum. kac kisi gelecekler onuda bilmiyorum.

dogru soyluyosun canim ya. artik kafama takmicam. herseyi saglikli ya yavrumun varsin gec yapsin.
televizyonda neler duyuyoruz.

Baharcim masalah ayni benim gibisin menu konusunda ark. Her defasinda az yap az yap diye tembihler ama ben dayanam
Bu ara sengulcum misafirlerin her zman gorustugun yada geleb kisilermi ilk defa mi geliyolar ona gore biselr yazayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…