- 20 Ağustos 2014
- 1.813
- 355
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
valla canm bızımkıde oyle bı ıyı bı huzursuz hıc bellı olmuyo yanı bızımkı gunde 3 4 uyuyo uyuyunca hmn uyanıyo bızımkı cok uzun uykusu yok o uyudugundada ne yaparsam ısımı yaoıyorum bnde .,bazen mutlu bazen mutsuz degisiyor yani bu siralar gunde 2 kez uyumaya basladi eskiden daha fazla uyurdu buyuyo ondan galiba
benimki en az 2 saat uyuyovalla canm bızımkıde oyle bı ıyı bı huzursuz hıc bellı olmuyo yanı bızımkı gunde 3 4 uyuyo uyuyunca hmn uyanıyo bızımkı cok uzun uykusu yok o uyudugundada ne yaparsam ısımı yaoıyorum bnde .,
nasil yaptin onu ya? kolaysa bende yaparim. resmini cekip koysana canimayrıca keçeden diş magnetleri hazırlıyorum dişimiz çıkınca hediye olarak vericez akrabalara. kızım için ben kendim birşeyler yapmak istedim
ayyy ne kadar guzel canim ya valla aglayasim geldi bende cok istiyorum donsun surunsun ama yok. yuzustu yatiriyorum dizleri elleri ustunde bile durmuyo yatiyo oyle kafasini kaldiriyo.kızlaaaarr hayrunnisa sürünüyo size söylemeyi unuttum. sürünmeye başladı 1 haftadır sürünüyo. komando gibi gidiyor
çok basıt canım koyabilirsem koyarım. benim kızda önce örümcekte öyleydi ama şimdi alıştı evde her yere girip çıkıyo ama sen çok acele ediyorsun hareketler konusunda canım her çocuk birdeğildir bireysel farklılıklar vardır artı senin bebiş prematüre. ayrıca prematüre olduğu halde şu an ki yaptıkları çok çok iyinasil yaptin onu ya? kolaysa bende yaparim. resmini cekip koysana canim
dogru soyluyon canim takmamaya calisicam:)))Canim okadar arastirma yapma ben bi ara bebekler uzerinde arstirma yapa yapa kafayi yicektim nerdeyse cok takilma canim
güzelim bakma sen dedimya her çocuk bir değildir bireysel farklılıklar vardır. onlar genelini söylüyo illa da öyle olacak diye birşey yok herşeyin bir zmanı var. bizim ailede de birprematüre bebek var benim kızımdan bir hafta sonra doğdu o senim kızın yaptığı hareketlerin hiçbirini yapamıyo oturamıyo bile ayakta duramıyo. senin kızın gelişimi çok çok iyi lütlen endişe etme ama çok iyi anlıyorum seni bunlar da endişe değil ANNElik duygusu zaten...ya cok haklisiniz premature evet bende biliyorum ama napim.
bi de bu kadar tedirgin olmamin nedeni int. te arastiriyom 5 aylikken doner diyo 7. aya kadar donmus olmasi lazim diyo ondan uzuluyorum.
valla benim bugün misafirim var ve menü şöyle:kizlar ya bu hafta aksamleyin misafirlerim gelecek neler yapicam hic bilmiyom. bahar sen neler yaptin misafirlerine?
kac kisi gelecek canim cok sey yapmissin ben 3-4 cesit yapicam sadece ama ne yapayim bilmiyorum. kac kisi gelecekler onuda bilmiyorum.valla benim bugün misafirim var ve menü şöyle:
rulo pasta
çöp salata
mayalı hamurdan patatesli börek
kek kalıbına yufkadan peynirli börek
fındık kurabiye
tuzlu kurabiye
zeytin yağlı dolma
dogru soyluyosun canim ya. artik kafama takmicam. herseyi saglikli ya yavrumun varsin gec yapsin.güzelim bakma sen dedimya her çocuk bir değildir bireysel farklılıklar vardır. onlar genelini söylüyo illa da öyle olacak diye birşey yok herşeyin bir zmanı var. bizim ailede de birprematüre bebek var benim kızımdan bir hafta sonra doğdu o senim kızın yaptığı hareketlerin hiçbirini yapamıyo oturamıyo bile ayakta duramıyo. senin kızın gelişimi çok çok iyi lütlen endişe etme ama çok iyi anlıyorum seni bunlar da endişe değil ANNElik duygusu zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?