Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Moon lovers;scarlet heart:ryeo(muhteşem kore dizi)
Kayıtlı Üye
aynen canim.
kizlar bebeklerinize hic mandalina portakal suyu verdiniz mi?
ben hergun meyv vermiyorum 5 meyvali kasik mamasi var her aksam onu veriyorum meyvanin yerini tutar mi bilmem.
daha once mandalina suyu verdim hic pisik olmayan kizimin poposu pisik yapti zor gecti. portakal suyu vermek istiyorum ama yine ayni sorunu yasarim diye tereddutteyim...
Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
Canim ben henuz vermedim vir sure daha vermem cunku bebeklerde portakal.mandalin gaz yapar deilki biz de bile yapiyo yani hatta asitli oldugi icin pisik olmustur alti tatlim yani ben oyle dusunuyorum genede bilemmem
Kayıtlı Üye
asitli oldugu için yaptı zaten canım cok kötü olmustu. bende bi sure vermiyim en iyisi
Sen vatanımızı ezansız bırakma Allah'ım...
Kayıtlı Üye
bir süre değil yaşını geçene kadar portakal mandalina greyfurt kivi çilek kiraz verilmez özellikle de mandalina grubu meyvelerde aşırı asit olduğu için hem pişik hem de çok fazla gaz yapar.
Kayıtlı Üye
aynen canim.
kizlar bebeklerinize hic mandalina portakal suyu verdiniz mi?
ben hergun meyv vermiyorum 5 meyvali kasik mamasi var her aksam onu veriyorum meyvanin yerini tutar mi bilmem.
daha once mandalina suyu verdim hic pisik olmayan kizimin poposu pisik yapti zor gecti. portakal suyu vermek istiyorum ama yine ayni sorunu yasarim diye tereddutteyim...
kaşık mamasını falan hiç tavsiye etmem evde kendin yap bence meyve püreni falan onların hepsi katkılı. doğal yapılanın yerini tutar mı hiç.ben kızıma hazır hiçbirşey vermiyorum. sabahları kahvaltısına koyduğum pekmez dahi ev yapımı peynirini bile yoğurttan ben yaptırıyorum kayınvalideme. kullandığım yumurta da köy yumurtası. yani anlayacağın hazıra yer yok kızım için
Kayıtlı Üye
düşünsene elmayı rendelediğin dakika kararıyo hemen o kutuların içerisinde aylarca senelerce nasıl duruyo işte hep katkı maddesiyle dolu
Kayıtlı Üye
bu tamamen benim fikrim kızlar yine de siz bilirsiniz tabi
Kayıtlı Üye
haklisin tabikide ama muhallebiyi nasil yapicam pirinc unundan yapnak istemiyorum besleyici ozelligi yok.
meyva puresi kavanozda oluyo onu kesinlikle almiyorum zaten vermemde. aptamilin toz tahilli yada meyvalisindan aliyorum tok tutsun diye. kendim nasil yapabilirim.
yumurta ekmek zeytin yogurt biskuvi bende bunlari kendim yapiyorum.
Kayıtlı Üye
kizlar dun aksam annemde kaldim. bugun anneannemle oturuyoduk ervaya bardaktan su iciriyodum bardagi isirmak istedi " cat cat" ses cikti. bir de baktim ki ne goreyim askimin disi cikmis:)))) o kadar sevindim ki oynadim resmen. sizinkiler kadar sancili olmadi benimki cok sukur..
darisi senin basina baharcim.
Kayıtlı Üye
cooook mutluyum ya sonunda cikti:)))))
Kayıtlı Üye
haklisin tabikide ama muhallebiyi nasil yapicam pirinc unundan yapnak istemiyorum besleyici ozelligi yok.
meyva puresi kavanozda oluyo onu kesinlikle almiyorum zaten vermemde. aptamilin toz tahilli yada meyvalisindan aliyorum tok tutsun diye. kendim nasil yapabilirim.
yumurta ekmek zeytin yogurt biskuvi bende bunlari kendim yapiyorum.
irmikli yap pirinç unu bende kullanmıyorum
Kayıtlı Üye
kizlar dun aksam annemde kaldim. bugun anneannemle oturuyoduk ervaya bardaktan su iciriyodum bardagi isirmak istedi " cat cat" ses cikti. bir de baktim ki ne goreyim askimin disi cikmis:)))) o kadar sevindim ki oynadim resmen. sizinkiler kadar sancili olmadi benimki cok sukur..
darisi senin basina baharcim.
inşallah
Kayıtlı Üye
irmikli yap pirinç unu bende kullanmıyorum
tamam
Kayıtlı Üye
dişine de sevindim canım kolay çıkardı galiba ateş falan oldu mu. bi de benim kız çıkarsa :)
Kayıtlı Üye
Oooo coook,sewındım sengulcum:) darsı bahara artık ama kolay olmuş galiba
bnde kızıma kavanoz maama verdım bu ıkı defa mecburuyettrn mıdesı kabul etmrdı nısanın olduğu gıbı gerı kustu artık ksınlikle almamda vermemde
bu arada kızlar asımız var bakalım kaç kılo olmuşuz bu ara çok zayıfladı ya dısınden dolayı
Kayıtlı Üye
6. aydan sonra kilo alımı yavaşlar zaten kuzum. ayrıca sağlıklı olsunlar da boy kilo önemli değil benim için
Kayıtlı Üye
dişine de sevindim canım kolay çıkardı galiba ateş falan oldu mu. bi de benim kız çıkarsa :)
yok canim ya hic ates yapmadi. bende anlamadim dedim ya cizik olusmus diye sonra cay kasigiyla vurdum ses yoktu ertesi gunu ses cikti bi gecede cikarmis. hic sismedi de ama bebekten bebege degisiyo iste.
Kayıtlı Üye
Oooo coook,sewındım sengulcum:) darsı bahara artık ama kolay olmuş galiba
bnde kızıma kavanoz maama verdım bu ıkı defa mecburuyettrn mıdesı kabul etmrdı nısanın olduğu gıbı gerı kustu artık ksınlikle almamda vermemde
bu arada kızlar asımız var bakalım kaç kılo olmuşuz bu ara çok zayıfladı ya dısınden dolayı
neden ki? istahi mi azaldi? sana soracaklarim var. ikinci dis birinci disten ne kadar sonra cikti? ve simdi kucucuk ya dis ne zaman uzuyor? merak icerisindyim anlatirsan sevinirim? bu arada ne asisi? benimki 6 aylikken 4 adet oldu bi daha 1 yasinda var asisi...
Kayıtlı Üye
Bızım şuan bıtane oldu 9.500kılosu bıde bu yasında olacakmış bızımkı ıkı dış arka arkaya çıktı sayılır sayılır canm şuan alta ıkısı aynı boyda ıkı oldu galiba anca büyüdü ıste şuan bellı mesela ama usker sus daha cıkarmadı ıste canım
Kayıtlı Üye
Bızım şuan bıtane oldu 9.500kılosu bıde bu yasında olacakmış bızımkı ıkı dış arka arkaya çıktı sayılır sayılır canm şuan alta ıkısı aynı boyda ıkı oldu galiba anca büyüdü ıste şuan bellı mesela ama usker sus daha cıkarmadı ıste canım
hmm anladim. kilosu gayet iyiymis masllah