- 9 Eylül 2018
- 5.494
- 24.402
- 548
Bimin bezi iyi geldi evet yavas yavas biraktirmaya calisiyorum bezi :)Ben bezi biraktirirken son bezi bimin almistim. Ya benim hic hosuma gitmedi naylon gibi geldi. Yorumlara bakarak aldim bende . Bilmiyorum size iyi geldiyse devam edin. Can bebegi bende xok begenmemistim.
Kolay gelsin o zaman :) ins kolay birakirBimin bezi iyi geldi evet yavas yavas biraktirmaya calisiyorum bezi :)
İnsallahh canim tesekkur ederim :)Kolay gelsin o zaman :) ins kolay birakir
2 çocuğumdan edindiğim deneyim molfix kesinlikle. hep prima pişik yaptı. ama çocuktan çocuğada değişebiliyor artık bezden bıktığım için bim bezi bile kullandım .1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
Bez'i netten toplu getirttirecegim yılbaşından sonra zam gelecektir . O yüzden stok gibi bişe yapmayı düşünüyorum .
Hm bilgi için teşekkür ederimSleepy, adını hatırlamıyorum a101in bezi, huggies, Canbebe ve komili kullandim. Komili dışında hepsi pişik yaptı ve kakayı sizdirdi. Parfümlu olduğu için değiştirmek istedim ama bebegime pisik yapmayan tek bez olduğu için hala Komili kullanıyorum.
Bebegimin poposunu ilk aylar pamuk ve suyla temizledim. Pamuk çok masraflı gelince ıslak mendilleri kaynar suda makinede yıkayıp kurutup yine ılık suyla temizlemeye devam ettim. Yasindan sonra ıslak mendille temizleyip uzun uzun yikadim her kakadan sonra. İki üç bezde bir de kaka olmasa da yıkadım. Pisiklerini sadece mor desitin geçirdi. Bir kaç kere sulu pişik oldu, doktor mantar kremi ve antibiyotikli krem verdi karıştırıp sürdüm. Bu ikisinin zamanlamasına özen göstermek gerekiyor pisikte direnç gelişmemesi için. Mantar kremi de aralıksız en fazla 10 gün kullanilabiliyor. Cildi incelttigi için hem doktor hem eczacı uyarmıştı. Sık sık kullanmak da doğru değil yani. Sıradan pişik kremi gibi her bezde kullanan da gördüm bu kremleri. Kısa süreli kullaniliyor tekrar etmiş olayım.
Son olarak hayat çok yorucu gelmiyorsa, bebek uyuyor ve kendinizi enerjik hissediyorsaniz yıkanabilir bebek bezi öneriyorum. Pamucco adında yerli uretim organik bir marka var bildigim. Dogdugundan beri uyumayan bebegim benim tum organik hayallerimi yıktı ama sartlariniz uygunsa siz kullanin benim yerime :)
Bak canım ben doğumdan sonra bir çok bez denedim.Evy beny berbat bir bez bana göre.canbebede öyle önceki bebegimde canbebe kullanmıştım iyiydi fakat yeni çıkanlar berbat.molfixde arkası kısa çok kötü çıkarmış. Bimin jenni wiy diye bezi var o biraz iyiydi yumuşak ve büyük .Ben prima kullanıyorum ş u an çok memnunum.büyük paketlerde indirim oluyor.biraz pahalı ama dayanıklı uzun süre popoda dura biliyor.Sakin denemeden alma pişman olursun bir paket al dene ondan sonra al .1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
Bez'i netten toplu getirttirecegim yılbaşından sonra zam gelecektir . O yüzden stok gibi bişe yapmayı düşünüyorum .
Prima premium care denemeni öneririm pişik asla yapmıyor çok emici. Pampersla hiç kıyaslanamaz ikisi de prima fakat alakaları yok. Doğumdan bu yana kullanıyorum. Ben çok memnun kaldım. Kuru tuttuğu için hemen değiştirmen gerekmiyor bebeği de rahatsız etmiyor. Fiyat yönünden pahalı fakat diğer bezleri sık değiştirmek gerektiği için bu daha uyguna geliyor. Tavsiye ederim1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
Can bebe her markette bulunmuyor maalesef Benimde bebeğimin pipisinde pişik olmuş biz prima kullanıyoruz başka alternatif bulamadım pipisini mustela pişik kremi sürüyorumCan bebe deneyin ya da yıkanabilir Bebek bezi deneyebilirsiniz
Evet ben pampers kullanıyorum sanırım bizide o pişik yaptıPrima premium care denemeni öneririm pişik asla yapmıyor çok emici. Pampersla hiç kıyaslanamaz ikisi de prima fakat alakaları yok. Doğumdan bu yana kullanıyorum. Ben çok memnun kaldım. Kuru tuttuğu için hemen değiştirmen gerekmiyor bebeği de rahatsız etmiyor. Fiyat yönünden pahalı fakat diğer bezleri sık değiştirmek gerektiği için bu daha uyguna geliyor. Tavsiye ederim
Benimde bebeğim prematüre ona rağmen azocık kakayı bile taşırdı tavsiye etmem molfix bizde pişik yaptı primadayız biz şuandaCan bebeden başka marka kullandınızmı kıyas yapabilirmisiniz?
Molfix dene ben onu kullskullanı yorum gayet iyi1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
1 aylık erkek bebegim var . İlk olarak 101 in bezinden aldım 3. pakette pişik olmaya başladı pişikten kurtaramadım. Sonra prima aldım ikisi değişikli kullandım. Prima çok pahalı bim'in bezide pahalı olmuş . Sleepy kalitesi düşük kağıt gibi akrabada gördüm kullanmadım. Evy baby 'nin bezi sleepy ve bim!in bezinden kaliteli diyorlar. Prima ile kıyaslarsak pişik yaparmı kullanan varmı . Teyzem bebegine primadan evy baby döndü pişik yapmadı gayet iyi diyor sizce ne yapmalıyım?
Sleepy, adını hatırlamıyorum a101in bezi, huggies, Canbebe ve komili kullandim. Komili dışında hepsi pişik yaptı ve kakayı sizdirdi. Parfümlu olduğu için değiştirmek istedim ama bebegime pisik yapmayan tek bez olduğu için hala Komili kullanıyorum.
Bebegimin poposunu ilk aylar pamuk ve suyla temizledim. Pamuk çok masraflı gelince ıslak mendilleri kaynar suda makinede yıkayıp kurutup yine ılık suyla temizlemeye devam ettim. Yasindan sonra ıslak mendille temizleyip uzun uzun yikadim her kakadan sonra. İki üç bezde bir de kaka olmasa da yıkadım. Pisiklerini sadece mor desitin geçirdi. Bir kaç kere sulu pişik oldu, doktor mantar kremi ve antibiyotikli krem verdi karıştırıp sürdüm. Bu ikisinin zamanlamasına özen göstermek gerekiyor pisikte direnç gelişmemesi için. Mantar kremi de aralıksız en fazla 10 gün kullanilabiliyor. Cildi incelttigi için hem doktor hem eczacı uyarmıştı. Sık sık kullanmak da doğru değil yani. Sıradan pişik kremi gibi her bezde kullanan da gördüm bu kremleri. Kısa süreli kullaniliyor tekrar etmiş olayım.
Son olarak hayat çok yorucu gelmiyorsa, bebek uyuyor ve kendinizi enerjik hissediyorsaniz yıkanabilir bebek bezi öneriyorum. Pamucco adında yerli uretim organik bir marka var bildigim. Dogdugundan beri uyumayan bebegim benim tum organik hayallerimi yıktı ama sartlariniz uygunsa siz kullanin benim
Islak mendilleri deterjansızmı yıkıyordunuz kaç derecede yıkıyordunuz? Kakalı olanlarıdamı yıkıyordunuz?
Sana Katılıyorum evy baby dendim pişik yapmadı toplu getittirdim 1 aydan fazla oldu kullanıyorum güzel fakat pişik başladı tekrar 5 krem degiştirdim fito ve hametan da dahil mantar kremide içinde hepsini doktor verdi tabiki ama sürekli tekrarlıyor ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum ama yine aynı kırmjzı kırmızı su toplamış gibi kabarcıklar oluyor.Okuduğum kadarıyla herkesin deneyimleri farklı. Ben marketlerde satılan tüm bez markalarını denemiş biri olarak Birtek Primadan memnun kaldım. Diğer bezlere göre kesinlikle daha kuru tutuyor. Bez çok sık aldığımız birşey olduğu için bence kıyasladığınız markaların hepsini deneyin ve en beğendiğinizin internet kampanyalarını takip edin toplu sipariş verin. Hesaplayınca marketten almayla arasında inanılmaz fark oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?