- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
Ben hep sleepy kullandım. Aralarda A101, molfix, can bebe aldım. En kalitelisi sleepy üstelik losyon vs yok o yüzden zararlı değil . Gelelim pişik olayına bir ay kullandıktan sonra eve baby pişik yaptı diyorsun o iş öyle olmaz bence. Kullanır kullanmaz pişik olsa bezden derim de bir ay pişik yapmayıp sonra oluyorsa biraz tesadüf olabilir . Belki sulu kaka yapıyor, belki inek sütü vs alerjisi var ve senin beslenmenden dolayı sütten ya da mamadan alerji oluyor zaman zaman . İnatçı pişiklerin en büyük nedeni genelde alerji. Çok fazla kortizonlu kremlere yüklenme. Biliyorum çok zor ama bol bol yıkamak sık bez değiştirmek lazım. Hiçbir şey yapamıyorsan fısfısa su doldur onunla sıkarak bez değişiminde altını temizle. Ben 6. Aya gelene kadar gece 5 defa filan değiştirirdim. Bir de kakanın ve çişin tenler temasını kesmek için her bez değişiminden sonra kalın tabaka halinde penaten krem ya da ince tabaka halinde lanolin krem sür. Diğer kremler faso fiso. O çiş tene değmeyecek cildi hassassaSana Katılıyorum evy baby dendim pişik yapmadı toplu getittirdim 1 aydan fazla oldu kullanıyorum güzel fakat pişik başladı tekrar 5 krem degiştirdim fito ve hametan da dahil mantar kremide içinde hepsini doktor verdi tabiki ama sürekli tekrarlıyor ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum ama yine aynı kırmjzı kırmızı su toplamış gibi kabarcıklar oluyor.
Canım sadece annesütü alıyor henüz 3 aylık olmak üzere. Bi bakıyorum geçmiş bi bakıyorum yumurtalara kadar kızarıklık var bende anliyamadım açıkçası ıslakmendil hiç kullanmamalımıyım fısfısa su doldurup neyle sileyim pamuklamı yoksa ıslak mendilleri kaynatıp kurutupmu kullanayım ?Ben hep sleepy kullandım. Aralarda A101, molfix, can bebe aldım. En kalitelisi sleepy üstelik losyon vs yok o yüzden zararlı değil . Gelelim pişik olayına bir ay kullandıktan sonra eve baby pişik yaptı diyorsun o iş öyle olmaz bence. Kullanır kullanmaz pişik olsa bezden derim de bir ay pişik yapmayıp sonra oluyorsa biraz tesadüf olabilir . Belki sulu kaka yapıyor, belki inek sütü vs alerjisi var ve senin beslenmenden dolayı sütten ya da mamadan alerji oluyor zaman zaman . İnatçı pişiklerin en büyük nedeni genelde alerji. Çok fazla kortizonlu kremlere yüklenme. Biliyorum çok zor ama bol bol yıkamak sık bez değiştirmek lazım. Hiçbir şey yapamıyorsan fısfısa su doldur onunla sıkarak bez değişiminde altını temizle. Ben 6. Aya gelene kadar gece 5 defa filan değiştirirdim. Bir de kakanın ve çişin tenler temasını kesmek için her bez değişiminden sonra kalın tabaka halinde penaten krem ya da ince tabaka halinde lanolin krem sür. Diğer kremler faso fiso. O çiş tene değmeyecek cildi hassassa
Pamukla sil. Ben ilk önce dikdörtgen şeklinde pamuklardan almıştım onlarla siliyordum. Bir de sleepy ıslak mendil saf su pamuk olandan. En iyisi bol su ve Pamukla silmek. Ben küçük termosa su dolduruyordum ılık duruyordu. bez değiştirirken ondan döküyordum Pamukla silerek, ya da fısfısa doldurmak da pratik. inek sütü alerjisi varsa sen süt ürünleri tükettiğinde sütünden geçiyor ona ve alerji yapıyor. Ya da yediğin başka bir şey. Takip et bir süre süt ürünleri tüketme. Ama dediklerimi yap özellikle krem konusunda penateni tabaka halinde sürünce asla çiş kala tene etki etmiyor. İçeriği de doğal kortizon vs yok.Canım sadece annesütü alıyor henüz 3 aylık olmak üzere. Bi bakıyorum geçmiş bi bakıyorum yumurtalara kadar kızarıklık var bende anliyamadım açıkçası ıslakmendil hiç kullanmamalımıyım fısfısa su doldurup neyle sileyim pamuklamı yoksa ıslak mendilleri kaynatıp kurutupmu kullanayım ?
90 derecede deterjanla uzun programda bir kere yıkadım. Ardından iki kere 90 derecede sirkeli suyla yıkadım. Yalnız şimdi yazınca bunun pek doğru olmayabilecegini düşündüm. Islak mendiller plastik. Parfumden arinsin derken bu kadar yüksek ısıda yıkayınca parfüm kalmıyor ama plastigin içinden bambaşka kimyasallar mutlaka cikiyordur. Sanırım 40 derecede yıkamak en doğrusu olur. Kakali olanları çöpe atıyordum bu arada. Ve dogdugundan beri her kakadan sonra, pişik olduysa her çisten sonra uzun uzun sadece suyla yıkıyorum poposunu.Islak mendilleri deterjansızmı yıkıyordunuz kaç derecede yıkıyordunuz? Kakalı olanlarıdamı yıkıyordunuz?
Deterjan koymalımıyım beebgin deterjanından kousam alerji yapmaz heralde90 derecede deterjanla uzun programda bir kere yıkadım. Ardından iki kere 90 derecede sirkeli suyla yıkadım. Yalnız şimdi yazınca bunun pek doğru olmayabilecegini düşündüm. Islak mendiller plastik. Parfumden arinsin derken bu kadar yüksek ısıda yıkayınca parfüm kalmıyor ama plastigin içinden bambaşka kimyasallar mutlaka cikiyordur. Sanırım 40 derecede yıkamak en doğrusu olur. Kakali olanları çöpe atıyordum bu arada. Ve dogdugundan beri her kakadan sonra, pişik olduysa her çisten sonra uzun uzun sadece suyla yıkıyorum poposunu.
Islak mendilleri nasil yıkıyorsunuz ki? Makinede eriyip bitmiyor mu? Yıkadıktan sonra ne hayır gelirki ondan anlamadım.90 derecede deterjanla uzun programda bir kere yıkadım. Ardından iki kere 90 derecede sirkeli suyla yıkadım. Yalnız şimdi yazınca bunun pek doğru olmayabilecegini düşündüm. Islak mendiller plastik. Parfumden arinsin derken bu kadar yüksek ısıda yıkayınca parfüm kalmıyor ama plastigin içinden bambaşka kimyasallar mutlaka cikiyordur. Sanırım 40 derecede yıkamak en doğrusu olur. Kakali olanları çöpe atıyordum bu arada. Ve dogdugundan beri her kakadan sonra, pişik olduysa her çisten sonra uzun uzun sadece suyla yıkıyorum poposunu.
Benim arada bebeğin kıyafetiyle yıkanırmış bişe olmuyor sağlam kalıyor yaniIslak mendilleri nasil yıkıyorsunuz ki? Makinede eriyip bitmiyor mu? Yıkadıktan sonra ne hayır gelirki ondan anlamadım.
Arko kremi komşularımdanda bikaçkişi söyledi denemekten zarar gelmez heraldebenim kizim 8 aylik su ve pamukla temizliyorum cok pisik oldugu zmanlar oldu doktora goturdum islak mendil kullanma dedi. ilk 3 ay prima kulandim sonra fiyat artinca canbebe aldim o pisik yapti suan molfix kullanyorum memnunum. sen su ve pamukla temizle ve pisik kremleri ise yaramazsa arko kremi dene benim kizimda 1 ay gecmeyen pisigi hicbi krem gecirmemisdi arko gecirdi tabi ciltden ciltede fark vardir.
Biten kismina ne yapilir fikrim yok ama eriyen kısmını merdaneyle yeniden acip kurutuyorum. Bir hayır gelmiyor ama hobi olarak kullaniyorum yine de. Caniniz sıkılıyorsa tavsiye ederim, zahmetsiz bir hobi.Islak mendilleri nasil yıkıyorsunuz ki? Makinede eriyip bitmiyor mu? Yıkadıktan sonra ne hayır gelirki ondan anlamadım.
Bebeğin deterjanı ya da Arap sabunu olabilir. Ben gimdes sertifikali bir deterjan kullaniyorum. Ama her durumda uzun uzun duruladım, makineden çıktığında kokusuz oluyordu.Deterjan koymalımıyım beebgin deterjanından kousam alerji yapmaz heralde
Biten kismina ne yapilir fikrim yok ama eriyen kısmını merdaneyle yeniden acip kurutuyorum. Bir hayır gelmiyor ama hobi olarak kullaniyorum yine de. Caniniz sıkılıyorsa tavsiye ederim, zahmetsiz bir hobi.
Şimdilik pamuk ve saf su kullanın. Dışarıda olduğunuz zaman çok zaruri durumlarda ıslak mendil kullanın.
Kullanınca da bebekler için olanı alın ve tahriş etmeden yavaşça silin.
Yaza doğru her kaka yaptığında yikayasbilirsiniz. Bu hiç zor değil.
Yediğiniz gıdalarda pişik yapabiliyor, ıslak mendilde bezde.
Normal durulama yetmezmi bebek kıyagetlerii yıkama programı var 2 bçksaatte yıkıyor bide direkmi makinaya atıyorsunuz yoksa birşeyib içine koyup baglayıpmı ?Bebeğin deterjanı ya da Arap sabunu olabilir. Ben gimdes sertifikali bir deterjan kullaniyorum. Ama her durumda uzun uzun duruladım, makineden çıktığında kokusuz oluyordu.
Mendilleri kurumadan elinizle düzeltin ama. Kuruduktan sonra açmak daha zor oluyor. Ben ıslakken duzleyip güneşte kurutuyordum. Bir yere giderken de on tane kadar islatip bozdolabi posetine koyup yanımda goturdum.
Sinide deneyecegim.Şimdilik pamuk ve saf su kullanın. Dışarıda olduğunuz zaman çok zaruri durumlarda ıslak mendil kullanın.
Kullanınca da bebekler için olanı alın ve tahriş etmeden yavaşça silin.
Yaza doğru her kaka yaptığında yikayasbilirsiniz. Bu hiç zor değil.
Yediğiniz gıdalarda pişik yapabiliyor, ıslak mendilde bezde.
Bilmem ki yeter belki de. Benim bebegim dogdugundan beri alerjik olduğu için her konuda çok ayrıntıcı davranmak zorunda kaldım. O yüzden iki kere duruladim.Normal durulama yetmezmi bebek kıyagetlerii yıkama programı var 2 bçksaatte yıkıyor bide direkmi makinaya atıyorsunuz yoksa birşeyib içine koyup baglayıpmı ?
Bilmem ki yeter belki de. Benim bebegim dogdugundan beri alerjik olduğu için her konuda çok ayrıntıcı davranmak zorunda kaldım. O yüzden iki kere duruladim.
Olduğu gibi paketten çıkarıp attım makineye. Tek başına yıkandı.
Makineye kaçmazmı ki gerçi eski makina degil daha 1 yıllık kaçmaz heralde.
Islak mendil toplu getittirdim yeni evliyiz eski kıyafetlerimiz atletlerimiz malesef yok.Tavsiye veren arkadaştan özür diliyorum. Islak mendili yikamaniza hiç gerek yok. Hiç uğraşmayın bununla.
Pamuk su yeterli. Hatta sadece saf su dedikleri yeni doğan ıslak mendili var mecbur kaldığınızda onu kullanın.
Yok illa bir beze ihtiyacınız varsa eski aletler , tulumlarla yapabilirsiniz bunu.
Ben çok anlamsız buldum ıslak mendili yıkama işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?