bebek bezi

Ya gerçekten sizide anlamiyorum ben. Kadinin durumu kotu Bellkii ona istinaden başka çaresi yok . Oradan buradan en az masrafi yaparak bir seyler yapmaya calisiyor. Sizin takildiginiz şey belesti bedavaydi. Konuyu ilk okuduğumda bende ama numune bebek bezi ne alip alip dene iste dedim içimden . ama Bellkii durumu kotu yoksa kim boyle şeylerle
ugrassin. Ona bakarsan bir çoğunuz gibi numune bebek beziyle ugrasmadim ben marketten alip alip denedim.

Konu sahibi evet bedava 3 bez veriyorlar 3 büyük paket verseler de fark etmez

Bebek büyüdükçe ihtiyaç büyüyecek ya o kocam dediğin çocuk para kazansın ya da oturup bebeğe baksın sen para kazan

Adamın annesi ile girmiş maaşını bize verir diye bekliyorsunuz böyle hayat olmaz çocuk değil anne babasınız

Bir de burda çok konu var evli ikisi de çalışan ve sizden 8-10 yaş büyük insanlar ya geçinemezsek çoıcuk olunca diyor yani pahalı olduğu açıkk

Tek çözüm bedava bir şey aramak değil çalışmak ve kocayı çalıştırmak

Koca da 19 yasinda herhalde?. O koca 3-4 yol okul okicakta KPSS ye girecek te falanda filanda. Kocanla ayni durumdayım sadece 1 yas buyugum onumde 2 senem var. Bana bile bos uğraş gibi geliyor. Ama Esim benden büyük ve mesleği var . Zor is

Sleepy numune bebek bezi gonderiyolarmis ucretsiz kargo dogrumu bu alanlar varmi
Ben 4 paket ıslak mendil aldım şimdide bez mi yolluyolar hıımm denemeliyim evet canım kendi sitesiyse sürat kargoyla yolluyolar ben ıslak mendil almıştım

evet çok haklısınız
çocuk gerekirse garsonluk falan yapacak
kız da evde nikah şekeri falan.

dil bilseler çeviri yaparlar ya da ödev yaptıranlar var para karşılığı. etik değil ama yapılabilir.
üniversite öğrencileri ders de verebilir ilkokul ortaokul öğrencilerine ama öyle bir durum da göremedim bu arkadaşlarda.

Cidden çok üzülüyorum o çocuğa.
ya bi de ben mi yanlış düşünüyoeum. Benimde çovuğum var. 6 ay kendime bi çorap bile almadığım zaman oldu. Ne internet kullandım ne başka bişey. Bu kadar zor durumdalar ama internet kullanmaya gelince verilen para göze görünmüyo.
Part time yapılacak bir ton iş var. Üni ye başvurunca gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara üni bünyesinde iş de veriliyo ders saatlerine göre ayarlanıp.
Beleş peşinde koşmaktansa para peşinde koşmaları lazım.
Bu çocuk hastalanda nolcak. Hangi parayla alınacak o ilaçlar. Sigorta var mı? Hastaneye gitsen tahliller vs bir ton para. Ek gıdaya geçince ne olacak neyle beslenecek?

Nolcak BELEŞ ek mama peşinde koşarlar ..
Hayret bir şey olmaması başka bir şey ama olmadığı halde bu tavra sinir oluyorum ..
Adam çalışabilir gündüz akşama kadar devrilip yatacağı halde ...
Bu hanım kız evde bir şeyler yapabilir ,eşi bulaşık yıkasa en aşağı 40 lira alır ama nerde çalışacak insan ???
Sonra biz savurgan bunlar tutumlu oluyor gelde delirme ...
Beleş ,beleş demese belki buradan yardım etmek isteyen bile çıkardı ama niyet başka !!!

Wifi diye bisey var kafenin wifi bide ek gidada ne var aliriz bn bedava diye istiyorum sadece idare ediyoruz cok sukur ilerisi icin allah kerim sigorta yok yesilkart

evet
eşi son sınıfta galiba
dersi azdır zaten son sınıfta
gündüz derse gitse sonra haftasonları / ders çıkışları part time bi iş bulsa (bu amelelik bile olabilir utanacak bişey yok) 3-5 kuruş da ellerine geçer
kız da anlaşsa şu nikah şekeri satan yerlerle. eve gelip malzemeleri bırakıyolar zaten
bu da çocuk uyurken falan yapar az da olsa bebeğin bez parası çıkar

eşi akşam formasyona gidiyomuş. yoğun bi program o konuda doğru diyor ama bundan sonraki dönemde de mezun mu olacak kpss ye mi hazırlanacak formasyonda staja mı gidecek...
işleri çok zor böyle oturup para gelsin diye bekliyolar.

kız da kocam çocuğu kucağına alır sever diye kocasının görevlerini yaptığını sanıyor.

eşimle gelirimiz ortalamanın üstünde olmasına rağmen ben cesaret edip 26 yaşımda çocuk yapmıyorum, bunlar böyle evcilik oynuyor ya.
üzüldüğüm kadar kızdım da.

Okul bitti bi kac ay kalfi surda bitmesine

Eşi öğretmenlik son sınıfta ama bilgisayar oyunu oynamayı tercih ediyor

Beğenmediği evdeki kız bunun bebeğine bakıyor ama kocası uyuyup nete takılmayı tercih ediyor

Ya bende farkindayim esime defalarca calis dedigim halde calismiyor cok sukur simdi idare ediyoruz diyo

Wifi diye bisey var kafenin wifi bide ek gidada ne var aliriz bn bedava diye istiyorum sadece idare ediyoruz cok sukur ilerisi icin allah kerim sigorta yok yesilkart
Ek gıda ne mi var ? Ben kazık yiyorum heralde hrr pazar market alışverişinde.
İdare etmeye devam edin siz.
Allah kerim miş.
Tedbir bizden tekvekkül allahtan.

önlem bebek bezide numune gönderiyor içinde 9-10 adet oluyor ondanda ücretsiz talep edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…