bebek bezi

Ben yazınca aklınıza Allah geldi şimdi aklınızca bana laf sokucaksiniz

bi de kendini son peygamber ilan etmen.. resmen şu günahkar kkyı aydınlattın hıdayete erdirdin,
ne yapardık doğru yolu nasıl bulurduk aklımıza allah nasıl gelirdı kı sen olmasan
dini konunun yasak olması boşuna degıl gercekten.

Son düzenleme:
Bebek bezi konusuda dine geldi ya. Olay bitmiştir.Bir de şöyle bir sey var toplumu aydinlatirken kendini isiksiz birakmak gibide neyse en iyisi susmak. Çocuk büyütürken sayfasına çok giriyorum ban yemin surda

Fiyat pahalı diyen arkadaşlar ben yıllarca kazık yemişim herhalde.
Kızım 4 yaşına girmek üzere ve 1,5 senen öncesine kadar bizde beze epey para döktük.
Paketini 23 TL ye alıyordum. Hatta bazı marketlerde 28 Tl bile olduğu oluyordu.
Şu an paketi 20 TL olan bez bana göre pahalı değil, bilemedim şimdi.
Daha ucuzu nasıl olur ki? Emiciliği, çocuğun rahatlığı, inceliği v.s. bunlar önemli faktörler.

Ben de yakınım için istedim üç tane filan bez, bir tane de alt açma örtüsü gelmişti. Yumuşacık çok güzeldi memnun kaldı molfixten daha iyi dedi ama markette bulamadı küçük yerde yaşadığı için. Kargosu da ücretsizdi.

Bu kişiye göre değişiklik gösteriyor sanırım. Ben kızıma prima premium kullandım, çokta memnundum.
Aslında yerli malı kullanmayı çok istedim can bebe denedim, ama korkunç bir bezdi.
Hem çok kalın, çocuğu rahatsız ediyor hemde hiç emici değildi.
Hediye molfix gelmişti onuda denedim ama o da bir tuhaftı, hışır hışırdı ve pişik yaptı.
Daha sonra başka bir marka denedim, adı aklıma gelmiyor mor bir paketi vardı oldukça da ucuzdu.
Ama ondanda emicilik sorunu yaşadım, sonra kürkçü dükkanı misali prima premiumua döndüm.
Çok memnundum, ama son 5 paket yanılmıyorsam yine değiştirim ve huggies kızlar için olanı kullandım o da fena değildi.
Ama şimdi yine bir çocuğum olsa bebeklik döneminde özellikle prima premium tercih ederdim.

çalışma Allah verir diyen bayan... Dinimizi yanlış yorumlama dinimiz emeğini ben değerlendiririm der
Tevekkül edin der
alıntıdır;
Hazret-i Musa, hastalanınca, “İlaçsız da Allahü teâlâ şifa verir” diyerek ilaç kullanmadı. Allahü teâlâ (İlaç kullanmazsan şifa ihsan etmem)buyurdu. İlacı kullanınca iyi oldu. Fakat sebebini merak etti. Allahü teâlâ, (Tevekkül etmek için, benim âdetimi, hikmetimi değiştirmek mi istiyorsun? İlaçlara tesir veren kimdir? Elbette tesirleri yaratan benim) buyurdu.

Para için çalışmamayı Allah kerim rıskını verir lafıyla açıklayınca dellendik haliyle...

arkadaş beni inançsız yaptı ikidakkada Allahı aklınıza getridim falan dedi

hıı verir verir rızkı
evde oturup bilgisayar oyunu oynarken çok güzel verir.

kaynım bi kızla kaçtı
kız da üniversitede okuyodu okulu bıraktı
kaynım ortaokul mezunu
neyse evlendiler hemen çocuk oldu
eve eşyayı anne babalarına aldırdılar
bebeğe karyolayı sağolsun başkaları kendi kullanmadıklarından verdi.

eve kömür alamıyoruz diye eşimden para istedi kardeşi
ama çalıştığı işi de bıraktı o sırada
o orda işsiz kahvelerde gezecek ben rızkımdan kesip onlara vericem ha?

üstelik eltim de diyor ki
kocam dinen bana 4 sene bakmak zorunda
ben çalışmam. (kv demişti ki gelin yanımızda yaşayın çocuğa ben bakayım siz karı koca çalışın) ama yooooook

e bu şartlarda insan sinirleniyor, hep başkasından beklemek olur mu?
evlenip çocuk yaptıysan kendini geçindirebilmelisin.

bu konuda da Allah kerim sonrasını sonra düşünürüz mantığı var.. olmamalı böyle..

seneye bu koca askere gitse bu kız kime gidip sığınacak?
kim bakacak kıza bebeğe?

Bana diyorsanız eğer geçmiş yorumlarımı okuyun iftira kim atıyo ortada

Beles ha beles beles ha beles yuh ya
Bebek masraf demektir bu kadar belesciligi de ilk kez gordum

öğrenci adam çocuk yaparsa
bebek de böyle beleş!! ürünlerle büyütülmeye calışılır
yarın bir gün o çocuk hasta olsa ilaçları nasıl alacaklar Allah bilir

işte bunlar Allah rızkını veriri mantığı...

C
OTE="CitlembiK, post: 44522704, member: 34766"]Bu kişiye göre değişiklik gösteriyor sanırım. Ben kızıma prima premium kullanmemnunuta memnundum.
Aslında yerli malı kullanmayı çok istedim can bebe denedim, ama korkunç bir bezdi.
Hem çok kalın, çocuğu rahatsız ediyor hemde hiç emici değildi.
Hediye molfix gelmişti onuda denedim ama o da bir tuhaftı, hışır hışırdı ve pişik yaptı.
Daha sonra başka bir marka denedim, adı aklıma gelmiyor mor bir paketi vardı oldukça da ucuzdu.
Ama ondanda emicilik sorunu yaşadım, sonra kürkçü dükkanı misali prima premiumua döndüm.
Çok memnundum, ama son 5 paket yanılmıyorsam yine değiştirim ve huggies kızlar için olanı kullandım o da fena değildi.
Ama şimdi yine bir çocuğum olsa bebeklik döneminde özellikle prima premium tercih ederdim.

[/QUOTE]
Canbebe çok kotu harbiden ya en iyi prima ama o da bayagi pahali. Paketi 30 lira filan huggies kızlar için olaninin suanlik memnunum bende

bebek bezi olayı nasıl dine geldi anlamadım.

ama Allah rızkını verir olayına çok şaşırdım.
tamam imtihan dünyasındayız, tamam başımıza her an her şey gelebilir ama
öğrenci evinde de çocuk?

tevekkül evet güzel şey ama Allah rızkını verir diye diye ışıklar cam silen çocuklarla doldu....

öğrenci adam çocuk yaparsa
bebek de böyle beleş!! ürünlerle büyütülmeye calışılır
yarın bir gün o çocuk hasta olsa ilaçları nasıl alacaklar Allah bilir
Hafi bebek bezini buldun numune olarak
Doktoru napacaksin onun numunesi de yok belesi de
Ha bir de saglik ocaginin prezervatif verdigine sasirdim bizim devletimiz de bir tuhaf kanser olan vatandasinin saglik masraflarini ilacini karsilamaz ama halk sevissin diye prezervatif dagitir, pes yani boyle saglik politikasina

aile planlaması için ücretsiz veriliyor doğum kontrol hapı da prezervatif de
ki bence de doğru bir uygulama
bu kız daha cinsellik yaşamadan önce bu yöntemlerden haberdar olsaydı da 19 yaşında okulu bırakıp öğrenci evinde burs parasıyla bebek büyütmek zorunda kalmasaydı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…