- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Ben yazınca aklınıza Allah geldi şimdi aklınızca bana laf sokucaksiniz
Para için çalışmamayı Allah kerim rıskını verir lafıyla açıklayınca dellendik haliyle...dine nerden bağladık anlamadım?
arkadaş beni inançsız yaptı ikidakkada Allahı aklınıza getridim falan dedidine nerden bağladık anlamadım?
Bu kişiye göre değişiklik gösteriyor sanırım. Ben kızıma prima premium kullandım, çokta memnundum.Evet 2-3 tane bez gönderiyorlar. Bez hem iyi hem kaliteli olsun dersen canbebe al uğraşma boşa bu numunelerle. Canbebe bonus paketlerden al içinde iki paket ıslak mendil birde alt açma örtüsü var. Ben 1,5 yıldır canbebe kullanıyorum. Ben huggies kullandim ve masraflı oldu. Diğer butun markaları denedim ama hepsi psik yaptı kizimda. En son canbebe deneyim dedim ve bir daha degistirmedim. Tavsiye ederim. Bonus paketi gerçekten karlı oluyor.
Para için çalışmamayı Allah kerim rıskını verir lafıyla açıklayınca dellendik haliyle...
arkadaş beni inançsız yaptı ikidakkada Allahı aklınıza getridim falan dedi
Bana diyorsanız eğer geçmiş yorumlarımı okuyun iftira kim atıyo ortadaçalışma Allah verir diyen bayan... Dinimizi yanlış yorumlama dinimiz emeğini ben değerlendiririm der
Tevekkül edin der
alıntıdır;
Hazret-i Musa, hastalanınca, “İlaçsız da Allahü teâlâ şifa verir” diyerek ilaç kullanmadı. Allahü teâlâ (İlaç kullanmazsan şifa ihsan etmem)buyurdu. İlacı kullanınca iyi oldu. Fakat sebebini merak etti. Allahü teâlâ, (Tevekkül etmek için, benim âdetimi, hikmetimi değiştirmek mi istiyorsun? İlaçlara tesir veren kimdir? Elbette tesirleri yaratan benim) buyurdu.
Beles ha beles beles ha beles yuh ya
Bebek masraf demektir bu kadar belesciligi de ilk kez gordum
işte bunlar Allah rızkını veriri mantığı...hıı verir verir rızkı
evde oturup bilgisayar oyunu oynarken çok güzel verir.
kaynım bi kızla kaçtı
kız da üniversitede okuyodu okulu bıraktı
kaynım ortaokul mezunu
neyse evlendiler hemen çocuk oldu
eve eşyayı anne babalarına aldırdılar
bebeğe karyolayı sağolsun başkaları kendi kullanmadıklarından verdi.
eve kömür alamıyoruz diye eşimden para istedi kardeşi
ama çalıştığı işi de bıraktı o sırada
o orda işsiz kahvelerde gezecek ben rızkımdan kesip onlara vericem ha?
üstelik eltim de diyor ki
kocam dinen bana 4 sene bakmak zorunda
ben çalışmam. (kv demişti ki gelin yanımızda yaşayın çocuğa ben bakayım siz karı koca çalışın) ama yooooook
e bu şartlarda insan sinirleniyor, hep başkasından beklemek olur mu?
evlenip çocuk yaptıysan kendini geçindirebilmelisin.
bu konuda da Allah kerim sonrasını sonra düşünürüz mantığı var.. olmamalı böyle..
seneye bu koca askere gitse bu kız kime gidip sığınacak?
kim bakacak kıza bebeğe?
Hafi bebek bezini buldun numune olaraköğrenci adam çocuk yaparsa
bebek de böyle beleş!! ürünlerle büyütülmeye calışılır
yarın bir gün o çocuk hasta olsa ilaçları nasıl alacaklar Allah bilir
ben son sayfayı okuyup yazdım sen dememişsen dememişsindir ben isim yazmadım zaten kim yazdı da konu böyle oldu diye incelemedim çünküBana diyorsanız eğer geçmiş yorumlarımı okuyun iftira kim atıyo ortada
Hafi bebek bezini buldun numune olarak
Doktoru napacaksin onun numunesi de yok belesi de
Ha bir de saglik ocaginin prezervatif verdigine sasirdim bizim devletimiz de bir tuhaf kanser olan vatandasinin saglik masraflarini ilacini karsilamaz ama halk sevissin diye prezervatif dagitir, pes yani boyle saglik politikasina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?