- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Bnde beles diye istiyorum zaten islak mendilde gonderselerdi iyiydi bn bezi paketle gonderiyolar sanmistim ordan buraya uc adet bez icinmi gonderilyo sadece yani
artık eskisi gibi değil hayat çok zor eskiden tek maaşla geçiniliyırdu şimdi öyle değil birde kadrerci düşünmek bana göre değilEskiden uygun şartlar gözlenip o şekilde mi çocuk dünyaya getiriyorlardı yanlış düşünüyorsunuz herkes kendi kismetiyle doğar büyür bugün maddi durumu iyi giden bi aile çocuk yapınca 3 ay sonra tepe taklak olmayacağının garantisi mi var??
Banlasalarda söylicem; Kaderin, hayrin şerrin Allahtan geldiğine inanmak..artık eskisi gibi değil hayat çok zor eskiden tek maaşla geçiniliyırdu şimdi öyle değil birde kadrerci düşünmek bana göre değil
Tevekkül nedir onu da biliyo musunuz?Banlasalarda söylicem; Kaderin, hayrin şerrin Allahtan geldiğine inanmak..
allaha inanıyorum ama Allah rızkını veriri diye çocuk doğurmak bana göre değil..ne demişler TEDBİR SİZDEN TAKDİR ALLAHTANBanlasalarda söylicem; Kaderin, hayrin şerrin Allahtan geldiğine inanmak..
Banlasalarda söylicem; Kaderin, hayrin şerrin Allahtan geldiğine inanmak..
Olmuşla ölmüşe care mi var mi o zaman böle konuşuyorsunuzallaha inanıyorum ama Allah rızkını veriri diye çocuk doğurmak bana göre değil..ne demişler TEDBİR SİZDEN TAKDİR ALLAHTAN
Arkadaş Müslümanım ancak kaderci deilim diyo ona cvp verdim ama sizinde bi yaranız sanırımyine tek inananın kendısı oldugunu sanan garip bir uye.
başörtülü profil resmi koymayıp, çocukların daha iyi şartlarda dünyaya gelmesini isteyenler inanmayan guruba giriyorlar yani senin kafaya göre,
herkes inancını yarıştırsın bari. banlanmasan ne olur ki din sizin gibiler yuzunden yanlış anlaşılıyor,
kimsenin kalbını açıp da içine girmediğine göre bilemezsin kimin neye ne kadar inandıgının.
Sizin dediğiniz hırsızlık yapıp olmuşla ölmüşe çare yok demeye benziyo. E salıverilsin madem suçlular çaresi yok.Olmuşla ölmüşe care mi var mi o zaman böle konuşuyorsunuz
Arkadaş Müslümanım ancak kaderci deilim diyo ona cvp verdim ama sizinde bi yaranız sanırım
Pirima kullanıyorum. Kesinlikle anladım diğerinin iyi olmadığını. Firmayı aradım tekrar ücretsiz göndermek istediler. Bol geldiği için sızdırıyor dediler ama alakası yok. Yeni gönderdikleri de sızdırdı. Firma müşteri hizmetleri çok iyi ellerinden geleni yaptılar ama ürün kötü. Bebeğiniz için iyi bi seçim olmaz.Çok üzüldüm yavrunuz ve sizin için. Ayrıca bu tecrubenizi paylaştığınız için sağ olun. Ben de firmanın sosyal medya hesabindaki yorumlara bakarak iyidir diye numuneye bile gerek görmeden sipariş verecektim. İyi oldu yorumunuzu gördüğüm..
Verecek cevap olmayınca suçlamaya geçmek.Ben yazınca aklınıza Allah geldi şimdi aklınızca bana laf sokucaksiniz
hanfendi benle münakaşaya girmeyin ben üyenin hata yaptığını artık hata tekrarlamamsı gerektiğini belirtiyorum ama siz benim dinime kadar giriyorsun nerden buluyorsunuz bu cürreti ben doğursun Allah rızkını verircilerden değilim...Olmuşla ölmüşe care mi var mi o zaman böle konuşuyorsunuz
değilim tabi Allaha bırakıp gözüm kapalı yaşamıyorum..sen kimsinki dinimi sorguluyorsun sananeArkadaş Müslümanım ancak kaderci deilim diyo ona cvp verdim ama sizinde bi yaranız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?