bebek bezi

Bnde beles diye istiyorum zaten islak mendilde gonderselerdi iyiydi bn bezi paketle gonderiyolar sanmistim ordan buraya uc adet bez icinmi gonderilyo sadece yani

Bende öyle sandim kück bi kutu geldi 3 tane cikiyo icinden maksat denemek amacli icindeki brosürde ilk baslarda pisik yapabilir diyodu .
2 gún dönüsümlü kullanin önce kullandiginz bezinsnra bunu snra onu 3.gün sadece bunu takmaya devam edin vs.
Benm cevremde hep bez degstrmekten cocuklarin alti pisik oluyodu ben iki oglumdada prima kullanyrm allaha skür memnununm bi skntim olmadi.
Zaten gelen bezide begenmedim hala duruyor :))

Ben sleepyin ıslak mendilini aldım hiç memnun kalmadım çok ıslaktı iyi gelmedi, primaya devam ediyorum mendilde de bezde de..

artık eskisi gibi değil hayat çok zor eskiden tek maaşla geçiniliyırdu şimdi öyle değil birde kadrerci düşünmek bana göre değil

Banlasalarda söylicem; Kaderin, hayrin şerrin Allahtan geldiğine inanmak..
Tevekkül nedir onu da biliyo musunuz?
Kadere inanıyosanız tevekkülü görmezden gelemezsiniz.
Yan gelip yatan Allah kerim diyen insan için hayır şer Allahtan geliyo demek tevekkülü görmezden gelmek demektir.

Banlasalarda söylicem; Kaderin, hayrin şerrin Allahtan geldiğine inanmak..

yine tek inananın kendısı oldugunu sanan garip bir uye.
başörtülü profil resmi koymayıp, çocukların daha iyi şartlarda dünyaya gelmesini isteyenler inanmayan guruba giriyorlar yani senin kafaya göre,
herkes inancını yarıştırsın bari. banlanmasan ne olur ki din sizin gibiler yuzunden yanlış anlaşılıyor,
kimsenin kalbını açıp da içine girmediğine göre bilemezsin kimin neye ne kadar inandıgının.

Tele mesaj gelecek diyor kayıt alıyorum ama mesaj yarım saat sonra geliyor kayıt sayfası yenılenmıyor anlamadım ben yapamadım

Arkadaş Müslümanım ancak kaderci deilim diyo ona cvp verdim ama sizinde bi yaranız sanırım

Olmuşla ölmüşe care mi var mi o zaman böle konuşuyorsunuz
Sizin dediğiniz hırsızlık yapıp olmuşla ölmüşe çare yok demeye benziyo. E salıverilsin madem suçlular çaresi yok.
Çocuğuna rızık kazanmak için zerre uğraşmayıp yan gelip yatanda onlar kadar suçludur. Allahın emaneti sonuçta o yavrular bize. Emanete sahip çıkmamakta bir o kadar günah olmalı bence

Pirima kullanıyorum. Kesinlikle anladım diğerinin iyi olmadığını. Firmayı aradım tekrar ücretsiz göndermek istediler. Bol geldiği için sızdırıyor dediler ama alakası yok. Yeni gönderdikleri de sızdırdı. Firma müşteri hizmetleri çok iyi ellerinden geleni yaptılar ama ürün kötü. Bebeğiniz için iyi bi seçim olmaz.

Olan olmuş tamam zaten çocuk gelecek diye mecbur kalıp evlenmişler de insan en azından ders verir amelelik yapar 3 kuruş kazanır arkadaşlar da yazmış. Bunlarinki sorumsuzluk insan hiçbir şey dusunmese ana babasina acirdünya kadar masraf yaptırıyorlar. yazık kimse böyle evlatla imtihan olmasın

Olmuşla ölmüşe care mi var mi o zaman böle konuşuyorsunuz
hanfendi benle münakaşaya girmeyin ben üyenin hata yaptığını artık hata tekrarlamamsı gerektiğini belirtiyorum ama siz benim dinime kadar giriyorsun nerden buluyorsunuz bu cürreti ben doğursun Allah rızkını verircilerden değilim...

Ücretsiz göndermeleri ve bunu talep etmek niye kötü olsun anlamadım.
Evet ücretsiz yani beleş diye deniyor insanlar. Bu bebeği düşünmediğimiz anlamına geldiğini nasıl anlıyorsunuz hayret. Neyse beleş olması iyi bi şey ürünü deneyebilirsin ama keşke daha kaliteli yapsalardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…