- 24 Ekim 2015
- 701
- 120
- 18
- 28
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Sefalet degil hayat standartin yuksekse sana gore sefalettir tabi ama bez aliyorum diyorum nerenle okuyorsunonu sefalete geitrdin altına poşet sermek nedemek ya...öğrenci evindesin nekadar sağlıklı olabilirki o yer eşin baba olduğunun farkında değil olsaydı işe girerdi...haftasonları hayat karın doyurmak değildir neyine güvenip çocuk dünyaya getirdinki sen daha çocuksun bundan sonra mantıklı ol bari hata yapmanekadar temiz bakıyorsun her hafta balık tüketiyormusun bebeğin için mesela...doğurmayın arkadaşlar masumlaruın bir suçu yok o beleş dediğin şeyler bebeğinin altını mahveder gerçi sen altınada yıkamalık bez bağlıyorsundur
kabul et sefalete getirdin uygun şartları sağlamadan çocuk dünyaya geitrdin hatalısın bari bunu kabul et ama ilerde anlarsın birşeyler yapmalısın hala büyür birşekidle kafasındasın bencede bimden prezervatif alın birtane daha çocuk yaparsınız siz...Sefalet degil hayat standartin yuksekse sana gore sefalettir tabi ama bez aliyorum diyorum nerenle okuyorsun
Hemsiremiz veriyo onuay neyse sinirlerim laçka oldu bu konuda.
ben böyle rahatlık görmedim
tatlım çocuk bi şekilde büyür
ucuz bez kullansan da büyür, ucuz mama yese de büyür
ama daha iyisini neden yapabilmek varken yapmayıp eşinin ailesine, annene falan el açıyorsunuz.
bak mutlaka korunun
bi çocuğunuz daha olursa ona nasıl bakacaksınız?
bimde 3 tane prezervatif 1 tl
hiç bişey alamasanız onu alın.
kabul et sefalete getirdin uygun şartları sağlamadan çocuk dünyaya geitrdin hatalısın
Ya sleppy falan almam bn bim bezini denedim pisik falan yapmiyoEn iyisi prima başka bez almam ama senin durumun yoksa bimdeki marka daha iyidir derim hiç kullanmadım.Islak mendil bimde uygun şu 3 lü paketler varya tavsiye etmem sleppy
ozaman sefalet çeksin dursun çocuk yapmaya akılları eriyorsa diğer konularada ersino hatasını kabul ediyo zaten
beni delirten şey hatalıyım Ok diyip sonrası Allah kerim demesi. :)
tabiki sonrası allah kerim de
kocasına işe gir diyomuş çocuk gerek yok idare ediyoruz diyormuş.
büyük sorumsuzluk.
Eskiden uygun şartlar gözlenip o şekilde mi çocuk dünyaya getiriyorlardı yanlış düşünüyorsunuz herkes kendi kismetiyle doğar büyür bugün maddi durumu iyi giden bi aile çocuk yapınca 3 ay sonra tepe taklak olmayacağının garantisi mi var??kabul et sefalete getirdin uygun şartları sağlamadan çocuk dünyaya geitrdin hatalısın
Rahatlık değil zeytinagaci, çocukluk.ay neyse sinirlerim laçka oldu bu konuda.
ben böyle rahatlık görmedim
tatlım çocuk bi şekilde büyür
ucuz bez kullansan da büyür, ucuz mama yese de büyür
ama daha iyisini neden yapabilmek varken yapmayıp eşinin ailesine, annene falan el açıyorsunuz.
bak mutlaka korunun
bi çocuğunuz daha olursa ona nasıl bakacaksınız?
bimde 3 tane prezervatif 1 tl
hiç bişey alamasanız onu alın.
O da beleş.. Ooohhh..Hemsiremiz veriyo onu
Ah en sevdiğim şey.Eskiden uygun şartlar gözlenip o şekilde mi çocuk dünyaya getiriyorlardı yanlış düşünüyorsunuz herkes kendi kismetiyle doğar büyür bugün maddi durumu iyi giden bi aile çocuk yapınca 3 ay sonra tepe taklak olmayacağının garantisi mi var??
Eksik söyledin. Evde bir çift daha var. Hatta onlar konu sahibinden daha çok seks yapıyolarmiş. Ondan da şikayetçi bu arada. Tek sorun bez değilRahatlık değil zeytinagaci, çocukluk.
Kocası da kendisi de hala çocuk. Farkında değiller hiçbir şeyin, altına bez bağlayınca oldu sanıyorlar. Evcilik gibi. Kocası deseniz ayrı alem, hala öğrenci hayatında adam.
Benim de sinirim bozuldu valla. Gözümün önünde aynen şu görüntü var: öğrenci evi, akşam gelip koltuğa uzanıp telefonda oyun oynayan öğrenci çocuk, odada çocuk pışpışlayan 19 yaşında küçücük kız, burs parasıyla bir şeyler yapmaya çalışan ama yetemeyen bir çift, buna rağmen ciddiye almayan bir "baba", yine de "olsun okulda yoruluyor, hem eve gelince kucağına alıyor" diye yetinen bir anne.
Hani Gülşah Küçük Anne diye bir Yeşilçam filmi vardı ya, Gülşah küçük kardeşine annelik etmeye çalışıyordu. O sahne yani.
Ne diyeyim, gerçekten Allah hiçbirinin değilse bile o bebeğin yardımcısı olsun.
Rahatlık değil zeytinagaci, çocukluk.
Kocası da kendisi de hala çocuk. Farkında değiller hiçbir şeyin, altına bez bağlayınca oldu sanıyorlar. Evcilik gibi. Kocası deseniz ayrı alem, hala öğrenci hayatında adam.
Benim de sinirim bozuldu valla. Gözümün önünde aynen şu görüntü var: öğrenci evi, akşam gelip koltuğa uzanıp telefonda oyun oynayan öğrenci çocuk, odada çocuk pışpışlayan 19 yaşında küçücük kız, burs parasıyla bir şeyler yapmaya çalışan ama yetemeyen bir çift, buna rağmen ciddiye almayan bir "baba", yine de "olsun okulda yoruluyor, hem eve gelince kucağına alıyor" diye yetinen bir anne.
Hani Gülşah Küçük Anne diye bir Yeşilçam filmi vardı ya, Gülşah küçük kardeşine annelik etmeye çalışıyordu. O sahne yani.
Ne diyeyim, gerçekten Allah hiçbirinin değilse bile o bebeğin yardımcısı olsun.
Su mesajina ister istemez guldum alemsin ya :)O da beleş.. Ooohhh..
Herkezin kendi inancı size bişe diyemem..Ah en sevdiğim şey.
Yetimhanelerdeki çocukların, sokakta donarak ölen bebeklerin, açlıktan ölen çocukların kısmeti nerede acaba? Ha pardon, onların kısmeti o kadarmış değil mi?
Aglicam simdi ya gercekten esim bni anlamyo zaten defalaro hatasını kabul ediyo zaten
beni delirten şey hatalıyım Ok diyip sonrası Allah kerim demesi. :)
tabiki sonrası allah kerim de
kocasına işe gir diyomuş çocuk gerek yok idare ediyoruz diyormuş.
büyük sorumsuzluk.
Doğru onları unutmuşum.Eksik söyledin. Evde bir çift daha var. Hatta onlar konu sahibinden daha çok seks yapıyolarmiş. Ondan da şikayetçi bu arada. Tek sorun bez değil
Aynen öyle.gerçekten öyle ya :/
çok diyebilecek bişey yok
iki çocuk bi de çocuk yapmışlar
Allah yardımcıları olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?