Bebek bezi ??

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?

Konuyu takip edeyim ben de bebişime sleepy kullanmak istiyorum.
Çok fazla yaygın değil ama arkadaşım kullanıyor onun bebişi yeni doğdu oldukça memnun.. Ama ilerde ne olur bilemem

Konuyu takip edeyim ben de bebişime sleepy kullanmak istiyorum.
Çok fazla yaygın değil ama arkadaşım kullanıyor onun bebişi yeni doğdu oldukça memnun.. Ama ilerde ne olur bilemem
Ya ilgimi çekti ıslaklık göstergesi falan var üstünde ama bilmiyorum yani dokusu falanda hoşuma gitti

Kızımda 2 yaşına kadar molfix kullandım ama memnun kalmadım.Yaz tatiline memlekete gittiğimizde bezi bitmişti,bimin bezini aldım.Gayet güzeldi,hiç pişik yapmadı,ona devam ettim.Başlangıçta tereddüt etmiştim marka değil diye ama güzel çıkmıştı.

benim yigenimde primadan baska bez kullandıgında pisik oluyordu

kesınlıkle prima dıyorum..
denk gelıpte baska bir bez kullandıgımda bizde pişik sorunu yasadık

Ben bi arkadasimdan primada bi madde varmis cocugun cildi alisiyirmus baska bir bez kullaninca pisige neden oluyormus diye duymustum o zaman avarti gibi gelmisti ama simdi acaba mi dedim kendi kendime

Ben 1 yasina kadar prima premium care, 1 yasindan sonra prima aktif bebek kullandim. Kizim atopik oldugu halde hic sorun yasamadik. Huggies kullananlar da cok memnundu.

Molfix sizdiriyor birde gece bagliyorum sabaha kadar srlsklam uyanıyor. Primaya devam ama bu paket bitince bimden alicam kullananlar memnun bakalım bizde ne olacak

Benimde kızım üç aylık primanin premium care kullandım hep Ama pişik oluyor yine de
Bende sleepy kullanmak istiyorum hatta netten sipariş verdim bakalım göreceğiz hem fiyatı da uygun
İlk çıktığı icin uygun olduğunu düşünüyorum
Yoksa Bi cok bezden kaliteli
Numunesini kullanmıştım

Molfix sizdiriyor birde gece bagliyorum sabaha kadar srlsklam uyanıyor. Primaya devam ama bu paket bitince bimden alicam kullananlar memnun bakalım bizde ne olacak
Bantları vs cok sert Bi de acayip parfüm kokuyor

5-6 tane bez denemiştim, hiçbirinden Prima kadar memnun kalmadım. Biri sızdırdı,biri pişik yaptı vb.vb. İshal olduğu dönemler yani sık sık değiştirmem gereken dönemlerde de Canbebe kullandım.

Ben hiç prima kullanmadm bilmiyorum molfix kullandım hep bugün sleepy aldım

Hep prima kullandim bi sefer molfix kullandim sirtina kadar pisik oldu bezin degdi yerler.sleepy aldim gecen ay prima olmayinca o pisik yapmadi ama prima gibi iyi degil.en iyisi prima.primadan sasmam.

aynen ben de hep prima kullandım
1 kere molfix deneyeyim dedim beli poposu her yeri pişik oldu
paket olduğu gibi kaldı, primaya devam ettim

5-6 tane bez denemiştim, hiçbirinden Prima kadar memnun kalmadım. Biri sızdırdı,biri pişik yaptı vb.vb. İshal olduğu dönemler yani sık sık değiştirmem gereken dönemlerde de Canbebe kullandım.
Anlad
Bende bugün aldım bakalım biz napıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…