- 10 Ağustos 2015
- 3.482
- 5.435
- 78
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
bezlerin içerisinde pişik önleyici maddeler var. Bunların oranları bezden beze değişiyor. bebeklerde bazı maddelere karşı hassasiyet gösterebiliyoşar. Pişik kremleri de öyle birine iyi gelen birine iyi gelmeyebiliyor. Hatta 1 sene aynı bezi kullanıp sonradan pişik olan bile gördüm. Sonradan da hassasiyet kazanılabilir. Yani Ben doğduğundan beri prima kullanıyorum hiç pişik sorunumuz olmadı ama bu sizin bebeğinize iyi geleceği anlamını taşımıyor. pişiğiniz gittikçe arttıysa mutlaka Küçük paketler alıp mutlaka başka bezler deneyin.Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?
Denedim canım neler neler zeytinyağı bile sürdüm tık yokCanım benim kizimdada hep pisik sorunu vardı prima huggies kullandım gecmedi.Krem araştırdım ve o mükemmel yaptı popoyu o gün bugündür pisik yok.Sudocrem kullaniyoruz biz bi dene istersen..
Allah kolaylık versin o zaman..Denedim canım neler neler zeytinyağı bile sürdüm tık yok
Şükür bende kullandım bugün harika pişik falan yok hassas ciltler için olduğundan kızarıklığı hafifletti bile :) en güzeli ise bezi açıp ıslatıp ıslatmadığına gerek yok derecesi belli ediyorr hemen harika gerçekten3 aylık oğlum var doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çok şükür hiç pişik sorunu yaşamadım..
Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?
Sleepy yi kullandım canım bugün hassaslara özel olduğu için gayet memnun kaldımm :)Ben hep ayni marka kullandim kizimda bez olarak ama yaptığım en önemli sey pisik olmadan bile her altini actigimda pudra döktüm ve pişik sorunuyla karsilasmadim denemeni tavsiye ederim pisik icin deil pisik öncesi de yapilmasi gerekiyor ama
Aynen molfixde sırılsıklam uyanıyordu oğlum hasta olcak böbrekleri üşütücek diye korktum artık o derece yani. Huggies de güzel fakat fiyat olarak yüksek ama bimin bezi harika günde 3 tane kullanıyorum şu anMolfix sizdiriyor birde gece bagliyorum sabaha kadar srlsklam uyanıyor. Primaya devam ama bu paket bitince bimden alicam kullananlar memnun bakalım bizde ne olacak
Aktardan aynı sefa kremi kullan bide düzenli 6 hafta iyi gelebilir. Doğal bir krem tavsiye ederim. Mecitefendi markası.Denedim canım neler neler zeytinyağı bile sürdüm tık yok
Aktardan aynı sefa kremi kullan bide düzenli 6 hafta iyi gelebilir. Doğal bir krem tavsiye ederim. Mecitefendi markası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?