Bebek bezi ??

Molfix sizdiriyor birde gece bagliyorum sabaha kadar srlsklam uyanıyor. Primaya devam ama bu paket bitince bimden alicam kullananlar memnun bakalım bizde ne olacak
Ben molfixde hiç sızdırma sorunu yaşamadm kilosuna göre numarayı kullanırsan gayet kullanışlı bir gram sızdırma yoktu ama kızarıklık vardı hep ondan değiştirdim bugün

ıslak mendilde pişik yapıyo benim denemediğim bez kalmadı geçmedi raslantı şekilde ıslak mendilini değiştirdim iki güne geçti

Ben hep prima arada huggies kullandım. Çok iyi ikisi de. Hatta sanırım huggies daha iyi:) Sleepy numune geldi geçende onu da dün gece kullandık güzele benziyor. Ama numuneler hep daha kalitelidir :)

prima pumpers disindakiler gercekten iyi degil.
imkaniniz varsa prima alin.
emiciligi cildi tahris etmeyisi acisindan cok kullanisli

Aynen bende 1 yasa kadar molfix kullandım. Çocuğun geçmeyen pisigi vardı ne kremler denedim bir turlu gecmiyordu. Bi arkadaş da bimdekini tavsiye etmişti. Bi deneyim barı dedim olmadı başka bez bakacaktim. Çocuğun geçmeyen pisigi geçti sonunda çok şaşırdım o günden bu yana bir senedir bimin bezini kullanıyorum. Çok öyle ağır pisigimiz olmadı bi daha.

ıslak mendilde pişik yapıyo benim denemediğim bez kalmadı geçmedi raslantı şekilde ıslak mendilini değiştirdim iki güne geçti
Ben ıslak mendili yıkayarak kullanıyorum bir kere sursem komple pişik olur. Sleepy nin ıslak mendili güzel bak. Ama onu da yikiyorum. Bazıları yikadigim halde de pisik yapıyor tabi.

Aynı sorunu bende yaşadım hala da yasamaktayim. Hatta az önce kızımın altını değiştirdim yine bacak araları poposu kıpkırmızı çok iyi bir krem var eczaneden alıyorum kullanıyorum geçiyor bırakınca yine aynı. Prima kullandım memnun kaldım sizdirmiyor ama acaba bezden mi diye huggies aldı, o da çok kaliteli çok beğendim daha bu sabah başladım bakalım. Inşallah geçer. Büyük sorun vallahi

Canım benim kizimdada hep pisik sorunu vardı prima huggies kullandım gecmedi.Krem araştırdım ve o mükemmel yaptı popoyu o gün bugündür pisik yok.Sudocrem kullaniyoruz biz bi dene istersen..

Ben ıslak mendili yıkayarak kullanıyorum bir kere sursem komple pişik olur. Sleepy nin ıslak mendili güzel bak. Ama onu da yikiyorum. Bazıları yikadigim halde de pisik yapıyor tabi.
bende yıkıyodum yıkadığım halde pişik yapıyodu diğerleri bu yapmıyo

Ben de doğduğundan beri prima kullandım, bir kez bulamadım mılfix aldım ve pişik oldu. Ben alışkanlıkla ilgili diye düşünmüştüm ama görüyorum ki mılfix kullanan herkeste pişik sorunu olmuş

3 numaraya kadar prima kullandım 4 numaraya geçince primadan memnun kalmadım, sabah kıyafeti nemli oluyordu oğlumun, 4ten itibaren molfix kullanmaya başladım 5e geçtik şimdi

Kesinlikle prima premium care ve sebamed pisik kremi oneriyorum. Kizim 6 aylik hic pisik sorunu yasamadik. Bi ara prima aktif bebek aldim onun da kenarları biraz naylonumsu gibi olunca karnini sirtini kizartti ve tekrar premium care e döndük. Hele de bebeğinizin cildi hassassa mutlaka birde bunu deneyin derim.

Alışkanlık meselesi bence.Arkadaşın bebeğinin pişiğini de bir tek molfix geçirdi.

Primadan başka marka kullanmadık 2 yıldır. Genel olarak memnunum

Prima da benim kızımda feci pişik yapmıştı. Molfix kullandım. Ben sleepy nin ıslak mendillerinden memnunum. Bezinide numune olarak istemiştim. Bir tane kullandım sadece ama iyiydi pişik olmadı. Burada marketlerde yok sleepy nin bezi. Olsa devam edebilirdim ona.

Hep prima kullandım

Hiç pişik olmadık ama benimki erkek belki ondandır bacağı kalçası vs

Arada popo kızarırdı ama tam kakasının sürüldüğü yer etrafı değil

Islak mendil uni Baby ıslak mendil kullandık yenidoğan su ve pamuk denilenden

Parfümsüz vs çok memnunduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…