- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
Ben molfixde hiç sızdırma sorunu yaşamadm kilosuna göre numarayı kullanırsan gayet kullanışlı bir gram sızdırma yoktu ama kızarıklık vardı hep ondan değiştirdim bugünMolfix sizdiriyor birde gece bagliyorum sabaha kadar srlsklam uyanıyor. Primaya devam ama bu paket bitince bimden alicam kullananlar memnun bakalım bizde ne olacak
Sleepy kullanan pek yok heraldebazen prima bazen huggies kullandık, ikis de iyi bence
sleepy diye bez olduğunu ben şimdi burda öğrendim, hiç markette falan görmedim vallaSleepy kullanan pek yok heraldeı
ıslak mendilde pişik yapıyo benim denemediğim bez kalmadı geçmedi raslantı şekilde ıslak mendilini değiştirdim iki güne geçtiMerhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?
Aynen bende 1 yasa kadar molfix kullandım. Çocuğun geçmeyen pisigi vardı ne kremler denedim bir turlu gecmiyordu. Bi arkadaş da bimdekini tavsiye etmişti. Bi deneyim barı dedim olmadı başka bez bakacaktim. Çocuğun geçmeyen pisigi geçti sonunda çok şaşırdım o günden bu yana bir senedir bimin bezini kullanıyorum. Çok öyle ağır pisigimiz olmadı bi daha.Kızımda 2 yaşına kadar molfix kullandım ama memnun kalmadım.Yaz tatiline memlekete gittiğimizde bezi bitmişti,bimin bezini aldım.Gayet güzeldi,hiç pişik yapmadı,ona devam ettim.Başlangıçta tereddüt etmiştim marka değil diye ama güzel çıkmıştı.
Ben ıslak mendili yıkayarak kullanıyorum bir kere sursem komple pişik olur. Sleepy nin ıslak mendili güzel bak. Ama onu da yikiyorum. Bazıları yikadigim halde de pisik yapıyor tabi.ıslak mendilde pişik yapıyo benim denemediğim bez kalmadı geçmedi raslantı şekilde ıslak mendilini değiştirdim iki güne geçti
bende yıkıyodum yıkadığım halde pişik yapıyodu diğerleri bu yapmıyoBen ıslak mendili yıkayarak kullanıyorum bir kere sursem komple pişik olur. Sleepy nin ıslak mendili güzel bak. Ama onu da yikiyorum. Bazıları yikadigim halde de pisik yapıyor tabi.
Kesinlikle prima premium care ve sebamed pisik kremi oneriyorum. Kizim 6 aylik hic pisik sorunu yasamadik. Bi ara prima aktif bebek aldim onun da kenarları biraz naylonumsu gibi olunca karnini sirtini kizartti ve tekrar premium care e döndük. Hele de bebeğinizin cildi hassassa mutlaka birde bunu deneyin derim.Merhabalar 1yaşında kızım var doğduğundan beri molfix kullanıyorum ama cildi çok hassas ne yaparsam yapayım pişik oluyor cesaret edemiyordum bez değiştirmeye ama bi kaç aydır arttı pişiği kızarıklık var sürekli bugün tekrar bez almaya gittim bezleri araştırmaya başladım, ve sleepy hassas ciltler için bebek bezi gördüm açıkcaso hassat ciltler yazdığı için denek istedim ve aldım acaba kullanan varmı arastırdım netten fakat pek yorum denk gelmedi aranızda kullanan varmı? Nasıl bez sizce?
Alışkanlık meselesi bence.Arkadaşın bebeğinin pişiğini de bir tek molfix geçirdi.Ben de doğduğundan beri prima kullandım, bir kez bulamadım mılfix aldım ve pişik oldu. Ben alışkanlıkla ilgili diye düşünmüştüm ama görüyorum ki mılfix kullanan herkeste pişik sorunu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?