huggiesin bacak aralığı daha darmış diye okudum burdan birinden, bende sanırım ya prima ya da huggies kullanıcam.. Ya böyle yetişkin olupta bacaklarını bitiştirdiğinde özellikle üste doğru arada oval bir açıklık olanlar oluyor ya, bacaklarını tam yanaştıramıyorlar, öyle olmasından tedirginim ama olmuyor demekki yoksa üretmezlerdi heralde.
Neyse sağlıklı olsunda...
canım düşündüğünün aksine bacaklarının ayrık durması daha sağlıklı
hatta klça çıkığı şüphesi olan bebeklere 2 bez üstüste veya daha kalın özel bezler bağlanıyor
bebeğin olunca göreceksin, ilk aylar yatarken bacaklarını kurbağa bacağı gibi yapıyorlar, yanlara doğru ayırıp büküyorlar, bu da kalçada ve bacakta herhangi bir problem olmadığını gösteriyor
eni dar bez bulamazsın zaten, ayrıca da endişen olmasın öylesi sağlıklı çünkü
Arkadaşlar konuyla alakasız ama bilgi vereyim istedim, işinize yarayacağını düşündüm. Baby star kullanan bayanlar 10 nisana kadar migrosta fiyatı 16 tl den 9 tl ye düşmüş. Ben gördüm, ama acaba nasıldır dedim almadım, eve geldim, netten araştırdım, öyle büyük bir memnuniyetsizlik görmeyince gidip bikaç tane alayım dedim, bitmişti. Bir tane vardı sadce onu aldım.
ewt bu doğru.geçenlerde tvde bir doktor da aynı şeyleri söylüyordu.bebek bezinin büyük olmasının bebek için daha iyi ve rahat bir pozisyon yarattığını anlatmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?