Arkadaşlar bir çok marka bebek bezi var, hatta kendi içlerinde çeşitleri var her markanın, benim kafama bir şey takılıyor, bu bebek bezleri çok enli değilmi, ufacık bebeklerin bacakları uzuncaaa bir süre bu bezler yüzünden ayrık duruyor, bu acaba onların bacak şekillerini bozmuyor mu? Bence bozuyordur yada bozması lazım. kimi bebekler sürekli aynı yana yatırılınca kafa şekilleri bile buna göre şekil alıyor,bu oluyorsa o da olur gibi geliyor..
Bebek bezlerinin içinde eni en dar olanı hangisi acaba, en azından bacak arası çok ayrık durmasın, bir saat durup çıkarılan bişey değilki, hep bacakları öyle duracak sonuçta bez bağlandığı sürece..
Ben mi abartıyorum bilmiyorum..Umarım yanılıyorumdur ve hiç bir şekil değişikliğine neden olmuyordur.:tomato:
Bebek bezlerinin içinde eni en dar olanı hangisi acaba, en azından bacak arası çok ayrık durmasın, bir saat durup çıkarılan bişey değilki, hep bacakları öyle duracak sonuçta bez bağlandığı sürece..
Ben mi abartıyorum bilmiyorum..Umarım yanılıyorumdur ve hiç bir şekil değişikliğine neden olmuyordur.:tomato: