Bebek büyüten anneler ?

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
Merhaba,
2.5 aylik oğlum var aslinda annem ve kayinvalidem yakinda ama pek bebek bakma heveslisi değiller. Haftada bir iki kez onlara gidiyordum ama suan kayinvalidem yazlikta annemde ablam dogum yaptigi icin ona gitti. Ben kendimi cok yalniz hissediyorum. Arkadaşlarım çalışıyor ve cocuksuzlar. Görüştüğümüz cok sınırlı. Ben 1 senedir çalıştığım yerden bebegime bakabilmek icin ayrilma karari aldım, zaten memnun değildim pek.. Ama cok yalniz hissediyorum ve gunler nasil gececek, duzelecek mi bilmiyorum. Nasil sosyallesiyorsunuz ? Cocuklu arkadas nasil bulabilirim:))) esim cok yardımcı cok şükür ama yinede eskiden havaciydim cok sosyal bie hayatim vardi, aklim almıyor bundan sonra hayatim nasil olacak diye düşünüyorum sürekli:/ siz neler yapiyorsunuz yeni anneler ?

Gezmeyi çok seven sosyal biriyim. İki cocugum var vede 25 yasındayım. Tek başıma bakıyorum vede sürekli dışarıdayım 😂 gönül istesin yeterki..

Merhaba,
2.5 aylik oğlum var aslinda annem ve kayinvalidem yakinda ama pek bebek bakma heveslisi değiller. Haftada bir iki kez onlara gidiyordum ama suan kayinvalidem yazlikta annemde ablam dogum yaptigi icin ona gitti. Ben kendimi cok yalniz hissediyorum. Arkadaşlarım çalışıyor ve cocuksuzlar. Görüştüğümüz cok sınırlı. Ben 1 senedir çalıştığım yerden bebegime bakabilmek icin ayrilma karari aldım, zaten memnun değildim pek.. Ama cok yalniz hissediyorum ve gunler nasil gececek, duzelecek mi bilmiyorum. Nasil sosyallesiyorsunuz ? Cocuklu arkadas nasil bulabilirim:))) esim cok yardımcı cok şükür ama yinede eskiden havaciydim cok sosyal bie hayatim vardi, aklim almıyor bundan sonra hayatim nasil olacak diye düşünüyorum sürekli:/ siz neler yapiyorsunuz yeni anneler ?
Benim de 20 günlük bir bebeğim var. Bir de 12 yaşında oğlum. Şimdi bebek çok küçük. O yüzden öyle hissediyorsunuz. Bebek büyüyünce onunla önce parklarda sonrA daha farklı ortamlarda olacak ve daha bile çok çevre edineceksiniz. Zaman daha sosyal ve eğlenceli geçecek. Şu an bebek bir şeyden anlamıyor çok zor ve sıkıcı günler. Ben de benzer hisler yaşıyorum çünkü zaman çok yavaş geçiyor gibi hissediyorum. Ancak biliyorum ki illa ki geçecek ve gezmeli tozmalı eğlenceli günler de gelecek. Şu an annelerinize bıraksanız bile fazla uzun bakamazlar ki. Oysa büyüdükçe onların bakması da kolaylaşır sizin onunla gezmeniz de kolaylaşır

Back
X