Doğuma Hazırlık bebek çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

jeosevda

02-05-2015
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
593
245
kızlar benim çantaya karşı biraz zaafım var çok irdeliyorum malesef.bu yüzden de hala bulamadım istediğim gibi çanta...ben silinebilir olsun istiyorum ve sportif olsun istiyorum awıwoda beğenmiştim bi tane ama oda yakından görünce çok parlak geldi....varmı önereceğiniz bebek çantası acabaaa?

Ben civilde gormustum cok guzel buyuk cantalar almadim ama Onlardan almayi dusunuyorum ben

dahoma-sumo-big-bag-oyster-grey.jpg
canım bu çantayı okiedog .com sitesinden aldım . . ( alt açma ,biberonluk, küçük anne çantası ve bebek arabasına asma aparatları veriliyo . ) sırtta taşıma özelliği var çok kullanuşlı bi çanta

Son düzenleme:
Ben de çanta konusunda çok kararsızım. Şık bir çanta istiyorum.

Siyahı hastane için aldı annem , krem rengi olanıda ben sipariş ettiminternetten Çok şık buldum dışarı çıkarken kullanırım diye

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 425
  • image.jpg
    image.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 391
kızlar en son bunu sipariş verdim butik bebeden sadec ve spor oldun diye:anneadayı:

Eklentiler

• aaaaaaaaaaaaaaa.jpg
    aaaaaaaaaaaaaaa.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 452
yas-bil1 yas-bil1 çantan çok kullanışlıya benziyor. sırtta taşıma özelliği çok iyi. bebeği taşırken ya da bebek arabasını kullanırken çantanın sırta oluşu çok rahat oluyor. sırt çantamla özdeşleştim artık :)

hastane için evde küçük valizim vardı zaten ama doğumdan sonra nasipse sırt çantası kullanmak istiyorum elim kolum boşta kalsın çantayı mı tutayım arabayı mı diye düşünmeyelim :)

canım bu çantayı okiedog .com sitesinden aldım . . ( alt açma ,biberonluk, küçük anne çantası ve bebek arabasına asma aparatları veriliyo . ) sırtta taşıma özelliği var çok kullanuşlı bi çanta
Evet,okiedog marka çantalar mükemmel, ama çok pahalı, ebebekte gördüm bu marka çantadan, fiyatı 250-300 tl arası , gözüm kaldı ama çocuğumun rızkını bir çantaya harcayamam..

Evet,okiedog marka çantalar mükemmel, ama çok pahalı, ebebekte gördüm bu marka çantadan, fiyatı 250-300 tl arası , gözüm kaldı ama çocuğumun rızkını bir çantaya harcayamam..
Aynen bende beğendim ama fiyat fazla geldi banada :)

149 tl canım üstelik 30 - 40 lira bir çantaya versem 1 seneye kalmaz değiştirmem gerekicek sürekli kullandığımız için yıpranıcak . bakım çantası çocuk neredeyse 3 yaşına gelene kadar kullanıyoruz o yüzden kaliteli çanta bana daha mantıklı geliyor.

fiyatlar 250- 300 arasındayken bende almamayı tercih etmiştim ama okiedog sitesinde 200 tlden 149 tl ye düşmüş indirim varmış
Bende tam tersi ilerleyen zamanda bi tane daha alırım diye düşündüm canım.aman çokta önemli değil tabi zevk ve maddi durum meselesi sonuçta.sonuçta.rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize :KK66:

fiyatlar 250- 300 arasındayken bende almamayı tercih etmiştim ama okiedog sitesinde 200 tlden 149 tl ye düşmüş indirim varmış
ya canim eline ulasti mi memnun musun cantadan. rengi cok açik değil mi. kirlenir mi acaba:) bide kumaşi nasil

kizlar ya okiedog.com.tr den alişveriş yapabilen var mi. ne gicik site yaa bir türlü çantayi alamadık. gü enilir bir site mi?

X