- 14 Kasım 2012
- 156
- 41
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bence bekleeee sezaryen cok zorrr 9 ay oldu dogum yapali belim cok agriyo tabiki herseyin hayrlisi bolbol hurma ye normal dogum birgun ceker kurtulursun allahin izniyle baxilari 43.haftada dogum yapiyooo oku bk yorumlaraaa bekleeeeSelam deneyimli anneler 39.haftama bugün girdim normal doğum istiyordum fakat göbeğim hala yukarda doktor bebeğin dogum kanalina inmemiş ayrıca iri bebek bu nedenle sezaryenle alacak sizce beklemeli miyim? Sizin ne zaman indi bebişleriniz...
Bende normal istiyorum sezaryenden çok korkuyorum inmezse mecburen sezaryen dedi ama 1 hafta daha beklİcemCnm bence bekleeee sezaryen cok zorrr 9 ay oldu dogum yapali belim cok agriyo tabiki herseyin hayrlisi bolbol hurma ye normal dogum birgun ceker kurtulursun allahin izniyle baxilari 43.haftada dogum yapiyooo oku bk yorumlaraaa bekleeee
Benim bebeğimde inmemişti won haftamdaydım doktorum suyumu patlattı arrık hızlanr dedi ve dediği gbide oldu sancım başladı ama dewam etmedi suni.sancı ile 45 dakıka sonra şehzademi aldım kucağıma inşallah sizde bir.avazda kurtulursunuz..Selam deneyimli anneler 39.haftama bugün girdim normal doğum istiyordum fakat göbeğim hala yukarda doktor bebeğin dogum kanalina inmemiş ayrıca iri bebek bu nedenle sezaryenle alacak sizce beklemeli miyim? Sizin ne zaman indi bebişleriniz...
Amin canım seninkini de Allah bağışlasin...ya ne güzel akıl verdiniz bende yarın doktoruma suni sancı verin dicem...Benim bebeğim de biraz iri suan 3.800 1 haftaya 4000 olur ondan dolayida çekiniyor doktorum...ama anatomik yapımın musait olduğunu da söyledi offf çok zor yaaBenim bebeğimde inmemişti won haftamdaydım doktorum suyumu patlattı arrık hızlanr dedi ve dediği gbide oldu sancım başladı ama dewam etmedi suni.sancı ile 45 dakıka sonra şehzademi aldım kucağıma inşallah sizde bir.avazda kurtulursunuz..
Teşekkürler canım Moral oldun bana Allah razı olsunBende bu nedenle 40. Haftamda sezaryen doğum yaptım. kizim inmedi asagiya. Yerini sevmis demekki:) Ama herşeyde bir hayır vardır. Çok şükür ki çok rahat bir doğum oldu sezaryeni hiç böyle hayal etmiyorum hep kabus görüyordum ama benim açımdan çok güzel geçti. Inşallah size de rahat geçer Allah kurtarsin.
Çook iyi anlıyorum seni ne çok bekledim ben artık gelsin Allahım diye yalvarıyodum hayırlısı olsun Allah senide bebeğinide sağlıcakla kurtarsın ilk doğummuAmin canım seninkini de Allah bağışlasin...ya ne güzel akıl verdiniz bende yarın doktoruma suni sancı verin dicem...Benim bebeğim de biraz iri suan 3.800 1 haftaya 4000 olur ondan dolayida çekiniyor doktorum...ama anatomik yapımın musait olduğunu da söyledi offf çok zor yaa
Ha bide arada kasılman falan oluyomu karnın toplanıp düzleşiyormu eğer varsa yakında gelicektir bebişAmin canım seninkini de Allah bağışlasin...ya ne güzel akıl verdiniz bende yarın doktoruma suni sancı verin dicem...Benim bebeğim de biraz iri suan 3.800 1 haftaya 4000 olur ondan dolayida çekiniyor doktorum...ama anatomik yapımın musait olduğunu da söyledi offf çok zor yaa
ilk doğum evet adet sancısı gibi sancım oluyor ve toplanıyor bir yerde top gibi çıkıntıyı babası bile görüyorHa bide arada kasılman falan oluyomu karnın toplanıp düzleşiyormu eğer varsa yakında gelicektir bebiş![]()
ne güzel maşallah ikinizede allah bagıslasın güzel örnek oldun banaBir bakmışsın doğurmuşsun benimkide çatıya inmemisti canım 3 gün önce dünyalar güzeli prensesim doğdu hemde normal doğum yaptım hemde