- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.481
kıbrısa gemiye doluşun gidin.
hepiniz erkek istiyorsanız en yeni yöntemi bilmiyorsunuz demektir.gidin sprm süzdürün y leri yumurtaya koydurtturun.bu kadar da çaba sarf etmezsiniz.
hepiniz erkek istiyorsanız en yeni yöntemi bilmiyorsunuz demektir.gidin sprm süzdürün y leri yumurtaya koydurtturun.bu kadar da çaba sarf etmezsiniz.
ben erkek veya kız istemiyorumki gideyim.allah ne verirse razıyım.siz derazı olsanıza.valla cok sagol akıl verdıgın ıcınbızım aklımızda yetıyo bızeıstıyosan sen buyur gemıye bın gıt bızım öle bı nıyeteımız yokkkkkötükedihüso
bu sayfaları okuyunca endişelenmemek mümkün mü momof diye biri var ne işkence etmiş kendine hele öteki ne yapmış vajene karbonat sokmuş.köyde erkek doğuranlar bunu mu yapmış.biz halimizden memnunuz hayatım sen bu kadar endişelenme tabi senin böyle bir niyetin varsa belki gemide arkadaş bulursun yanına dolaş biraz buralarda
istanbul yağışlı kış geldi..günaydınn kızlarrrr
ankaraada hava cokkk güzel bugünnn
günaydınn kızlarrrr
günaydınlar herkese
Elara İstanbul yağışlı valla(
bu sayfaları okuyunca endişelenmemek mümkün mü momof diye biri var ne işkence etmiş kendine hele öteki ne yapmış vajene karbonat sokmuş.köyde erkek doğuranlar bunu mu yapmış.
.
4 kız olsun 5 kız olsun kötü mü ?illa hava atacaksınız.benim de oğlum var.kızım da var demeden mahrum kalmayacaksınız.siz kafanızı buna takmışsınız işiniz yok herhalde.
günaydınn kızlarrrr
günaydın millet
GÜNAYDIN YÜREGIMIN GÜZEL YÜZLÜ BACILARI................
Elara,Gamzem,Ece,Umut,Gurbe guzeli,Truf,Himalia,Ezel ve adini sayamadigim diger arkadaslarim hepinizi cok özledim 20 gün ayrilik sonunda hasta bir vaziyette tekrar araniza katildim esimin malum takintilari yüzünden bu ay ki deneme olamadi hayirlisi artik su anda griple bogusuyorum bronsit oldum ve bol bol antibiotik kullaniyorum suruplar bu ayda böyle gecer herhalde sans bendeki de ................
Hamile arkadaslarimi kutluyorum saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin Rabbim
özellikle Himaliaya yanimda olsaydi ona sarilip yanaklarindan öpmek isterdim 2 kizi var ve 3.kizina hamile oldugunu ögrendigindeki tavrina hayran kaldim ve onu sanalda olsa tanidigima cok mutlu oldum evet disardan bakildiginda bizler erkek cocuk isteyen (cünki kiz cocuklarimiz var)kadinlar olarak görünsekte bizler anneyiz sadece farkli duyguyu tatmak icin ,eslerimiz icin,toplum baskisi gördügümüz icin v.s. hepimizin kendince bir sebebi oldugundan erkek cocuk istiyoruz ama Rabbim kiz evlat verincede canimiz kanimiz diyip bagrimiza basiyoruz iste bu yüzden hepinizi cok önemli ve özelsiniz benim icin ..............................
4 kız olsun 5 kız olsun kötü mü ?illa hava atacaksınız.benim de oğlum var.kızım da var demeden mahrum kalmayacaksınız.siz kafanızı buna takmışsınız işiniz yok herhalde.
canım benim hoşgelsin özledik seni denemelere başlicaz beraberce artık hepimiz aynı ay hamiş kalırız bakarsınçok çok geçmiş olsun acil şiflara diliyorum Rabbimden senin için yazdıklarına katılıyorum asla evlat ayrımı yapmıyoruz burdaki kız erkek anneleride daha henüz anne olmayanlarımızda bebişlerimiz rahmimize yerleşttiği anda onları canımızdan çok sevmeye başlıyoruz daha görmeden kız mı erkek mi bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?