bebek cinsiyet belirleme..

hepiniz erkek istiyorsanız en yeni yöntemi bilmiyorsunuz demektir.gidin sprm süzdürün y leri yumurtaya koydurtturun.bu kadar da çaba sarf etmezsiniz.

biz halimizden memnunuz hayatım sen bu kadar endişelenme tabi senin böyle bir niyetin varsa belki gemide arkadaş bulursun yanına dolaş biraz buralarda

valla cok sagol akıl verdıgın ıcınbızım aklımızda yetıyo bızeıstıyosan sen buyur gemıye bın gıt bızım öle bı nıyeteımız yokkkkkötükedihüso
ben erkek veya kız istemiyorumki gideyim.allah ne verirse razıyım.siz derazı olsanıza.
biz halimizden memnunuz hayatım sen bu kadar endişelenme tabi senin böyle bir niyetin varsa belki gemide arkadaş bulursun yanına dolaş biraz buralarda
bu sayfaları okuyunca endişelenmemek mümkün mü momof diye biri var ne işkence etmiş kendine hele öteki ne yapmış vajene karbonat sokmuş.köyde erkek doğuranlar bunu mu yapmış.
günaydınn kızlarrrr
ankaraada hava cokkk güzel bugünnn
istanbul yağışlı kış geldi..

Son düzenleme:
4 kız olsun 5 kız olsun kötü mü ?illa hava atacaksınız.benim de oğlum var.kızım da var demeden mahrum kalmayacaksınız.siz kafanızı buna takmışsınız işiniz yok herhalde.

günaydınn kızlarrrr
ankaraada hava cokkk güzel bugünnn

günaydın Elara hoşgeldin burdada hava güzel böyle ılık olsun iyi oluyor

günaydınlar herkese
Elara İstanbul yağışlı valla (

günaydın bengü hoşgeldin

bu sayfaları okuyunca endişelenmemek mümkün mü momof diye biri var ne işkence etmiş kendine hele öteki ne yapmış vajene karbonat sokmuş.köyde erkek doğuranlar bunu mu yapmış.

.

hayatım okuma o zaman sayfaları erkek kız fark etmez benim için diyorsun ama maşaAllah sayfaları yutmuşsun kim ne yapmış hepsinden haberdarsın bakıyorum kaydirigubbakcemile3

4 kız olsun 5 kız olsun kötü mü ?illa hava atacaksınız.benim de oğlum var.kızım da var demeden mahrum kalmayacaksınız.siz kafanızı buna takmışsınız işiniz yok herhalde.

senin de işin yok herhalde sen de bize mi taktın.senin kaç çocuk var.biz de 5 6 olsun farketmez ama değişik olsun istiyoruz bunu istemek ve itiraf etmek kötü mü-tatlicadiarzu-

GÜNAYDIN YÜREGIMIN GÜZEL YÜZLÜ BACILARI................

Elara,Gamzem,Ece,Umut,Gurbe guzeli,Truf,Himalia,Ezel ve adini sayamadigim diger arkadaslarim hepinizi cok özledim 20 gün ayrilik sonunda hasta bir vaziyette tekrar araniza katildim esimin malum takintilari yüzünden bu ay ki deneme olamadi hayirlisi artik su anda griple bogusuyorum bronsit oldum ve bol bol antibiotik kullaniyorum suruplar bu ayda böyle gecer herhalde sans bendeki de ................

Hamile arkadaslarimi kutluyorum saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin Rabbim
özellikle Himaliaya yanimda olsaydi ona sarilip yanaklarindan öpmek isterdim 2 kizi var ve 3.kizina hamile oldugunu ögrendigindeki tavrina hayran kaldim ve onu sanalda olsa tanidigima cok mutlu oldum evet disardan bakildiginda bizler erkek cocuk isteyen (cünki kiz cocuklarimiz var)kadinlar olarak görünsekte bizler anneyiz sadece farkli duyguyu tatmak icin ,eslerimiz icin,toplum baskisi gördügümüz icin v.s. hepimizin kendince bir sebebi oldugundan erkek cocuk istiyoruz ama Rabbim kiz evlat verincede canimiz kanimiz diyip bagrimiza basiyoruz iste bu yüzden hepinizi cok önemli ve özelsiniz benim icin ..............................

ezel cim senin daha hiç çocuğun olmadığı için erkek olma şansın daha fazla bence:)
biz kızla başladık ikinci de kız böyle gider diye korkuyoruz

hani lafı bile var:Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valllaaaahsırnaşık şey

canım benim hoşgelsin özledik seni denemelere başlicaz beraberce artık hepimiz aynı ay hamiş kalırız bakarsın çok çok geçmiş olsun acil şiflara diliyorum Rabbimden senin için yazdıklarına katılıyorum asla evlat ayrımı yapmıyoruz burdaki kız erkek anneleride daha henüz anne olmayanlarımızda bebişlerimiz rahmimize yerleşttiği anda onları canımızdan çok sevmeye başlıyoruz daha görmeden kız mı erkek mi bilmeden

Galiba sizin bolca bos vaktiniz var ve bize laf yetistirmeye girdiniz bu topige yada sizde deli gibi erkek cocuk istegi ile yanip tutusuyorsunuz ve bunu itiraf edemiyorsunuz kendinize bize sariyorsunuz buna psikolojide kacis sendromu diyorlar Rabbim sizin kati yüreginize sevgi versin ve sizi bizleri kinadiginiz icin affetsin ki Rabbim katinda en büyük günahlarin basinda gelir kulun kulu kinamasi neyse bize kendinde bir yol göstermissin kibrisa gidin diye yoksa reklamci felan misin sen, hani kibrisin reklami icin belki seni görevlendirmislerdir diye düsündümde ama öyleyse reklami iyi yapamadin ...........Sana bundan sonraki hayatinda by diyorum ve bu topige fazla takilmamani tavsiye ediyorum mazallah sonra seninde erkek cocugu istegin depresir....sempatiksalakcinni

Hosbuldum canim benim gecmisi okurken esinin seni istegin disinda bir yanlis yaptigini okumustum ve dua etmistim Rabbim sen Ezelin emeklerini bosa verme diye demekki bu ay senin icin hayirlisi böyleymis bacim bu kadar takviye bu adamlara iyi gelmiyor mu ne ?
kaydirigubbakcemile

haydaaaaa
şimdi sen nerden çıktın ?? senin ne işin var burda peki anlayamadım
seninde işin yokki burdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…