- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.461
hım haklısın cnm valla .. ..Bende dr ayarlayabılırsem ıns aralıkda dusunuyom kısmet ınss...
ezel ne güzel enerjini hissediyorum canım
neşeli bi yapın var dimi senin :))
hayırlısı olsun
yapta al kucağına oğlunu hakediyosun sen , inanıyorum olacak
anacığım doktorlarda hep sizin o tarafta yaaaa
vallahi doğru öyleyim çok şükür iş yerinde vs.. insanları tanıdıkça böyle olduğuma şükrediyorum insanlar çok alınganlar inşaAllah hep hayatın tadını çıkara çıkara yaşarız hep mutlu oluruz umut yaaa
inşallah canım
hiç bozulmaz tadın yüzün hep güler
kaç yaşındaydın ?? yeni evlisin dimi
ay cnm ınssssssssss ruyadayım sanarım kız kendımı ınankı... rabbım ıns hepımıze nasıp etsın .....valla yaaaaaa bu kadar cokmu özlem duyulur bılmıyomkı cnm ya.... bacım 2 veya 3 kere anca gelecen ya sende gel anacım ya ....barı bu ay gelde havalar soguk olmadan fazla kacıncı gunun desın reglın bıtısının????
amiiiinnn :Saruboceq:
24 yaşındayım 86 doğumluyum evet canım daha yeni sayılırız ama 1,5 tıl sevgiliydik 1,5 yılda nişanlı asker bekledim sonra evlendik çok şükür Rabbim yuvamızdan huzur eksik etmesin hepimizin yuvasını huzurlu kılsın inşaAllah :Saruboceq:
iş daha öncelikli hayırlısı olsun .allah hayırlı işler nasip etsinbilmiyorum canım ya
eşimin işleriyle uğraşıyoruz
kendine iş yeri açıyo koşturmaca kredi hayırlısı valla(
bu arada bişeyde yapmıyoruz zaten :roflol::roflol::roflol:
sen ne yapacan ?? bu ay hamile var kaçtane ne güzel :))
pozitif enerjiye hepimizin çok ihtiyaı var allah daim etsinezel ne güzel enerjini hissediyorum canım
neşeli bi yapın var dimi senin :))
sen ecenin doktoruna gitmeyi düşünürmüsün.sanki onun doktoru daha ilgili bilgi saklamıyor.yaw bu doğumcular da pek kibirli.bişey sorarsın hurafe derler açıklayamazlar...ufff uuf iyi dotor bulmadan başlama bencehım haklısın cnm valla .. ..Bende dr ayarlayabılırsem ıns aralıkda dusunuyom kısmet ınss...
evet gamze ecenin doktora gitsene sende
Himalia hatırlıyomusun
rüyamı yorumlamıştın
bekleyen kısmetleriniz var demiştin
inşallah öyledir balıklar kavonozdan çıkmaya başladımı ne dersin :)))
ewet cnm kısmet bakacaz ıns dua edınde hersey rast gıtsın valla gun yaklastıksıra korku sarmaya basladı ıcımı((((((((
evet hatırladım fanustaki balıkları .rızkı veren rabbim sebeplerini bir bir yoluna koyuyordur.bize de sadece sabretmek düşüyor.zamanı geliyor demek ki.:lepi:
elara canım ya gerçekten 5 e bölünüyorom.buradakilerin soruları beni bitiriyor düşünsene yeni başlayana iş öğretiyorum.telefona cevap veriyorum o sırda biri geliyor aynan varmı diyor.allahım ya bu kadar ciddi ortamda adam benden ayna isteyebiliyor.yanağındaki kıllara bakacakmış.biz ense şaplak olduk.kim amir kim memur belli değil.bu arada yine bilgilerimi tam yazayım.doğ tarihim 23 nisan 1975 eşim 27ocak 1972 (bir de eşimin başka doğum tarihi var o da 06 şubat 1971) sat:11 temmuz gün ise 17 ve 19 ,18 de korumalı idi.
geçen gün sinam bi tane çin takvimi linki vermişti onu bilen var mı tekrar verebilirmisiniz kameri çin takviminden farklı olan
kaç tane çin takvimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?