bebek cinsiyet belirleme..

tabiki işine gelir hastanenin.bu testler parayla yapılıyor cünkü
ama sen yinede 3 lüyü yaptırr bencee.

sat 11 temmuz ilişki günü 17 ve 19 kesin 18 korunmuştu.yaş35

allam yaaa ne uyuzsunn:))))
yaş 35 yazmışş.yaw ay gün olarak verseneeeee

elara çıkıyorum bu sayfayı not ettim sabah bakarım.seni çook öptüm by

hiç boşa bakmaa.bakamıyorum tarihini vermemişinnnn:mymeka:

dilara verdigim linkteki listeye bakmıcaksınn.sana ordan cvp yazdım son sayfaya bakarsan görürüsünn
ilişki tarihlerin olmadıgı için sana bakamadım
hatırlıyorsan yaz bakayım

ay bayadır yoktum hamısler varmıs kızlar cokkk ama cokk sevındım bıde gönlunuze göre olsun ınsallah dahada guzel olucak..

dilara verdigim linkteki listeye bakmıcaksınn.sana ordan cvp yazdım son sayfaya bakarsan görürüsünn

kusura bakma ben yanlis tarafa bakmisim kaydirigubbakcemile3 son adet tarihim 28 mayis haziran 10 iliski gunu galiba ögleden sonra 3 gibi tek iliski buarada yardimin icin tesekkürler Elaraopuyorumnanaktan

Cok sagolun kizlar, guzel dilekleriniz icin... Hepsine amin diyorum insallah saglikla hayirla gelir dunyaya.. Bugun esimin isyerine bir kart yolladim burada cok guzel kartlar var hamilelik haberi icin :) uzerinde bir bebis, hi dady i m coming diyor.. :) Aldginda yuzundeki ifadeyi goremeyecegim ama yine de hos bir surpriz olacak... :)

Elaracigim, kizlarimda tek iliski gunu yoktu ilkinde yeni evliydik malum 3 times a day ..Ikincide de shettles a gore yaptik, yumurtlamaya 3 gun kalaya kadar her gun (4 gun) ilk kizimda daha cok erkek gunleriydi. Ama yumurtlama gununde mavi cizgi tavan kirmizi cizgi tabandi yumurtlamaya yakin gunlerde de . Ikinci kizimda daha cok erkege yatkindi yumurtlama gununde.. Ama o zaman bioritm e gore yapmamistim sadece iliski gunune gore yapmistim. bu seferki erkege yatkin diyor... bakalim gorecegiz... Iliski ve dogum bilgilerini istemissin... Ilgilendigin icin sagol canim ama bu tarz bilgilerin paylasimini kendi adima uygun gormuyorum.. Yanlis anlamayacagindan eminim, Tekrar sagol.

Uc gundur sut ve sut urunleri yemekten bog geldi ama cok ozlemisim. Snicker dondurmasi kalmamisti yakinimizdaki markette mecbur biraz uzak bir markete gittim :) Her zaman olan sey bu kez yoktu ama canim o kadar cekti ki.. cektim onca yolu... paketi acip markette yedim bir tanesini her zaman cocuklar icin yapardim bunu bu kez kendim icin yaptim... kaydirigubbakcemile3
Icime erkek doguyor ama ilk kizimda da erkek doguyordu buna pek guvenmiyorum acikcasi... daha cok zaman var pek dusunmemeye calisacagim..Dogum tarihi Temmuz 5 malesef yaza geliyor ve tr ye gidemeyecegiz tatile Bunu hic hesaplamamistim.. Hayirlisi tabii.. Bilet parasiyla bebisin ihtiyaclarini karsilariz.. Git gel 4 kisi 5000 dolari geciyor. belki de hayirlisi boylesi...

Momof hayirlisi olsun tebrik ederim canim bizde bu sene turkiyeye gidemiyecegiz artik hayirlisi olsun güzel bebislerimizi kucagimiza alalimda eli ayagi düzgün bu bize yeter Allah tum hamislerin bebeklerinin saglikli olmasi dilegiyle

Kızlar hızınıza yetişemiyorum yawww aslında ev hanımıyım ama gündüz fırsat bulamıyorum 2 çocuk olunca akşamlarıda kimse olmuyo anca okuyorum gözlerim pörtledi valla okumaktan çok hızlısınız bu arada yeni hamileleri tebrik ediyorum Allah gönüllerine göre versin inşşşş.

umut nerelerde ya hıc konusamıyoz bu aralar nırdesın bcmmmmm ........eceeeeeeee sende cnm napıyon nerelerdesınnn gırıyonda benmı gormuyommmmmmm....

sağol canım senle karşılaşmıyoruz kaç gündür
dün dışardaydım zaten işyerinde değildim
naber nasılsısn ????

inanın şuanda heyacandan titrıyom hepınıze cok teşekkür ederim kızlar ALLAH isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın herşey gönlünüzce olsun

amin canım bende senin adına o kadar sevindim ki Rabbim hayırlısıyla bir erkek evlat nasip eder inşaAllah

cnm hayırlısı olsun inşallah istedigin anda gelir.zaten bu ay hazırlıklıydın olmamasına.hap faktörü vardı cünkü
aralık ayında daha bilincli olarak deneme yapcaksın

evet Elara zaten bu ay olsaydı içimde şüphe olacaktı 4 gün öncenin şüphesi herşeyde bir hayır vardır bakalım beklicez

amiiiin canım amiiiin sende cok beklemeden hayırlısıyla kavuşursun koca pipiliyavruna inşallah

canım benim ya Rabbim razı olsun güzel duaların seni bulsun inşaAllah

kızlar selam ...
yarın reglimin 12.günü...sizce 13.günmü başlıyım testlere.zaten elimde 5 tane var..

canım yumurtlicağın zaman hhissetmiyormusun sen yanı kasık ağrısı vs.. olmuyormu ona göre testleri yapsan

günaydın kızlarr

umutçuumm günaydıınn
kızlar günaydınlar hepinize nasılsınız bugüünnn

gunaydın cnm valla sorma bende gunduzlerı pek gıremıyom anca sabh cocuklar okula gıdınce acıyom bıraz napıyon bcm bu ay deneme yapcanmı???

bilmiyorum canım ya
eşimin işleriyle uğraşıyoruz
kendine iş yeri açıyo koşturmaca kredi hayırlısı valla (
bu arada bişeyde yapmıyoruz zaten :roflol::roflol::roflol:
sen ne yapacan ?? bu ay hamile var kaçtane ne güzel :))

hım haklısın cnm valla .. ..Bende dr ayarlayabılırsem ıns aralıkda dusunuyom kısmet ınss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…