- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.441
elara çıkıyorum bu sayfayı not ettim sabah bakarım.seni çook öptüm by
doktorla da aynı şeyleri konuştuk ben hiç birini istemiyorum.dedim.fatma hanım da hepsi %40yanılma payı var ama kimse dile getirmiyor hastanenin işine geliyor dedi.amniyosentez de 3.dünya ülkelerinde çok popülermiş.ben hiç birini yaptırmıyorum.ama cinsiyetini sorarım bu sefer.ya benim kesin kız gibi geliyor.sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
sat 11 temmuz ilişki günü 17 ve 19 kesin 18 korunmuştu.yaş35
elara çıkıyorum bu sayfayı not ettim sabah bakarım.seni çook öptüm by
himalia tarihlerini ver bioritime bakayım
dilara verdigim linkteki listeye bakmıcaksınn.sana ordan cvp yazdım son sayfaya bakarsan görürüsünn
ilişki tarihlerin olmadıgı için sana bakamadım
hatırlıyorsan yaz bakayım
dilara verdigim linkteki listeye bakmıcaksınn.sana ordan cvp yazdım son sayfaya bakarsan görürüsünn
ilişki tarihlerin olmadıgı için sana bakamadım
hatırlıyorsan yaz bakayım
Cok sagolun kizlar, guzel dilekleriniz icin... Hepsine amin diyorum insallah saglikla hayirla gelir dunyaya.. Bugun esimin isyerine bir kart yolladim burada cok guzel kartlar var hamilelik haberi icin :) uzerinde bir bebis, hi dady i m coming diyor.. :) Aldginda yuzundeki ifadeyi goremeyecegim ama yine de hos bir surpriz olacak... :)
Elaracigim, kizlarimda tek iliski gunu yoktu ilkinde yeni evliydik malum 3 times a day..Ikincide de shettles a gore yaptik, yumurtlamaya 3 gun kalaya kadar her gun (4 gun) ilk kizimda daha cok erkek gunleriydi. Ama yumurtlama gununde mavi cizgi tavan kirmizi cizgi tabandi yumurtlamaya yakin gunlerde de . Ikinci kizimda daha cok erkege yatkindi yumurtlama gununde.. Ama o zaman bioritm e gore yapmamistim sadece iliski gunune gore yapmistim. bu seferki erkege yatkin diyor... bakalim gorecegiz... Iliski ve dogum bilgilerini istemissin... Ilgilendigin icin sagol canim ama bu tarz bilgilerin paylasimini kendi adima uygun gormuyorum.. Yanlis anlamayacagindan eminim, Tekrar sagol.
Uc gundur sut ve sut urunleri yemekten bog geldiama cok ozlemisim. Snicker dondurmasi kalmamisti yakinimizdaki markette mecbur biraz uzak bir markete gittim :) Her zaman olan sey bu kez yoktu ama canim o kadar cekti ki.. cektim onca yolu... paketi acip markette yedim bir tanesini her zaman cocuklar icin yapardim bunu bu kez kendim icin yaptim... kaydirigubbakcemile3
Icime erkek doguyor ama ilk kizimda da erkek doguyordu buna pek guvenmiyorum acikcasi... daha cok zaman var pek dusunmemeye calisacagim..Dogum tarihi Temmuz 5 malesef yaza geliyor ve tr ye gidemeyecegiz tatileBunu hic hesaplamamistim.. Hayirlisi tabii.. Bilet parasiyla bebisin ihtiyaclarini karsilariz.. Git gel 4 kisi 5000 dolari geciyor. belki de hayirlisi boylesi...
umut nerelerde ya hıc konusamıyoz bu aralar nırdesın bcmmmmm ........eceeeeeeee sende cnm napıyon nerelerdesınnn gırıyonda benmı gormuyommmmmmm....
kızlar dayanamadım az önce test yaptım hamileyımopuyorumnanaktan
sağol canım senle karşılaşmıyoruz kaç gündür
dün dışardaydım zaten işyerinde değildim
naber nasılsısn ????
inanın şuanda heyacandan titrıyom hepınıze cok teşekkür ederim kızlar ALLAH isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın herşey gönlünüzce olsun
cnm hayırlısı olsun inşallah istedigin anda gelir.zaten bu ay hazırlıklıydın olmamasına.hap faktörü vardı cünkü
aralık ayında daha bilincli olarak deneme yapcaksın
amiiiin canım amiiiin sende cok beklemeden hayırlısıyla kavuşursun koca pipiliyavruna inşallah
kızlar selam ...
yarın reglimin 12.günü...sizce 13.günmü başlıyım testlere.zaten elimde 5 tane var..
günaydın kızlarr
gunaydın cnm valla sorma bende gunduzlerı pek gıremıyom anca sabh cocuklar okula gıdınce acıyom bıraz napıyon bcm bu ay deneme yapcanmı???
bilmiyorum canım ya
eşimin işleriyle uğraşıyoruz
kendine iş yeri açıyo koşturmaca kredi hayırlısı valla(
bu arada bişeyde yapmıyoruz zaten :roflol::roflol::roflol:
sen ne yapacan ?? bu ay hamile var kaçtane ne güzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?