bebek cinsiyet belirleme..

slmmmmmm canlar nasiiniz bakemmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaa kazenin ne isi var burada yawwwwwwwww

evet canım benim heruf yoldan çıktıydı akşamda bana bu iş öyle takiple falan olmazmış öyle dediler diyor yalan halbuki kimsenin bişey dediği yok koy vericekmişiz kafamıza göre yapacakmışız bende sinirlendim nasıl yokmuş doktorlar neden yumurta takibi yapıyorlar çocuğu olmayanlara diye sustu garibim işte oda yaaa dinliyor gene keçiboynuzu pekmezi yiyor sabahları bu ikinci şişe

sende öylesin canım benim alkisalkisalkisalkisalkisalkis

zulal kız aslında ben erkek çocuk istemiyom.
kocamın hatırına...

benim işim bu araştırmak insanlar ne istiyor ne konuşuyor neye takıyor ne için çok zaman harcıyor gizli kalmış duygular ne bu duygular niye yüzyüze konuşmalar da değil de camda itiraf ediliyor.güven nedir sevgi nedir ona bakıyorum.sizi takip ediyorum mesela elera ta en baştan berri hamile kalmak istiyor herseferinde erteliyor niye.?çünkü doğruyu bulmak için sizde denenmiş yöntemleri denemeye çalışıyor.emin oluncakendi deneyecek.çünkü bu onun için sizinkinden daha önemli.liza takıntısız eşini mutlu etmekistiyor.gamze başkaları için 4.yü düşünüyor.himalia o ne istediğini bulmuş.turf teslim olmuş önemli değil onun için.ezel çok peşinci riske atmakistemiyor.can parçam o ta takıntısız.ama olsun istiyor olmadığı için.ben sizi daha iyi tanıyorum.bayanssulusmile

maşaAllah maşaAllah çözmüşsün hepimizi ama canım bilmediğin bişey var emin olki bunların hepsinin bizde farkındayız mesela Elara takipte evet yöntemler buluyor paylaşıyor tutacakmı diye bunda ne var bizde tutmuş yöntemleri araştırıyoruz birileri denedimi tuttumu diye merak ediyoruz evet özle yaşantımızda bunları konuşamayız çünkü müstehcen konular neyse sen araştırmana devam et ama madem bu kadar izledin bizi kıbrıs konusunuda biliyoruz yazıldı çizildi burda onuda görmüşsündür ortaya bişeyler atmana gerek yok şakkıdı

şimdi gidiyorum başka topiklerde ne yaşanıyor onlarabakıp döneyi.siz beni sevmediniz ama sizler gerçekleri yazdığınızda düşünce olarak beni seversiniz.

biliyorum bildiğini kendini riske at biraz en cesaretsiz sensin.çok istersen paraya kıy canım

sen bizi bayadır takip ediyosun ozaman
gizli takip varmış arkadaşlar

ezel niye camda konuşuluyor biliyormusun.müstehcenlikle falana alakası yok.gerçek kişilere güvenmiyorsunuz.bir gün yüze vurulur korkusunu taşıyorsunuz.evet sen de çok erkek veya kız istemiştin gibi sözlerle yüzleşmek istemiyorsunuz.istemiyoruz.

biliyorum bildiğini kendini riske at biraz en cesaretsiz sensin.çok istersen paraya kıy canım

canım o kadar değil paraya kıyma kıymama diye bir durum söz konusu değil eğer bir bebeğim olmasa olması için Allah izin verdiği sürece elimden geleni yapardım kıbrısada giderdim fizanada ama konu bu değil ben oğlum olsun çok istiyorum eğer bir bebeğim olacaksa Rabbimden oğlan diliyorum ve kendimizce bişeyler deniyoruz taktir Allahın ama kızımda olsa o benim yavrum olacak yani kıbrısa gitmeyi düşünmüyorum

biz de biliyoruz bunu yeni birşey söyle aaa diyelim.işte hayatın gerçeği bu insanlar zayıf noktaları kullanır.
slmmmmmm canlar nasiiniz bakemmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaa kazenin ne isi var burada yawwwwwwwww
nerdesin arkadaşım özledik seni.
sağol canım çok mutlu oldum.sabahtan bu yana kıl tüy işiyle uğraşıyoruz.traş olmadan gelmişler .uyarınca kızıyorlar biri ayan bile istedi benden hayret ettim.ama senin düşüncelerini öğrenince sevindirik oldum.a.s.

Canim benim hamile hamile üzme tatli canini erkek millet bazen böyle gereksiz islerle ugrasabiliyorlar...

Elaracım 2li test ve ultrason 3 lü teste göre daha güvenli. doktorum bunu uzun uzun açıkladı. tek ense plisi ölçümü değil bebeğin birçok özelliğine bakılıyor. ama bunların hiçbirisi tam güvenilir değil. tabi ki kimse istemez sorunlu bebeği olsun. ama insanın başına gelirse de Allah korusun ne yapılır şu an bunu düşünemiyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun.

sat 11 temmuz ilişki günü 17 ve 19 kesin 18 korunmuştu.yaş35
senin erkek bebek bence. öyle hissediyorum.

sinam ne yaptın oldun mu amniyosentez.cinsiyet seninki tam çıkar bir hafta daha bekleriz de mi

canım doktor bebişin küçük daha bir hafta daha bekleyelim dedi. haftaya salı işallah. oysaki ailecek bugüne ayarlamıştık kendimizi. bu arada bebeğimin minik pipisini de gördük. çok tatlıydı. Allahım kimseleri mahrum etmesin yarabbim bu duygudan.

oğlum olması fikrine çok alışmışım zaten. doktora direk sormuşum oğluşum nasıl diye :)sonradan fark ettim.
Hayattaki en büyük şansım eşim gerçekten. kız bebeği en çok o istiyordu. ama erkek bebek olduğunu öğrendiği andan itibaren ben üzülmeyeyim diye çok çabaladı canım benim. beni heveslendirdi. biraz önce doktordan gelirken konuşuyoruz. Allahıma şükür hiçbir sorunumuz yok. herşey mükemmel. bu bebek kız olsaydı mükemmel ötesi olacaktı dedim. eşim de dedi belki böyle mükemmel ötesi olacak, öyle olmayacaktı. bunu sen bilemezsin. ben oğullarımla daha da mutlu olacağımıza inanıyorum. heleki büyüyüp delikanlı olduklarında. sırtımız yere gelmez. iş bize düşüyor. yeter ki onları iyi yetiştirelim.
bu arada bahçeli dubleks bir evimiz vardı. eşimin hevesle yaptırdığı. ama ben taşınmak istemiyordum daire gibi rahat olmaz diye. oraya taşınmaya karar verdik. oğullarımız rahatça bahçede top v.s. oynasınlar. herşeyde bir hayır varmış işte.

sınamcım ya amıyosentez 14 ve 29 arası deılmısydı bıde ense pılısı kac cıktı ve 2 lı ve 3 test sonuların cnmm belokı yazmısındır ama ben bayadır yotum babacıgım amelıyat oldu gecmısıde basımdakı canavarla okuyamuyorumda bıde kızlar ne dıcem benım gıbı bebeklerının arası az olanlar ben oglumu hep kucagıma fln alıyorum ve bazı zaman tekmelıyor gecende uyurken kalktı geldı karnıma oturdu bı sey olurmu sızce ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…