- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.501
Hosbuldum canim benim gecmisi okurken esinin seni istegin disinda bir yanlis yaptigini okumustum ve dua etmistim Rabbim sen Ezelin emeklerini bosa verme diye demekki bu ay senin icin hayirlisi böyleymis bacim bu kadar takviye bu adamlara iyi gelmiyor mu ne ?
kaydirigubbakcemile
GÜNAYDIN YÜREGIMIN GÜZEL YÜZLÜ BACILARI................
Elara,Gamzem,Ece,Umut,Gurbe guzeli,Truf,Himalia,Ezel ve adini sayamadigim diger arkadaslarim hepinizi cok özledim 20 gün ayrilik sonunda hasta bir vaziyette tekrar araniza katildim esimin malum takintilari yüzünden bu ay ki deneme olamadi hayirlisi artik su anda griple bogusuyorum bronsit oldum ve bol bol antibiotik kullaniyorum suruplar bu ayda böyle gecer herhalde sans bendeki de ................
Hamile arkadaslarimi kutluyorum saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin Rabbim
özellikle Himaliaya yanimda olsaydi ona sarilip yanaklarindan öpmek isterdim 2 kizi var ve 3.kizina hamile oldugunu ögrendigindeki tavrina hayran kaldim ve onu sanalda olsa tanidigima cok mutlu oldum evet disardan bakildiginda bizler erkek cocuk isteyen (cünki kiz cocuklarimiz var)kadinlar olarak görünsekte bizler anneyiz sadece farkli duyguyu tatmak icin ,eslerimiz icin,toplum baskisi gördügümüz icin v.s. hepimizin kendince bir sebebi oldugundan erkek cocuk istiyoruz ama Rabbim kiz evlat verincede canimiz kanimiz diyip bagrimiza basiyoruz iste bu yüzden hepinizi cok önemli ve özelsiniz benim icin ..............................
zulal kız aslında ben erkek çocuk istemiyom.
kocamın hatırına...
Galiba sizin bolca bos vaktiniz var ve bize laf yetistirmeye girdiniz bu topige yada sizde deli gibi erkek cocuk istegi ile yanip tutusuyorsunuz ve bunu itiraf edemiyorsunuz kendinize bize sariyorsunuz buna psikolojide kacis sendromu diyorlar Rabbim sizin kati yüreginize sevgi versin ve sizi bizleri kinadiginiz icin affetsin ki Rabbim katinda en büyük günahlarin basinda gelir kulun kulu kinamasi neyse bize kendinde bir yol göstermissin kibrisa gidin diye yoksa reklamci felan misin sen, hani kibrisin reklami icin belki seni görevlendirmislerdir diye düsündümde ama öyleyse reklami iyi yapamadin ...........Sana bundan sonraki hayatinda by diyorum ve bu topige fazla takilmamani tavsiye ediyorum mazallah sonra seninde erkek cocugu istegin depresir....sempatiksalakcinni
benim işim bu araştırmak insanlar ne istiyor ne konuşuyor neye takıyor ne için çok zaman harcıyor gizli kalmış duygular ne bu duygular niye yüzyüze konuşmalar da değil de camda itiraf ediliyor.güven nedir sevgi nedir ona bakıyorum.sizi takip ediyorum mesela elera ta en baştan berri hamile kalmak istiyor herseferinde erteliyor niye.?çünkü doğruyu bulmak için sizde denenmiş yöntemleri denemeye çalışıyor.emin oluncakendi deneyecek.çünkü bu onun için sizinkinden daha önemli.liza takıntısız eşini mutlu etmekistiyor.gamze başkaları için 4.yü düşünüyor.himalia o ne istediğini bulmuş.turf teslim olmuş önemli değil onun için.ezel çok peşinci riske atmakistemiyor.can parçam o ta takıntısız.ama olsun istiyor olmadığı için.ben sizi daha iyi tanıyorum.bayanssulusmile
maşaAllah maşaAllah çözmüşsün hepimizi ama canım bilmediğin bişey var emin olki bunların hepsinin bizde farkındayız mesela Elara takipte evet yöntemler buluyor paylaşıyor tutacakmı diye bunda ne var bizde tutmuş yöntemleri araştırıyoruz birileri denedimi tuttumu diye merak ediyoruz evet özle yaşantımızda bunları konuşamayız çünkü müstehcen konular neyse sen araştırmana devam et ama madem bu kadar izledin bizi kıbrıs konusunuda biliyoruz yazıldı çizildi burda onuda görmüşsündür ortaya bişeyler atmana gerek yok şakkıdı
benim işim bu araştırmak insanlar ne istiyor ne konuşuyor neye takıyor ne için çok zaman harcıyor gizli kalmış duygular ne bu duygular niye yüzyüze konuşmalar da değil de camda itiraf ediliyor.güven nedir sevgi nedir ona bakıyorum.sizi takip ediyorum mesela elera ta en baştan berri hamile kalmak istiyor herseferinde erteliyor niye.?çünkü doğruyu bulmak için sizde denenmiş yöntemleri denemeye çalışıyor.emin oluncakendi deneyecek.çünkü bu onun için sizinkinden daha önemli.liza takıntısız eşini mutlu etmekistiyor.gamze başkaları için 4.yü düşünüyor.himalia o ne istediğini bulmuş.turf teslim olmuş önemli değil onun için.ezel çok peşinci riske atmakistemiyor.can parçam o ta takıntısız.ama olsun istiyor olmadığı için.ben sizi daha iyi tanıyorum.bayanssulusmile
slmmmmmm canlar nasiiniz bakemmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaa kazenin ne isi var burada yawwwwwwwww
biliyorum bildiğini kendini riske at biraz en cesaretsiz sensin.çok istersen paraya kıy canım
ezel niye camda konuşuluyor biliyormusun.müstehcenlikle falana alakası yok.gerçek kişilere güvenmiyorsunuz.bir gün yüze vurulur korkusunu taşıyorsunuz.evet sen de çok erkek veya kız istemiştin gibi sözlerle yüzleşmek istemiyorsunuz.istemiyoruz.
naber canım ya nasılsın ????
ne kazeni ne diyosun :)))
çok komiksin canım kazen değil zülal.:teytey:
biz de biliyoruz bunu yeni birşey söyle aaa diyelim.işte hayatın gerçeği bu insanlar zayıf noktaları kullanır.ezel niye camda konuşuluyor biliyormusun.müstehcenlikle falana alakası yok.gerçek kişilere güvenmiyorsunuz.bir gün yüze vurulur korkusunu taşıyorsunuz.evet sen de çok erkek veya kız istemiştin gibi sözlerle yüzleşmek istemiyorsunuz.istemiyoruz.
nerdesin arkadaşım özledik seni.slmmmmmm canlar nasiiniz bakemmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaa kazenin ne isi var burada yawwwwwwwww
sağol canım çok mutlu oldum.sabahtan bu yana kıl tüy işiyle uğraşıyoruz.traş olmadan gelmişler .uyarınca kızıyorlar biri ayan bile istedi benden hayret ettim.ama senin düşüncelerini öğrenince sevindirik oldum.a.s.GÜNAYDIN YÜREGIMIN GÜZEL YÜZLÜ BACILARI................
Elara,Gamzem,Ece,Umut,Gurbe guzeli,Truf,Himalia,Ezel ve adini sayamadigim diger arkadaslarim hepinizi cok özledim 20 gün ayrilik sonunda hasta bir vaziyette tekrar araniza katildim esimin malum takintilari yüzünden bu ay ki deneme olamadi hayirlisi artik su anda griple bogusuyorum bronsit oldum ve bol bol antibiotik kullaniyorum suruplar bu ayda böyle gecer herhalde sans bendeki de ................
Hamile arkadaslarimi kutluyorum saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin Rabbim
özellikle Himaliaya yanimda olsaydi ona sarilip yanaklarindan öpmek isterdim 2 kizi var ve 3.kizina hamile oldugunu ögrendigindeki tavrina hayran kaldim ve onu sanalda olsa tanidigima cok mutlu oldum evet disardan bakildiginda bizler erkek cocuk isteyen (cünki kiz cocuklarimiz var)kadinlar olarak görünsekte bizler anneyiz sadece farkli duyguyu tatmak icin ,eslerimiz icin,toplum baskisi gördügümüz icin v.s. hepimizin kendince bir sebebi oldugundan erkek cocuk istiyoruz ama Rabbim kiz evlat verincede canimiz kanimiz diyip bagrimiza basiyoruz iste bu yüzden hepinizi cok önemli ve özelsiniz benim icin ..............................
biz de biliyoruz bunu yeni birşey söyle aaa diyelim.işte hayatın gerçeği bu insanlar zayıf noktaları kullanır.
nerdesin arkadaşım özledik seni.
sağol canım çok mutlu oldum.sabahtan bu yana kıl tüy işiyle uğraşıyoruz.traş olmadan gelmişler .uyarınca kızıyorlar biri ayan bile istedi benden hayret ettim.ama senin düşüncelerini öğrenince sevindirik oldum.a.s.
Elaracım 2li test ve ultrason 3 lü teste göre daha güvenli. doktorum bunu uzun uzun açıkladı. tek ense plisi ölçümü değil bebeğin birçok özelliğine bakılıyor. ama bunların hiçbirisi tam güvenilir değil. tabi ki kimse istemez sorunlu bebeği olsun. ama insanın başına gelirse de Allah korusun ne yapılır şu an bunu düşünemiyorum. Allah hepimizin bebeğini korusun.acıkcası bende yaptırma taraftarı degilim
amniyosentezde sonuc kötü cıksa cocugu aldırcanmı,geebeligini sonlandırcanmı???
Allahın verdigi canı ondan başkası alamazz.herşey bizim imtihanımız.Allah tan gelene itiraz etme şansımız yok.heleki bi cana kıymakk büyük günah
yok ben sakatlık yada down sendromu varsa cocugumu aldırırım diyorsan yaptır
yok aldırmam diyorsan hamileliginin kalan kısmını kendine zehir etcen.cocugum sakat dogacak diye
üstte yazdıgım en kötü sonuclarııı.
yani senin başına böle bişi gelcek diye yazmadım yalnış anlaşılmasınnn
cok pimpirikli olmaya gerek yok.3 lü testinde riskin cok fazla cıkmazsa amniyosenteze gerek yok bence.yinede doktorunla konuşş mutlaka.
senin erkek bebek bence. öyle hissediyorum.sat 11 temmuz ilişki günü 17 ve 19 kesin 18 korunmuştu.yaş35
sinam ne yaptın oldun mu amniyosentez.cinsiyet seninki tam çıkar bir hafta daha bekleriz de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?