- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.541
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ya inanmıyorum inanamıyoruuummm gülme krizine giricem oturduğum yerde
ben anlamıyorum kardeşim madem bu kadar karşısınız ne diye bu topiğe girip çıkıp duruyorsunuz ben sevmediğim hoşlanmadığım bir şeye göz ucuyla bile bakmam size rahatsızlık veren bu topiğin var olmasıysa şikayet edersiniz yöneticilere nasıl uygun görülüyorsa o yapılır bu kadar da olmaz yaaa pes doğrusu sırnaşık şey
sende herşeye gül ama bunagülme.kim karşı olduğumu söyledi.hoşlanmadım da demedim.sizler ben gerçeği söylüyorum diye benden hoşlanmadınız.ben araştırmama bakarım.benimiçin uygun bir ortam burası bisüre berabariz.ama ben de sizin gibi takılırdım.kimliğimi açıklamazdım.ozaman da olaya müdahale etmiş olurdum.şu tepkiler bile benim için artı .rahatsızlık falan duymuyorum.bi lakis hoş vakit geçiriyorum.
helal olsun sana ben bunları söyledim diye üstine birsürü laf işittim birde topikten atıldım oda omadı üstüne banlandım. artık bişey yazmıyorum sadece bazen bakıp geçiyorum ama baş munasebetsizle muhattap olmakta istemıyorum.bu son yazışım bu topiğe.
cnm eger ıyı nıyetlıysen bır slm verırısın konusursun bızde sana acıklama yaparız ama sen daha gırer gıtmez bızle alay edercesıne ve hatta ukalaca bının gemıye dolusun kıbrıs.. bu ne demek pekı l utfen valla fazla konusmayacam artık...pes dıyorum bıde haklı durumuna gecıyorsunya cıdden pes ..rabbımherkesın kalbınce versın ......
sağa doğru yatmanın işe yaradığını duymuştum.
sende herşeye gül ama bunagülme.kim karşı olduğumu söyledi.hoşlanmadım da demedim.sizler ben gerçeği söylüyorum diye benden hoşlanmadınız.ben araştırmama bakarım.benimiçin uygun bir ortam burası bisüre berabariz.ama ben de sizin gibi takılırdım.kimliğimi açıklamazdım.ozaman da olaya müdahale etmiş olurdum.şu tepkiler bile benim için artı .rahatsızlık falan duymuyorum.bi lakis hoş vakit geçiriyorum.
]
niye kaçıyorsun.bence yaz.başeleraise o çok akıllı bunlara denettiriyor ama kendi daha bilimsel davranıyor denemiyor.her ay erteliyor.hep geçerli bi nedeni var.deneklerde tutunca hattabundan %90 emin olunca kendi deneyecek.opuyorumnanaktan
bu zulalın harbı ısı yok sadece bıze odaklanmıssss ben gırıp cıkıyom ama o burda... arkadasım kac kızın var de hele ya valla
sana karşısın demedim hayatım dikkatinden kaçtı heralde arkadaşın yazısına cevaben yazdım üstelik gamze haklı girer girmez kıbrısa yolladın bizi madem ortamdan memnunsun biz kıbrısa gidince sen kimi gözlemliceksin :roflol: :roflol:
Elaranın baş olmasıyla ilgili bir rahatsızlığın mı var senin canım yazdıklarını bilmek için bir analiz gerekmiyor sen analiz ettiği zannediyorsun ama zaten elara senin söylediklerini açık açık söylüyor emin olduğum yöntemleri denemek istiyorum diyor bulduğu yöntemleri paylaşıyor illaki paylaştığım yöntemleri deneyin demedi ki hiç bir zaman şakkıdı
.gülben için dediler ikizleri kıbrısta oluşturmuş diye ama onu bile doğru olup olmadığını bilmiyoruz.rabim vermeyince abd ye degitsen olmaz.
yani erkek olmak mı olmamak mıhimalia senin bioritime baktım cnm
iki şüpheli gününde erkege yatkın gündeee
aman ne bileyim arkadaşım öyle dediler inandım.sahi onun oğlu vardı pardon.hayır ya gülbenin ikizleri kazayla olmuş hatta ikiz olucağını öğrenince çok şaşırdık diyordu.
Hem kıbrısa gitse kız isterdi gülben.
zaten atlas diye oğlu var.
Giydiğim atlas, iğneler batmazkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar kullanıcı paneline girin
ayarlar ve özellikler bölümünden yasaklı listeni düzenleye tıklayın
oraya kaşıntısı olan üyenin nickini yazın tamam deyin
o burda istedigi kadar kaşınsınnn dursunn.kimseee görmicekk onun yazdıgınııı:))
ben engelledimmm ne yazılırsa tınnnnnnnnnnnnnnn
himalia senin bioritime baktım cnm
iki şüpheli gününde erkege yatkın gündeee
Elara bu 3 tur sana yaziyorum bilgilerimi verdigim halde hala cevap yazilmamissin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?