bebek cinsiyet belirleme..

sende herşeye gül ama bunagülme.kim karşı olduğumu söyledi.hoşlanmadım da demedim.sizler ben gerçeği söylüyorum diye benden hoşlanmadınız.ben araştırmama bakarım.benimiçin uygun bir ortam burası bisüre berabariz.ama ben de sizin gibi takılırdım.kimliğimi açıklamazdım.ozaman da olaya müdahale etmiş olurdum.şu tepkiler bile benim için artı .rahatsızlık falan duymuyorum.bi lakis hoş vakit geçiriyorum.

cnm eger ıyı nıyetlıysen bır slm verırısın konusursun bızde sana acıklama yaparız ama sen daha gırer gıtmez bızle alay edercesıne ve hatta ukalaca bının gemıye dolusun kıbrıs.. bu ne demek pekı l utfen valla fazla konusmayacam artık...pes dıyorum bıde haklı durumuna gecıyorsunya cıdden pes ..rabbımherkesın kalbınce versın ......

]

niye kaçıyorsun.bence yaz.başeleraise o çok akıllı bunlara denettiriyor ama kendi daha bilimsel davranıyor denemiyor.her ay erteliyor.hep geçerli bi nedeni var.deneklerde tutunca hattabundan %90 emin olunca kendi deneyecek.opuyorumnanaktan

arkadaşım sen iyi takip etmedingaliba ben önceselamverdim.sordumsizlere hepiniz mierkek bebek istiyorsunuz dedim.himalia galiba oda senne istiyorsun diye yazınca rol yapamadım.inanın ben size takıldım.gerekirse ben de binerim gemiye.vereliniortak

sana karşısın demedim hayatım dikkatinden kaçtı heralde arkadaşın yazısına cevaben yazdım üstelik gamze haklı girer girmez kıbrısa yolladın bizi madem ortamdan memnunsun biz kıbrısa gidince sen kimi gözlemliceksin :roflol: :roflol:

Elaranın baş olmasıyla ilgili bir rahatsızlığın mı var senin canım yazdıklarını bilmek için bir analiz gerekmiyor sen analiz ettiği zannediyorsun ama zaten Elara senin söylediklerini açık açık söylüyor emin olduğum yöntemleri denemek istiyorum diyor bulduğu yöntemleri paylaşıyor illaki paylaştığım yöntemleri deneyin demedi ki hiç bir zaman şakkıdı

zulal kaç yaşındasın.gerçekten bu konuyu mu araştırıyorsun.tamam bazı şeyleri doğru yazmış olabilirsin ama kırıcı olmadan da yazabilirsin.sanırım yaşın küçük.evli de değilsindir.davulun sesi de sana hoş geliyordur.sen de evlen dene çevre baskısı eş kaynana baskısı vb olsun sen de çözüm ararsın bu böyledir hep.ilaki olsun demiyoruz.tedbir alıyoruz.takdir rabbimin.benim inan çok param olsa yinde kıbrıs falan düşünmem.gülben için dediler ikizleri kıbrısta oluşturmuş diye ama onu bile doğru olup olmadığını bilmiyoruz.rabim vermeyince abd ye degitsen olmaz.

yanı cnm ..belkı bende tututu onda tutmadı bu rabbımın bılecegı bırsey sen cok zekısın arkadasım aama bıde bunu dusun yanı bu kıbrıs ısı gıbı garantısı yokk...2.x2=4cnm

elara hoş geldin gülüm zülal le uğraşmaktan bi hoş olduk ama sen benim bioritme bakıver bebişim.hadi bekliyorum az sonra çıkmak zorunda kalıcam.

boşverin kızlar
bu bizi kobay etti valla :))
gülüp geçin taktir Allahındır bunun biz bilincindeyiz

selammmm
gecmişi okuyayım diye bi bakıyım dedimm yinee öggg geldi banaa:sinifsinif:
kuyruk acısı ve kaşıntısı olann yine solugu burda almışşşkaydirigubbakcemile3
Ben kendimi bu sacma sapan insan ve cümleleriyle yormak istemiyorumm ve bi atasözümüzle noktayı koymak istiyorumm
benim mesajımdan sonra bu sayfaya aktif katılan arkadaşlar mesaj yazmayıp gereksiz insanlarla diyaloga girilmezse cok sevinirim.

evettttt gelelimmmm şu ünlü atasözümüzeee

"iT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR" şutarafagitti

Anlamını bilmeyenler için hemen bi sözlüge yönlendiriyorummmm
it ürür kervan yürür - ekşi sözlük
1-2-3-7-10.maddeler tam bugün burda yaşananlara cuk oturcak cümlelerr

son noktada konulmuştur.bundan sonra gereksiz insanların yorumuna cvp verenler bu sayfadan ayrılsın lütfenn
eskisi gibii kaldıgımız yerden devam edelim
arada parazitler olacaktırr görmezden gelinnnn

.gülben için dediler ikizleri kıbrısta oluşturmuş diye ama onu bile doğru olup olmadığını bilmiyoruz.rabim vermeyince abd ye degitsen olmaz.

hayır ya gülbenin ikizleri kazayla olmuş hatta ikiz olucağını öğrenince çok şaşırdık diyordu.
Hem kıbrısa gitse kız isterdi gülben.
zaten atlas diye oğlu var.
Giydiğim atlas, iğneler batmazkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar kullanıcı paneline girin
ayarlar ve özellikler bölümünden yasaklı listeni düzenleye tıklayın
oraya kaşıntısı olan üyenin nickini yazın tamam deyin
o burda istedigi kadar kaşınsınnn dursunn.kimseee görmicekk onun yazdıgınııı:))
ben engelledimmm ne yazılırsa tınnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
himalia senin bioritime baktım cnm
iki şüpheli gününde erkege yatkın gündeee
yani erkek olmak mı olmamak mı
aman ne bileyim arkadaşım öyle dediler inandım.sahi onun oğlu vardı pardon.

okey yaparız.sen iste güle güle zülal :mymeka:

Elara bu 3 tur sana yaziyorum bilgilerimi verdigim halde hala cevap yazilmamissin...

dilara ben herkesi takip edemem.ben sana link verdim oraya cvp yazdım diye.
ilişki günlerin yok diye yazmışım dimi.orda cvp verseydin bakardım.
burda sayfalara cabuk ilerliyorr gecmişe tek tek bakıp dilara acaba günleri verdmiki diye bakamam dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…