bebek cinsiyet belirleme..

kızlar cevap yazın bana.elara boncuk kit kullananlar yardım...çizginin silik çıkması yum dönemine girdiğimi gösterir galiba..yarın 13.günüm aynı saatte yapıcam..

Eğer belirgin silikse yarın yada en geç 14.gün koyu çizgiyi görürsün.Peki koyu çizgiden ne kadar sonra deneme yapmayı düşünüyorsun?Ben bu ay 10 saat sonra denedim olmadı.

naptın bugun hıc fazla ugramadın

bugün temizlik yaptım cnm.perşembe arkadaşlar gelcekk.yarın akşamda tatlıyı simiti filan yapcam
son güne temizlik hamur işi kalınca cok zor oluyor

Elara benim bu ay olmadı canım.İnşallah kasım uğurlu gelir.

hayırlısı olsunn.inş bidaki aya

boncuk kit ne kızlar aman çok cahilim yaaa

kaydirigubbakcemile3 boncuk buraya aktif katılan bi arakadaşımızın nicki.
ovulasyon kiti cok kullandı.o konuda tecrübeli yani

SLM kızlar
nasılsınız bi kaç gündür giremedim geçmiş çok olmuş okuyamadım..
ben iyiyim...
iyi geceler...

hoşgeldin ececimm nerelerdesinn.inşallah bi sorun yokturrr

:) Sen yine 2,5 ay dayanmissin, ben testi yapar yapmaz 7 sulaleye duyurdum kizlarimdasositososito bunda kararliyim biraz tutacagim kendimi artik agir olmak lazim biraz. :)

ayyy yaaa bende birgün bişeyi tam anlıycam inşallah

nisancımmm hoşgeldinnnn nasılsınnnn
cokk merak ettim seniii ,neler yapıyorsunn.bebiş nasılll
genel olarak iyiyim canım ama hamileliğin verdiği sıkıntılar hala artarak devam ediyor.

kasıklarımda sürekli sancı var mide bulantılarım geçmedi.

Birde ne bileyim içimde bir burukluk var. kızımı her parka götürüşümde erkek çocuklarını gördüğümde tepem atıyor. hepsi yaramaz sanki yularından kopmuş gibi bir otarafa bir butarafa koşturup duruyorlar.

Allahıma dua ediyorum inşallah benim ki sağlıklı sıhhatli aynı zaman da sakin bir çocuk olur diye. Ama benimki de şimdiden karnımın sağını solunu delik deşik edecek gibi tepinip duruyor. ara da bir de aşağıya vuruyor -yuh artık- diyorum.

ve en önemlisi doğum korkularım giderek artmaya başladı. kadın olmak ne kadar kötü birşey.
ilk doğumumda kendimi uzaylı gibi hissetmiştim. sancı odası-doğum odası-çatal-dinlenme odası- ıyyy inşallah az sancılı az acılı bir doğum olur da fazla vıyaklamam.

anaamm bugün giremedim nete ortalık savaş alanına dönmüş:1shok:çok şey kaçırmısımohaoldumsmile kım ne derse desin tedbir bizde takdir ALLAH tan aldığımız tedbirler birilerini gocundurmuş ama biz biliyoruzki ALLAH ın dediği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…