bebek cinsiyet belirleme..

Iyide her gün bu sayfadasin sonucta iki tarafi da okuyorsun sonucta bende hangi sayfayi okuyup okumayacagini bilemem bana bilgileri ver demissin ben de verdimlmaz: bu turlu bir cevap yazmanada anlam veremedim zaten bosver icinden gelmiyorsa bakma zaten ben bu bio ritim uygulamasini ilk defa okudum dogru olup olmadigini test etmek istemistim bazi arkadaslar dogru bazilari degil diyor sonucta hepimiz meraktan bakiyoruz illede dogru olacak diye bir sey yok degilmi hhhiii buarada bak bu msj okuyacagindan eminim...

insanlar neden bu kadar alıngan anlamıyorum yaaa kimse üstüne alınmasın sözüm meclisten dışarı ama halkımızın çoğu kesiminde aşağılık kompleksi var hemen savunmaya geçiyor anlamadım gitti valah :1no2:

yani erkek olma ihtimali yüksek bioritime göree
banada erkek gibi gelior yaa

inşallah canım bu gün kız dedi arkadaşlar ama bakalım.hatta biri inşallah 3. kızın olur dedi.ben de niye iki tane var dedim.o da 3.erkek olunca çok şımarık oluyor ondan dedi.git işine diyemedim yaw.ya nasıl devrik cümleli yazmışım.ohaoldumsmile

hamileyken insanlar bu kadar çok konuşuyor mu yaw.
offf stres bastı beni
üstelik senin daha hamileliğinin başları.karnın bile belli değildir.
Ben kimseye söylemeyeyim en iyisi 4 ay kadar.karnım çıkınca patlatırım haberi.
zaten görümcemde hamilesin de yoksa bize söylemiyor musun diyor.
Bizimkinin ailesindeki gacılar öyle yapıyor zaten.kolay kolay açık etmiyor.

az mantıklı düşünsen bu mesajı yazmazdın
sence ben senin mesajına neden burdan cvp vermedimde diger sayfaya yönlendirdim seni???
bu sayfa cabuk ilerliyor mesajını atlayabilirim yada unutabilirim arkadaşım sen en iyisi bilgilerini diger sayfaya yaz orası pek ilerlemiyor ,cvp vermem daha kolay olur demek istedimm
amaa nerdeeee bunu anlıcakkk insann
hamilesin üstüne gitmek istemiyorum
hadi selametle arkadaşımm

aslında bu gün kötü bi gündü istifa etmeyi bile düşündüm.sıradan sorumluluğu olmayan bir yere geçeyim dedim.sonra bu dinolar anladılar hatalarını artık traşsız ve ütüsüz gelmeyecekler.geç de gelmeyecekler ben de onları idare edeceğim.anlaştık aslında haftaya 5 yıldızlı otelde kamp varmış gene 4 ayaklarının üzerine düştüler.neyse kızlar öptüm hepinize iyi akşamlar.

ayy sıkıntı bastı beniii.uzun uzun mesaj yazıyor galibaa.hiç ugraşamıcam senide engelliyorum dilaraa
az kafa dagıtıyım diye geliyomm elalemin sacma sapan işlerini okuyorumm ya sabır

Tamam da bunu böyle yazsan zaten bende sana böyle bir cevap yazmam söylemek var söylemek var evet dogru hamileyim ben sana alinganlik yaptigim icin degil sadece söyleyis tarzina kizdim.sanada selametler...

bence de söyleme hatta cinsiyeti tam belli olsun direk söylersin.o zaman zaman da çabuk geçiyor.yoksa benim gibi dinlersin yorumlarıkafamçokkarıştı

Seninkiler iyiymiş yine :))
Bundan 4 yıl önceydi , eşim dediki
___ aplamın oğlu olmuş
___ hangi aplann???
___Güllü aplamın yaa
___o hamilemiydii yaaa :roflol:
___ demekkiii ..... oğlu olduğuna göree hamileymiş :roflol:

eminim bu tarz konuşmalar geçmiyordur sizin aile:))) ben 2 buçuk aylıkken söyledım herkezeee hamileyimm grur duyuyorum büyük zevktte alıyorummm :sm_cool: liza senın kac ayılk ?

Son düzenleme:

ayy beni güldürdün allahta seni güldürsün valla cok iyi geldi yesilyoll..kaydirigubbakcemile3

kızlar cevap yazın bana.elara boncuk kit kullananlar yardım...çizginin silik çıkması yum dönemine girdiğimi gösterir galiba..yarın 13.günüm aynı saatte yapıcam..

abartılıymış gerçekten.iyi saklıyorlarmış yani 9 ay:))
ben daha deniyorum canım.3.ayım hala hamilelik oluşmadıkaydirigubbakcemile2

kızlar kanda baktırdın 0 sıfır çıktı yani bebek yok stresten gecikti biliyorum hastaneye gitmişken vajinal ultrasona da girdim kist filan yok allah şükür hiç bir terslik yok dedi rahatladım yumurtlamışım tam bir adet öncesi dönemdeymişim kasıma inşallah kısmet

Off yaa liza oğlak75 gerçekten sıkıntılı bir süreç zikinkisi oldummu olacakmı Allah kolaylık versin Enerjininz tükenmek bilmesinn hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…