- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.601
:) Sen yine 2,5 ay dayanmissin, ben testi yapar yapmaz 7 sulaleye duyurdum kizlarimdasositososito bunda kararliyim biraz tutacagim kendimi artik agir olmak lazim biraz. :)
genel olarak iyiyim canım ama hamileliğin verdiği sıkıntılar hala artarak devam ediyor.
kasıklarımda sürekli sancı var mide bulantılarım geçmedi.
Birde ne bileyim içimde bir burukluk var. kızımı her parka götürüşümde erkek çocuklarını gördüğümde tepem atıyor. hepsi yaramaz sanki yularından kopmuş gibi bir otarafa bir butarafa koşturup duruyorlar.
Allahıma dua ediyorum inşallah benim ki sağlıklı sıhhatli aynı zaman da sakin bir çocuk olur diye. Ama benimki de şimdiden karnımın sağını solunu delik deşik edecek gibi tepinip duruyor. ara da bir de aşağıya vuruyor -yuh artık- diyorum.
ve en önemlisi doğum korkularım giderek artmaya başladı. kadın olmak ne kadar kötü birşey.
ilk doğumumda kendimi uzaylı gibi hissetmiştim. sancı odası-doğum odası-çatal-dinlenme odası- ıyyy inşallah az sancılı az acılı bir doğum olur da fazla vıyaklamam.
ben geldim naılsınız bugün diyet yapıyormusunuz bu mevsimdede soda falan hiç içilmiyor
günaydınn kızlarrrrr.kimsecikler yokkkk nedennnnnnnn
benim yarın misafirlerim gelcek.bugün mutfak dolaplarını ve fayasları silcem.akşamda yicek bişiler yapcamm.
acayip canım sıkılıyor .burda bekar bir kız var evlenmeye çalışıyor alt katta da aynı şekilde bir arkadaşı var .zaten alt kattaki kız inadına kızın olur inşşallah falan diyor.az önce mandalina yiyorlar bizmki diyor ki başkanım mandalina yermisin .ben de yok sağol.ya senin oğlanın canı çeker.öteki oğlan mı olacak diyor .bizimki yok bence kız gibi ama ben oğlan diyorum diyor.öteki bencede kız diyor .bunu kısık sesle konuşuyorlar sonra bizimki soyup mandlina getirdi.bemile dalga geçmeyin diyebildim.ötekine de öyle baktım korktu galiba servisine gitti apar topar.üüüf hiç hazır değilmişim ya ne canım sıkıldı anlatamam.allahım bana güç ver.ya bu sıpaların işi yok herhelde ben bunları burada boş bıraktım.ya acayip döküldüm bu ne ya böyle hemen bu sayfayı açtım da yazdım işte.
günaydın hanımlar
acayip canım sıkılıyor .burda bekar bir kız var evlenmeye çalışıyor alt katta da aynı şekilde bir arkadaşı var .zaten alt kattaki kız inadına kızın olur inşşallah falan diyor.az önce mandalina yiyorlar bizmki diyor ki başkanım mandalina yermisin .ben de yok sağol.ya senin oğlanın canı çeker.öteki oğlan mı olacak diyor .bizimki yok bence kız gibi ama ben oğlan diyorum diyor.öteki bencede kız diyor .bunu kısık sesle konuşuyorlar sonra bizimki soyup mandlina getirdi.bemile dalga geçmeyin diyebildim.ötekine de öyle baktım korktu galiba servisine gitti apar topar.üüüf hiç hazır değilmişim ya ne canım sıkıldı anlatamam.allahım bana güç ver.ya bu sıpaların işi yok herhelde ben bunları burada boş bıraktım.ya acayip döküldüm bu ne ya böyle hemen bu sayfayı açtım da yazdım işte.
ya bunu okuyup okuyup ağlamak geliyor içimden.:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
boşver sıkma canını anlıyorum senı ama tüm bu sinir bozuklukları kendıne ve bebeğine zarar veriri bende geçtim o dönemlerden 2. kızıma hamileyken şimdi maşallah nur topu gibi kucağımda bazen vicdan azabı cekıyorum kızıma bakarken yıne hamileyım ama hamıleliğimi kimseye demeye nıyetim yok kızımda olursa başımın tacı oğlumda olursa gönlümün ilacı
elara kım gelıyo bcm neler yapacaksın belkım bende gelırımmmm:))))))))))))) zaten cnm sıkılıyo dıomusum:))))))
ya benim p.tesi günündn beri kahverengi leke geliyor.artık stres oldum.ne hamilelik nede adet var.
hehe gel gamzecimm ne güzelll olur vallaa
menüme karar veremdim daha cnm
senin öenrin varmı?
sen hamiel olabilriisn belki yaaa
test yaptınmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?