bebek cinsiyet belirleme..

:) Sen yine 2,5 ay dayanmissin, ben testi yapar yapmaz 7 sulaleye duyurdum kizlarimdasositososito bunda kararliyim biraz tutacagim kendimi artik agir olmak lazim biraz. :)

evet benim de öyle oldu kimseye söylemeyelim dedim yolda yengemle karşılaştık ona söyledik.onunla bize gittik abim geldi anladı ardından dayılma annem geldi onlar da öğrendi.çocukları hiç sorma bu öğlen olmuştu öğleden sonra işe gittim asansörde en mereklı arkadaşla karşılaştık.telefon konuşmamdan anladı tüm gün herkez öğrendi.şimdi kendimi 6 aylık hamile gibi yorgun hissediyorum enerjiyi baştan tüketmemek lazım.geç söyleyince zaman çabuk geçiyor.

benim kendi annem babam değil ama eşimin anneleri beklemedeler ısrar edip duruyorllar ben ona bu ay çalışmalara başlicaz demiştim şimdi bbu ay olmadığını anladığında çok üzülecek eminim

senin bebiş şimden başlamış yaramazlıga:)
bebek enne karnında nasılsa dogunca öle oluyormuş.seninki cok hareketli anladıgım kadarıyla.dogunca yandınızzz:))
olsun cnm yaa erkek cocugun tadıda apayrııdır eminimmmm.yaramaz ama sevimli oluyorlarrr.
Allah isteyen herekse nasip etsin inşallahh.seni ugraştırmadan geldi ogluşunnn maşallahh

normal dogum yapacaksın galiba.epidural almayı düşünmüyormusun?
ben epidural normal dogum yaptım cok memnun kalmıştım

ben geldim naılsınız bugün diyet yapıyormusunuz bu mevsimdede soda falan hiç içilmiyor

evett bende içemiyorumm.koca içiyorr

günaydınn kızlarrrrr.kimsecikler yokkkk nedennnnnnnn
benim yarın misafirlerim gelcek.bugün mutfak dolaplarını ve fayasları silcem.akşamda yicek bişiler yapcamm.

günaydınn kızlarrrrr.kimsecikler yokkkk nedennnnnnnn
benim yarın misafirlerim gelcek.bugün mutfak dolaplarını ve fayasları silcem.akşamda yicek bişiler yapcamm.

kolay geldsin elara benimde 1 haftadır misafiirm vardı abim gelmişti int de giremedim misfair ,cocuk, ev yemek işleri derken gün bitiyordu. bugün temizliğim var ondan sonra rahatım artık :)

sagol semraa. sanada kolay gelsin
temizlikten sonra insana huzur geliyorrr,ben bayadır cok huzursuzdum hehe

Son düzenleyen: Moderatör:
acayip canım sıkılıyor .burda bekar bir kız var evlenmeye çalışıyor alt katta da aynı şekilde bir arkadaşı var .zaten alt kattaki kız inadına kızın olur inşşallah falan diyor.az önce mandalina yiyorlar bizmki diyor ki başkanım mandalina yermisin .ben de yok sağol.ya senin oğlanın canı çeker.öteki oğlan mı olacak diyor .bizimki yok bence kız gibi ama ben oğlan diyorum diyor.öteki bencede kız diyor .bunu kısık sesle konuşuyorlar sonra bizimki soyup mandlina getirdi.bemile dalga geçmeyin diyebildim.ötekine de öyle baktım korktu galiba servisine gitti apar topar.üüüf hiç hazır değilmişim ya ne canım sıkıldı anlatamam.allahım bana güç ver.ya bu sıpaların işi yok herhelde ben bunları burada boş bıraktım.ya acayip döküldüm bu ne ya böyle hemen bu sayfayı açtım da yazdım işte.

ya bunu okuyup okuyup ağlamak geliyor içimden.:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

Son düzenleme:

niye üzüldün anlamadım.kız olsun.sen cenneti garantiliyorsun.oğlan olunca başına taç mı takacaklar. üzülme arkadaşım önce onlar evlensin .sen üzülünce bebek de üzülür.belki erkekolur onlar üzülürgamyoncuiremsu

gunaydın kızlar ......bugun ıs yapıyom ((((((..... cnm nolur kafanı yorma hamılelık pıskolojısı ınan herseyden alınıyo ınsan .... rabbımıns gonlundekını nasıp etsın ....ınan bende korkmaya basladım gun yaklatıksıra kacacak delık arıyom mısalııııı...ıns rabbım yuzumuzu guldururde yasadıklarımıza guler gecerız cnm....

ya bunu okuyup okuyup ağlamak geliyor içimden.:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

boşver sıkma canını anlıyorum senı ama tüm bu sinir bozuklukları kendıne ve bebeğine zarar veriri bende geçtim o dönemlerden 2. kızıma hamileyken şimdi maşallah nur topu gibi kucağımda bazen vicdan azabı cekıyorum kızıma bakarken yıne hamileyım ama hamıleliğimi kimseye demeye nıyetim yok kızımda olursa başımın tacı oğlumda olursa gönlümün ilacı

cnm yaa sinirlenmekte üzülmekte cok haklısın.birazda hassaslık var hamilelikten dolayıı
yani ne desek boşş,insanların konuşmalarını engelleyemeyiz maalesef
mümkün oldugu kadar mutlu ve güclü görünmeye calış ve öle de ol zaten.
sen orda amir pozisyonundasın cokta müsade etme seninle cok rahat konuşmalarına,
aranızda bi mesafe olmalı bence

cnmsın ya aynen benı anlattın sankım rabbım ınssssss gonlunun ılacını versın bıtanem.....amınnnnnnnn

benimle ilgili yorumları okudum.ben hiç hakaret etmiyorum size kötü birşey de yazmadım.yazılanları da üzerime almıyorum.sizin yolunuz açık olsun.ben burada olmaya devam edeceğim şekerler.ayrıca yaşım 35 5 yıllık evliyim bebiş düşünüyorum.erkek istersem size takılırım.

Son düzenleme:
elara kım gelıyo bcm neler yapacaksın belkım bende gelırımmmm:))))))))))))) zaten cnm sıkılıyo dıomusum:))))))

hehe gel gamzecimm ne güzelll olur vallaa
menüme karar veremdim daha cnm
senin öenrin varmı?

ya benim p.tesi günündn beri kahverengi leke geliyor.artık stres oldum.ne hamilelik nede adet var.

sen hamiel olabilriisn belki yaaa
test yaptınmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…