bebek cinsiyet belirleme..

:)) yaa utandim simdi Elara. :kedi:

ne bileyim, cok hevesliydi bebek yapiyoruz diye:))) bu soyledigim hafta arasi sayisi bu arada:))
benim dogum tarihim 03.07.1977

hehe utan bencede.burda cocuklu kadınlarızzz ,yapanı var yapamayanı varr :))
şaka yapıyom cnm.Allah muhabetinizi arttırsınnn
kac yıllık evliisn?

adet döngün kac?reglin kac gün sürer

cnm seninde lacry den aşagı kalır tarafın yok maşallahh
ev taşımanıza,onca yorgunluga ragmenn 3 gün üstüste yapmışınızz fiki fikiyii:)))
ayy benden de hiç bişi kacmazzzzzz-tatlicadiarzu-

gerçekten hafızan çok iyi.ama benim adam çok meşgüldür hep kulağında telefonla gezer eve geç gelir hafta sonu geç saatlere kadar çalışır.gece kalkıp gider işe ve bu tembel denecek kadar tembel biridir.o sıra ev nedeni ile boş kaldı düşün taşınma işi ona çerez geldi galiba.sonra olan oldu.zaten 12 yıllık evliyiz ilk defa böyle bi durum oldu ondada sonuç ortada.sonra da ben bişey yapmadım diyiverdi doktora .biz de bakakldık.-tatlicadiarzu-

bak bakk bide yazmamışım diyor:)) mahsus yazmıyon meraklandırmak içinnn ben bilmiyommu seni sankii:jeyyar:

inşallah bu cocugundada tutarr tarak makas olayıııı

evet ya tanıyoruz artık birbirimizi.ama şunu anlamıyorum.15 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum bu dinolarla ne onlar beni tanımş ne de ben onları.her gün bereberiz.eşimden çok görüyorum şu kıllıyı ama daha tanıyamadım.:2:

kaydirigubbakcemile3ayyy cokk güldümm kocanaa
senin surat ifadeni görmek isterdimm :1shok: <---- böle bakakaldın galibaa

:lepi: hadi inş. :Saruboceq:
inşallah canım.
catllatıyoooooooo catlatıyo ınsanı kız sole arkadasa gıdecem cabukkkkkkk:)))))))))))))
sağol canım merak ettirmek hoşuma gidiyor.
kaydirigubbakcemile3ayyy cokk güldümm kocanaa
senin surat ifadeni görmek isterdimm :1shok: <---- böle bakakaldın galibaa
var ya yüzüme o an ateş basmıştı dönüp hani taşınma zamanı falan demeye başladım allahtan doktor bayandı.sonra haaa dedi.çıkışta girdik birbirimize ne bileyim hatırlayamadım senin suçun senede bir olunca insan zamanını düşünüyor falan demişti.

ben cıkıyorum kızlarrr.az bi işim kaldı onuda yapayımmm.
beni gaza getirdiniz himalia ve lacry.kocamı akşamm süslü püslü karşılayımm,adamın gözü gönlü acılsınn hahah

alemsinizz vallaakaydirigubbakcemile3

:)) yaa utandim simdi Elara. :kedi:

ne bileyim, cok hevesliydi bebek yapiyoruz diye:))) bu soyledigim hafta arasi sayisi bu arada:))
benim dogum tarihim 03.07.1977

Yaparken utanmiyonda bacim bize yazarken mi utaniyon aksam benim koca gelsin saclarini yolacam onun Lacryler hergün yapiyoda bizim neyimiz eksik diycem ohaoldumsmile

Sen niye demedin bende birsey yapmadim diye e o zaman kim yapti bu cocugu ne zaman yapti nasil yapti birakaydinda doktor bulsaydi sucluyu ana sende ama dogurgan missin bacim adami bir görmede hemen hamile kaldin ben yillardir görüyom fos sempatiksalakcinni

Kiz aslinda senede bir olan unutulmaz deseydin ya neyse artik ömrü billah unutmaz o günü ........kaydirigubbakcemile3

:)) he he:)) bu aksam her evde senlik var demekki Haskena:))
hadi bakalim...:)

tesekkürler Elara ..amam bilemem ki hangi gun?
yumurtlama gunume gore dusunursek erkek o zaman:)))
hayirlisi..:)

makas tarak testini de yapicam hemen gidince..sasiracak esim:)) adim gibi eminim ne yapiyorsun sen? diye..suratindaki ifadeyi merak ediyorum:))

sen o çalışanlara acayip takmışsın.valla her okuduğumda gülüyorm.allahta seni güldürsün.:roflol:

bi fıkra aklıma geldi.adam la kadın tartışıyorlar kadın adama beni aldatıyorsun diyor.adam yemin ediyor sen bitanesin senin üzerine gül koklarmıym diyor kadın da diyor ki oğlumuz sana hiç benzemiyor ama...delikafadulden
Kiz aslinda senede bir olan unutulmaz deseydin ya neyse artik ömrü billah unutmaz o günü ........kaydirigubbakcemile3
şimdi de diyor ki yanın dan geçmeye korkuyorum ne olur ne olmaz diyor.
sen o çalışanlara acayip takmışsın.valla her
okuduğumda gülüyorm.allahta seni güldürsün.:roflol:
aslında ben çok sakin biriyim ama bi dönem hiç olmaz birşeye takılıyorum.şimdi turşu almış biri 10 kiloluk bidona koymuşlar çubuk turşusu bu .onu da arşive koymuş.arşiv sıcak sıcaktan turşu taşmış her yer buram buram turşu kokuyor.bana turşu mu getirdiniz diyorlar ben de yok diyorum 3 gündür turşu türküsü söylüyoruz.kimse bilmiyor sonra üstlenmiyor.ben bi ton işle ve bu konularla uğraşıyorum.bu ara da burayı takip ediyorum.sonra olan oluyor.

makas tarak testi kesin tutuyor.sonucu yaz olur mu

hadi kızlar ben çıkıyorum pazartesi görüşürüz.çok zaman geçirdim burda hepinizi tek tek öptüm.lacry-ezel-dunyaaa-elmi-hyurtalan-nisanur by by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…