- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.741
slm kızlar
test sonuçlarımı aldım
kanda pıhtılaşma varmış
hamile kalınca hergün iğne olmam gerekiyormuş
iğneyi duyunca biraz tırstım
bebek fikrinden vazgeçtim gibi
ama kızım beni kardeşten mahrum etme ne olur diye ağladı
doktorla konuş belki iğneyi haftada bir yapaar diyo
bilmiyorum yani kararsız kaldım
senin kaçıncı düşüğün.
iki düşük yaptım canım
anladım.benimde iki tane var.ama tahliller normal çıktı.ama bu ay denemelere rağmen hasta oldum.hiç böyle olmazdı.
benim uzun zmandır olmuyo
olanlarda düştü zaten
gerçi en azından sebebini biliyorum
oda artı benim için
slm kızlar
test sonuçlarımı aldım
kanda pıhtılaşma varmış
hamile kalınca hergün iğne olmam gerekiyormuş
iğneyi duyunca biraz tırstım
bebek fikrinden vazgeçtim gibi
ama kızım beni kardeşten mahrum etme ne olur diye ağladı
doktorla konuş belki iğneyi haftada bir yapaar diyo
bilmiyorum yani kararsız kaldım
merhaba. yeni üyeyim ben. bir oğlum var benim de. ama kızım olmasını çoook istiyorum
bi kac sayafa geride yazmıştımmmakas tarak testi nedir bu arada
:)) he he:)) bu aksam her evde senlik var demekki Haskena:))
hadi bakalim...:)
tesekkürler Elara ..amam bilemem ki hangi gun?
yumurtlama gunume gore dusunursek erkek o zaman:)))
hayirlisi..:)
makas tarak testini de yapicam hemen gidince..sasiracak esim:)) adim gibi eminim ne yapiyorsun sen? diye..suratindaki ifadeyi merak ediyorum:))
bi fıkra aklıma geldi.adam la kadın tartışıyorlar kadın adama beni aldatıyorsun diyor.adam yemin ediyor sen bitanesin senin üzerine gül koklarmıym diyor kadın da diyor ki oğlumuz sana hiç benzemiyor ama...delikafadulden
şimdi de diyor ki yanın dan geçmeye korkuyorum ne olur ne olmaz diyor.
aslında ben çok sakin biriyim ama bi dönem hiç olmaz birşeye takılıyorum.şimdi turşu almış biri 10 kiloluk bidona koymuşlar çubuk turşusu bu .onu da arşive koymuş.arşiv sıcak sıcaktan turşu taşmış her yer buram buram turşu kokuyor.bana turşu mu getirdiniz diyorlar ben de yok diyorum 3 gündür turşu türküsü söylüyoruz.kimse bilmiyor sonra üstlenmiyor.ben bi ton işle ve bu konularla uğraşıyorum.bu ara da burayı takip ediyorum.sonra olan oluyor.
merhaba. yeni üyeyim ben. bir oğlum var benim de. ama kızım olmasını çoook istiyorum
iki düşük yaptım canım
himalia sana avatar buldumm
sana ararken kendimede buldummmmm
nasılım kızlar?:)
Ah canim nerde hastayim iyleseyimde öyle bir deprem olacakki ta Türkiyeden hissedeceniz demede deme.......
Valla adam hakli ne diyim benimki yanimdan geciyo yöremde yürüyo üstüme cikiyo bir sey oldugu yok sirrini banada versene nasil böyle dogurgan olabiliyonuz sevgili Himalia hanim
ben de anlamadım ki sana anlatayım
Ay bu arada sen hamilesin ya tursu senin basina patlamasin anam cok ciddi sizin isyeri ben cözdüm asla ciddiyetsizlige tahamülleri yok ....sırnaşık şey
Aha yakaladim bir tarak anasi daha tanisalim bizlerde makas anasiyiz Rabbim bize birer tarak sanada makas nasip eder insaAllah:Saruboceq:
eskisi daha gizemli ve güzeldi bunu beğenmedim.himalia sana avatar buldumm
sana ararken kendimede buldummmmm
nasılım kızlar?:)
Eski Elara daha seksiydi kiz bu böyle Agasinin yolunu gözleyen köyün saf kizi gibin geldi bana :asigim:
himalia sende hep zurnanın zırt dedigi yerdee bişiler istiyon yaww
madem cıkıyon yarın yollayım resimlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?