bebek cinsiyet belirleme..

slm kızlar
test sonuçlarımı aldım
kanda pıhtılaşma varmış
hamile kalınca hergün iğne olmam gerekiyormuş
iğneyi duyunca biraz tırstım
bebek fikrinden vazgeçtim gibi
ama kızım beni kardeşten mahrum etme ne olur diye ağladı
doktorla konuş belki iğneyi haftada bir yapaar diyo
bilmiyorum yani kararsız kaldım

senin kaçıncı düşüğün.

neyseki sorun anlaşılmış,
igne olayınada cok takılma ya.hayatın boyunca kullanmıcaksın sonuctaa.gecici bi süre bebegin için kullanacaksınn

merhaba. yeni üyeyim ben. bir oğlum var benim de. ama kızım olmasını çoook istiyorum

hoşgeldinn gulay.Allah bagışlasın oglunu.inşallah bitanede kızın olur.nezaman düşünüyorusn bebek?

makas tarak testi nedir bu arada
bi kac sayafa geride yazmıştımm

Ah canim nerde hastayim iyleseyimde öyle bir deprem olacakki ta Türkiyeden hissedeceniz demede deme.......

Valla adam hakli ne diyim benimki yanimdan geciyo yöremde yürüyo üstüme cikiyo bir sey oldugu yok sirrini banada versene nasil böyle dogurgan olabiliyonuz sevgili Himalia hanim

Ay bu arada sen hamilesin ya tursu senin basina patlamasin anam cok ciddi sizin isyeri ben cözdüm asla ciddiyetsizlige tahamülleri yok ....sırnaşık şey

merhaba. yeni üyeyim ben. bir oğlum var benim de. ama kızım olmasını çoook istiyorum

Aha yakaladim bir tarak anasi daha tanisalim bizlerde makas anasiyiz Rabbim bize birer tarak sanada makas nasip eder insaAllah:Saruboceq:

iki düşük yaptım canım

Sende bendensin canim bnde sorun endometre kalinligi yeterli olmamasi idi.....

himalia sana avatar buldumm
sana ararken kendimede buldummmmm
nasılım kızlar?:)

Eski Elara daha seksiydi kiz bu böyle Agasinin yolunu gözleyen köyün saf kizi gibin geldi bana :asigim:

himalia sana avatar buldumm
sana ararken kendimede buldummmmm
nasılım kızlar?:)
eskisi daha gizemli ve güzeldi bunu beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…