bebek cinsiyet belirleme..

:)) nasil yani..bebegin dogum tarihi di mi?
doktor 26 haziran diyor..
iliski tarihlerine gelince...:))
bilmem ki hangisinde tuttu? son adet tarihim 19 eylul..biter bitmez her aksam..:kedi:

ya bu tarak makas testi nasi yapiliyo? ben yapamayacagima gore esim bana yapabilir di mi:)))

iki yastık oluyor
birinin altına makas digerine tarak koyacak eşin .tabi sen görmicen
sonra gidip birinin üstüne oturcannn
taraklı mindere oturduysan oglun,makaslıya oturduysan kızın olacak demekk

kızlarrr böle oluyorr dimi yalnışş yazmadımm???

:)) nasil yani..bebegin dogum tarihi di mi?
doktor 26 haziran diyor..
iliski tarihlerine gelince...:))
bilmem ki hangisinde tuttu? son adet tarihim 19 eylul..biter bitmez her aksam..:kedi:

ohaa diyomm:))) hayyy maşallahh cnm yaa.eşine en yiyip içiriyon adam her akşam her akşam o enerjiyi buluyorrkaydirigubbakcemile3

bu arada kendi dogum tarihinii yazcan cnm

evet aynen öyle.bilimsel yanı da var kızlar metal çekiyormuş.alkisalkisalkis

haskena geçmiş olsun sağlık ihmale gelmiyor bi doktora gitmeni tavsiye ederim.

Canim benim gittim son bir haftadir tedavi oluyorum ilac surup ve igne takviyeli yarin sabah kontrolum var cünki doktora Türkiyede gitmistim burada kendi doktoruma da yarin gidecem sagol bacim beni düsündügün icin 2 makas 1 tarak annesi............

kaydirigubbakcemile3 evett bende bi hamilel gördügümde kocası şişirmişş dolanıyor ortalıkta derimm:))) tabi bende hamile kaldımmm banada diyen olmuştur mutlaka hehe

biri de bana orta katı kiraya mı verdin demişti.-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

Buda güzelmis kiz ben olsam sey derdim yok ben alt kati kiraya verdimde sonram orta kata ciktilar deyi ................sempatiksalakcinni

hehe haskenaa kocan seni bi şişirecekkk tam şişircek cnm merak etmee sen:)):CüvCüv:

Amin insaAllah yeni sloganim"Haydi kocis haydi kocis haydi sisir beni kocis tam zamani simdi"" adam sisirmeye meraklida bende is yok kiracilar orta kati begenmiyor anam yerlesen 7 .haftada tasiniyo acaba kati bir tadilattan mi gecirsem:uhm:

:)) yaa utandim simdi Elara. :kedi:

ne bileyim, cok hevesliydi bebek yapiyoruz diye:))) bu soyledigim hafta arasi sayisi bu arada:))
benim dogum tarihim 03.07.1977

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…