- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.701
bulurumm daa nasıl bişi istiyon??
yurtdışına kargoyla yiyecek göndermek pek mantıklı olmaz da (en azından ben duymadım) ama türkiye içinde olaydın gönderirdim valla benim maaşın yarısı abur cubura gidiyor yaw cokacimcoookAy bayilirim kestane sekerine iyiki hamile degilim kiz naniknanik
ya bu tarak makas testi nasi yapiliyo? ben yapamayacagima gore esim bana yapabilir di mi:)))
gızz bu hamileliginde yapmadınmıııı??*
:roflol: :roflol: :roflol: hem düşüncene katılıyorum hem gülmekten katılıyorumhehe haskenaa kocan seni bi şişirecekkk tam şişircek cnm merak etmee sen:)):CüvCüv:
:)) nasil yani..bebegin dogum tarihi di mi?
doktor 26 haziran diyor..
iliski tarihlerine gelince...:))
bilmem ki hangisinde tuttu? son adet tarihim 19 eylul..biter bitmez her aksam..:kedi:
iki yastık oluyor
birinin altına makas digerine tarak koyacak eşin .tabi sen görmicen
sonra gidip birinin üstüne oturcannn
taraklı mindere oturduysan oglun,makaslıya oturduysan kızın olacak demekk
kızlarrr böle oluyorr dimi yalnışş yazmadımm???
bunda da ayaptık tabi kaçar mı annemle tek ortak noktamız tarak makas testi ayol.:içelim:
canparçam çizelgen çok güzel olmuş güle güle kullan inşaAllah
:)) nasil yani..bebegin dogum tarihi di mi?
doktor 26 haziran diyor..
iliski tarihlerine gelince...:))
bilmem ki hangisinde tuttu? son adet tarihim 19 eylul..biter bitmez her aksam..:kedi:
ayy senn ne uyuzsunn yaa:))))
yaww söelseneeee sonucuu allam yaa tam sopalıksınn
süper yeni evli değilsiniz değil mi?
:lepi: hadi inş. :Saruboceq:ay pardon yazmamışım tabi ki tarak çıktı.bi daha yapalım dedim olmaz o bi kere yapılır dedi bi daha yapmadık.hihoyyyt
haskena geçmiş olsun sağlık ihmale gelmiyor bi doktora gitmeni tavsiye ederim.
kaydirigubbakcemile3 evett bende bi hamilel gördügümde kocası şişirmişş dolanıyor ortalıkta derimm:))) tabi bende hamile kaldımmm banada diyen olmuştur mutlaka hehe
hehe haskenaa kocan seni bi şişirecekkk tam şişircek cnm merak etmee sen:)):CüvCüv:
ay pardon yazmamışım tabi ki tarak çıktı.bi daha yapalım dedim olmaz o bi kere yapılır dedi bi daha yapmadık.hihoyyyt
ayy senn ne uyuzsunn yaa:))))
yaww söelseneeee sonucuu allam yaa tam sopalıksınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?