bebek cinsiyet belirleme..

gecmiş olsunnnn dikkat et kendineee.bende gecen hafta cok fenaydımm.zatüre başlangıcı vardı.neyseki iyileştim
sende doktora git iyice ilermedenn

ya onu geçtim bi de karnı şişik dışarıda dolaşması var
mesela ben ne zaman bi hamiş görsem :CüvCüv: ...kadın kafamda kötü kötü sahnelere giriyo :roflol: :roflol:

kaydirigubbakcemile3 evett bende bi hamilel gördügümde kocası şişirmişş dolanıyor ortalıkta derimm:))) tabi bende hamile kaldımmm banada diyen olmuştur mutlaka hehe

Son düzenleyen: Moderatör:
benim annem de buz dolabı gibi kadındır.5 gün konuşma konuşmaz ilk hamileliğimde aneanne oluyorsun anne dedim o da sadece iyi. dedi.aaaa ben şok oldum.bi daha da doğana kdar bişey sormadı sence ne olur dedim ne biliyim dedi.sonra bi gün tarak makas testi yapayım dedi bende.yaptık makas çıktı kız dedi olacak dedi .sonra ben kabul etmedim yanlış bu dedim o ağır edasıyla gine yap dedi yine yaptık yine makas.ben iyice kızardım.yine yap dedim yine yaptı yine makas çıktı.en çok bu kadar konuştuk 9 ay boyunca doğdu kız.annem ben dedim makas olur diye dedi.ikincisnde de direk senin gine kızın olur dedi.kız oldu.ya biz kısa ve öz konuşuyoruz.işte öyle

Elara p.tesi akşam yapmıştım negatifti .. şimdi 4-5 gün geçmeden yapmak istemiyorum .. belki beynim vucudumu psikolojik olarak etkilemiştir die.. yada cuma gününe kadar kırmızıyı görmezsem sağlık ocağına idrar testi yaptırıcam
haskena .. a.s. .. özelden adres at sana 1 kilo baklava .. yada çikolatalı kestane şekeri valla içimden geldi ... :)

merhaba elara...
teşekkür ederim..evet bu ilk bebegim...
annemle aramizda bi problem yoktu..hatta pazar gunu ogleden ikindine kadar 3 kere telefonla konustuk..ben aradim..telefonda soyleyemedim bi turlu...bulusmak istedim..o abimle yasiyor ve uzak evi...hadi gelin disarida bulusalim dedim kac kere ama abimin isi varmis..geri donmek trafik falan olursa zor olur diye cikmadilar onlar evden..biz de esimle bi alisveris merkezindeydik..

kiz kardesimi aradim, ona soyledim telefonda..cok sevindi..sonra hemen herkese mesaj atmis..babam ve buyuk abim baska bi sehirde yasiyorlar..biraz sonra telefonlarimiz calmaya basladi..duyan ariyordu..babam..abim..kardesim...hepsiyle gayet guzel konustuk...
annem kucuk abimle yalniz yasiyor..baktim o abim de aramis, duymamisiz..cevapsiz arama..
ben aradim abimi..acmadi..annem de onun yaninda ve nasilsa duydu diye annemi aradim...
acti telefonu annem..ama cok donuk bi sesle acti...naber annecim dedim...gayet ciddi ciddi hiic iyiyiz..oturuyorum..abin hazirlaniyo..cikcak birazdan falan dedi..ben de abim beni aramis dedim...bilmiyorum haberim yok aradigindan dedi, simdi mesgul biraz acele cikmasi lazim dedi...ben cok bozuldum bana birsey soylememesinden dolayi...tamam o zaman dedim..gorusuruz dedim kapattim telefonu...
yuzum asildi tabi..esimle alisveris merkezinde bi kafede oturuyorduk..ben 2 saniye icinde aglamaya basladim hungur hungur...esime anlattim neler konustugumuzu...
belki annenin haberi yoktur daha abin ona soylememistir dedi...
tekrar kiz kardesimi arayip annemin haberi varmi diye sordum...evet var hatta bugun konusmussunuz kac kez ama onlara birsey soylememissin falan dediler dedi(

esim annemi aradi tekrar..annecim haberi duydunuz mu dedi..o da evet dedi..esim de e peki neden bilmiyor gibi davraniyorsun..diye sordu..benim agladigimi soyledi...
annem de gelininin hamile oldugunu duyunca hic boyle seyler dusunmedigini ama kızının duyunca cok acilar cekecegini dusundugunden, dogumun zor bisay falan oldugunu o yuzden cok uzuldugunu soylemis...
konusup kapattilar esimle telefonu...

ve annem uzerinden 4 gun gecmesine ragmen daha beni aramadi...

anlayamiyorum..sevinmesi gerekmez mi? sanki ben utanc verici birsey yapmisim, bu durum utanilacak bi durummus gibi bilmemezlikten geliyor..

sanirim o bu durumu utanilacak bi durum olarak goruyor..ayıp belkide
biz bebekken dedemin yaninda bizi kucagina almazmis emzirmeye goturmezmis ayıp diye(

kaydirigubbakcemile3 evett bende bi hamilel gördügümde kocası şişirmişş dolanıyor ortalıkta derimm:))) tabi bende hamile kaldımmm banada diyen olmuştur mutlaka hehe[/QUOTE]

biri de bana orta katı kiraya mı verdin demişti.-tatlicadiarzu-

takma tatlım inan herkezden çok o seni düşünüyordur.bazen tepkiler insanı şaşırtıyor.

:))) ayy ısrarla makası secmen cok komik yaaa.
bu hamileligindede yaptınmı???

bence annen senden duymak istemiş hamile oldugunuu.yani ben bunu anladımm
şuan seni aramaması yada ilgilenmemesi tabiki normal degil.mutluguna ortak olması lazımdıı.
ama onun düşündügü başka bişi var demekkii.
bence sen anneni araa hiç bişi olmamış gibi konuşşş
biraz zaman gecince neden böle yaptıgını sorar ögrenirsin cnm
sende üzme kendini.hamileliginin tadını cıkarmaya bakkyerimseniben

evet..takmamliyim..insan uzuluyor iste..neyse:))
tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin...
asil mavi..insallah hamilesindir..simdiden hayirli saglikli bi hamilelik ve bebek dilerim...

benim annemde sakın çocuk yapma diyor.
Şu anda bu konuyu annemle kesinlikle konuşmuyorum.Çünkü bir ton lafla beni bunalıma sokuyor.
Ama hamile kalırsam bişey demez.o anda tevekkül eder öyle bir tip..
(hatta ben istemeden oldu aldıracam diycem çünkü çok demoralize etti beni.biraz yalvarsın aldırma diye)

Ana keske kociste beni sisirse sempatiksalakcinni

Ay süpermis valla makas oldu ha peki erkek olunca neyin oldu diyecek tarak oldu benimde bir makasim var insaAllah birde taragim olur sizlerinde insaAllah...

Ay bayilirim kestane sekerine iyiki hamile degilim kiz naniknanik

elara senden bişey istesem benim bilg kısıtlı biz resim falan ekleyemiyoruz.avatar kısmına da birşey eklemek istedim olmadı bu konuda bana yardım edermisin.bana avtar bulurmusun

evet..takmamliyim..insan uzuluyor iste..neyse:))
tesekkür ederim tavsiyeleriniz icin...
asil mavi..insallah hamilesindir..simdiden hayirli saglikli bi hamilelik ve bebek dilerim...

şimdi gelelim sadadee:))
yanii işin eglenceli kısmınaa
dogum tarihini ve ilişki günelrini yaz bioritime bakalımmm bebeginin cinsiyeti konusunda yorum yapalımmm,tabi istersennn:)

niye böyle yaw.hep arkadaş anne pozisyonunda olanlara imrenmişimdir.ben üç yıl bebek diye uğraştım ama annem bi gün bile dedmedi.inşallah olur diye.ya bizmkiler içten seviyor bizi gene de üzmeyelim onları:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…