bebek cinsiyet belirleme..

koy bacim yakisir ahtim olsun gamze koyarsa bende koyacam ana bu arada cok degisik geldi profilin süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.........

tmm cnmkesın koyacam valla şöle acıpdaaaaaaaaa hehehehehe:)))))))))))ay delırdımmm kızlar cımcık atın bana kendıme geleyım hayalı bıle super yaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))

Slm kızlar ne habersiniz yeni biraz önce geldim doktordan kalp atışlarını dinledik bebişin hala ortada sağda veya solda değil çok ağrım var yaş ilerledi ondanmı acaba szilerden ne haber

Saglicakla kucagina al insaAllah canim bu arada yas kac ben 35 yasindayim ve hala ikinciyi yapmaya calisiyom

yaprakk sen de benim erkek çocuğu olacak diye tahmin ettiklerimden birisin:)
ben kendimce hissetmeye çalışıyorum da..
tabi benim hislerime bakılırsa bu topikte çook oğluş bolluğu yaşanıcak

İnş oğrudur hislerin etrafta çok hamile var bu sene ve benim sorduklarımında hemen hemen hepsi erkek darısı bize inş tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bir oğluş inşşşşş.

Sadece bel agrisi sikayetin mi eger imkanin varsa bol bol dinlen evet belli yastan sonra tuturmakta zor hamilelikte dikkat et kendine arkadasim dualarim seninle...:Saruboceq:

çok saol canım bel ve kasık ağrısıda var kızım birinci sınıfa başladı dinlenme imkanım pek olmuyor sabahta erken kalkınca vucut pek dayanamıyor sanırım yorgunluk ve yaş büyük etken hayırlısı olsun Allah seninde gönlündekini versin inş benimde dualarım herkese

Yaprak iki kizin varmis bu hamileliginde yumurtlama günündemi yaptin yada kit kullandin mi insallah bu defa bir oglun olur her iki meyveninde tadina varmis olursun

Yaprak iki kizin varmis bu hamileliginde yumurtlama günündemi yaptin yada kit kullandin mi insallah bu defa bir oglun olur her iki meyveninde tadina varmis olursun

inş canım ya adetten sonraki 5 gün içerisinde 3 defa oldu yumurtlama gününede denk geldi ama çokta bilgili değildim bu konuda hiç araştırmadan acele ettim eşim pek istemiyodu o yüzden ikna etmişken dedim olsun sonra vazgeçti zaten ama o 3 seferden biri tutmuş inş yumurtlama günü tutmuştur bakalım

ben kendi adıma iyiyim gün sayyorum askerleride daha iyi anlıyorum ya zaman geçmek bilmiyor

ögrenmene ne kadar kaldı hadı bakalım hepınız ıcın hayırlısı ama sunu bılın valla erkek zor bende bır tane var bı tane daha gelıyor tam bı canavar benımkı kız lar gıbı olmuyor o yuzden baya bı sabır gerekıyor...:))

burada ne cok erkek cocuk isteyen varmis.bende sadece ben istiyorum zannediyodum.ayyy ins hepimizinde istedigi gibi erkek olur kizlar.:Saruboceq:

Evet kendini anlat bize Elmi kac cocugun var kac yasindasin ne zaman cocuk düsünüyon ? Ben 35 yasindayim bir kizim var 4 yasinda son 3 yildir cocuk düsünüyorum ama bir türlü tuturamiyorum 2 defa tuturdum onlarda düsükle sonuclandi hadi simdi sen anlat ana bendende iyi dedektif olurmus ha cocuk isini birakip dedektifligemi baslasamsempatiksalakcinni

Bacim biz oglanlara sahip olana kadar yaptigimiz fedakarlikla zaten sabri ögrendik bizdeki sabir 1 degil 10 erkek cocuguna yeter elalemin lafini dinleyip (erkek adamin erkek cocugu olur,yine mi kizin olacak,neye calisiyon damadami biriktiriyon v.s.) cevap vermemek az sabir mi gerektiriyon saniyon kötükedihüso

Allah bağışlasın oğlunu onunda sabrını verir heralde Allah ya yaramaz oluyolar doğru ama onuda tadalım istiyorum hep ben böle söleyince gülüyo arkadaşlar cenazemizi kim kaldıracak diyorum merak etme kızlar kaldırmassa belediye kaldırır diyolar herşeyin hayırlısı ya bu işin şakası tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…