- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.781
süperrrrr:))
bak bitane daha buldum koyuyorummm
AYNEN BCM VALLA BEN KESIN KOYACAMMMMMMMM:):)):))):):))::sm_cool::teytey::sm_cool:
koy bacim yakisir ahtim olsun gamze koyarsa bende koyacam ana bu arada cok degisik geldi profilin süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.........
Slm kızlar ne habersiniz yeni biraz önce geldim doktordan kalp atışlarını dinledik bebişin hala ortada sağda veya solda değil çok ağrım var yaş ilerledi ondanmı acaba szilerden ne haber
Saglicakla kucagina al insaAllah canim bu arada yas kac ben 35 yasindayim ve hala ikinciyi yapmaya calisiyom
Teşk ederim Allah herkesin gönlüne göre verir inş yaşım 33 3. hamileliğim
Teşk ederim Allah herkesin gönlüne göre verir inş yaşım 33 3. hamileliğim
yaprakk sen de benim erkek çocuğu olacak diye tahmin ettiklerimden birisin:)
ben kendimce hissetmeye çalışıyorum da..
tabi benim hislerime bakılırsa bu topikte çook oğluş bolluğu yaşanıcak
Sadece bel agrisi sikayetin mi eger imkanin varsa bol bol dinlen evet belli yastan sonra tuturmakta zor hamilelikte dikkat et kendine arkadasim dualarim seninle...:Saruboceq:
Yaprak iki kizin varmis bu hamileliginde yumurtlama günündemi yaptin yada kit kullandin mi insallah bu defa bir oglun olur her iki meyveninde tadina varmis olursun
ay erkek annesı adayları napıyor bakalım?
ben kendi adıma iyiyim gün sayyorum askerleride daha iyi anlıyorum ya zaman geçmek bilmiyor
burada ne cok erkek cocuk isteyen varmis.bende sadece ben istiyorum zannediyodum.ayyy ins hepimizinde istedigi gibi erkek olur kizlar.:Saruboceq:
ögrenmene ne kadar kaldı hadı bakalım hepınız ıcın hayırlısı ama sunu bılın valla erkek zor bende bır tane var bı tane daha gelıyor tam bı canavar benımkı kız lar gıbı olmuyor o yuzden baya bı sabır gerekıyor...:))
ögrenmene ne kadar kaldı hadı bakalım hepınız ıcın hayırlısı ama sunu bılın valla erkek zor bende bır tane var bı tane daha gelıyor tam bı canavar benımkı kız lar gıbı olmuyor o yuzden baya bı sabır gerekıyor...:))
burada ne cok erkek cocuk isteyen varmis.bende sadece ben istiyorum zannediyodum.ayyy ins hepimizinde istedigi gibi erkek olur kizlar.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?