- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.821
Bacim biz oglanlara sahip olana kadar yaptigimiz fedakarlikla zaten sabri ögrendik bizdeki sabir 1 degil 10 erkek cocuguna yeter elalemin lafini dinleyip (erkek adamin erkek cocugu olur,yine mi kizin olacak,neye calisiyon damadami biriktiriyon v.s.) cevap vermemek az sabir mi gerektiriyon saniyon kötükedihüso
evet kızlar az önce testim çok koyu çıktı.sabah tekrar deneyip silikleşirse umarım sabah denemeyi düşünüyorum.bio ritmimde tam nötr geliyor.inşallah oğluşu tuttururum kızlar dua edin
valla cok haklısın bcm bulafın ustune sözmu varalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hiç bir zaman tutturamıyorum tam tersi çıkıyor.
Bu nedenle bende sana içime doğanın tersini söyledim.
yeni yöntemim bu:)))
çok ciddiye alma canım hayırlısı olsun
Allah gönlüne göre versin
İnş banada içene doğanın tersini söylemişsindir tatlım bak heycan yaptırmıştın bana şimdi tıkadın boğazıma söyleyişin bile güzeldi ben ciddiye aldım ona göre
Kızlar günaydın.ben bikaç kez bu topiğe bişeyler yazdım ama adetim düzensiz olduğu için eleracığım yardımcı olamadı.Şimdi başa dönelim.Adet siklusum 30-35gün.yazın 4-5 ay düzenli genelde kışın düzensiz oluyorum.1tane 7 yaşında kızım var.Yumurtlama zamanımı servikal mukus denilen akıntıdan ve ıslaklıktan anlayabiliyorum.Genelde 17.20. günlerde oluyo.İşi garantiye alıp ovulasyon kiti almaya karar verdim.Gitti gidiyorda bi kaç tane markanın var,fiyatta uygun diğerlerine göre.Bu kitlerden kullanan var mı yada hangi markaları kullandınız.Bide adet düzensizliği olanlarda bu kit pek işe yaramıyomuş diye duydum sürekli çift çizgi çıkıyomuş.Tecrübesi olan var mı.
ultrasonda bebiş sağ da mı solda mıAyrıca daha 6 haftalık çokkkkkk var yani öğrenmeme
Kızlar günaydın. Ezel core test hep silik çizgi çıkartıyormu ? Yoksa tek çizgi çıkıp yumurtlama dönemind iki çizgi , yumurtlama ardından çizgi silikleşiyormu ?
Günaydin:))
Dun makasla taragi tutusturdum esimin eline..yere de iki kırlent attim..sakla bunlari ben gormeyim dedim..anlayamadi..bos bos bakti..taragi bulursam erkek, makasi bulursam kiz olacak dedim..anladi..katildi gulmekten:)))
sonra yaptik testi, makas cikti:)) kiz yani...
hadi bakalim..insallah 8 ay sonra anlariz:)))
günaydın tatlımGünaydin:))
Dun makasla taragi tutusturdum esimin eline..yere de iki kırlent attim..sakla bunlari ben gormeyim dedim..anlayamadi..bos bos bakti..taragi bulursam erkek, makasi bulursam kiz olacak dedim..anladi..katildi gulmekten:)))
sonra yaptik testi, makas cikti:)) kiz yani...
hadi bakalim..insallah 8 ay sonra anlariz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?