- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.801
kızlar acil yardım çift çizgi çıktı napıcammmmmmmm
neyde çift çizgi anlamadım ben
Evet kendini anlat bize Elmi kac cocugun var kac yasindasin ne zaman cocuk düsünüyon ? Ben 35 yasindayim bir kizim var 4 yasinda son 3 yildir cocuk düsünüyorum ama bir türlü tuturamiyorum 2 defa tuturdum onlarda düsükle sonuclandi hadi simdi sen anlat ana bendende iyi dedektif olurmus ha cocuk isini birakip dedektifligemi baslasamsempatiksalakcinni
ovulasyon kitimde canım ya.çift çizgi çıktı. hafifte sancım var...yumurtluyormuyum acaba
Ayrıca daha 6 haftalık çokkkkkk var yani öğrenmeme
ins duymak istedigini duyarsin ne kadarlik bebisin ?sen yine iyisin ben 32 haftalikhamilyim hala ögrenemedim esimden dolayisiyla
Ufffff o kadar sabredemezdim heralde olsun vardır ondada bi hayır öğrenmemek bazen daha hayırlı olabilir ayrı bi heycan buda güzel
kızlar acil yardım çift çizgi çıktı napıcammmmmmmm
ilk bebegime hamileyim.yani düsünmeye kalmadan hamile kaldim iki yillik evliyim 23 yasindayim.K.K buluncaya kadaar hamileligi hic sevmiyor yalniz bir sekilde yasam sürdürmeye calisiyodum taki burdaki gzl dosluklari grnceye kadar.biraz uzn oldu galiba:kedi:
ins duymak istedigini duyarsin ne kadarlik bebisin ?sen yine iyisin ben 32 haftalikhamilyim hala ögrenemedim esimden dolayisiyla
ben bu alıntı olayını çözemedim:) elara sormuşsun ya, bebek ne zaman düşünüyorsun diye.... hemen:)) çin takvimini ayarladım kız ayındayım. yumurtlama zamanını da tuttturursam eğer, hoşgeldin kızım:))
elmi arkadaşım
senin bebeğin kız bence....
ben müneccimliğe özeniyorum da bakalım ısınma turları:))))
hic tuturdun mu ? bakalim az ksldi gerci gönlüm hep erkekten yana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?