bebek cinsiyet belirleme..

ilk bebegime hamileyim.yani düsünmeye kalmadan hamile kaldim iki yillik evliyim 23 yasindayim.K.K buluncaya kadaar hamileligi hic sevmiyor yalniz bir sekilde yasam sürdürmeye calisiyodum taki burdaki gzl dosluklari grnceye kadar.biraz uzn oldu galiba:kedi:

24-36 saat içersinde
yumurtlama olacaktır. Hamile kalmak isteyenler pozitif test sonucunu takip eden 2 gün üst üste cinsel ilişkide bulunmalıdır.
Bu siklus için başka bir test daha yapmanız gerekmez.
Canım bunu bulabildimm

ben bu alıntı olayını çözemedim:) elara sormuşsun ya, bebek ne zaman düşünüyorsun diye.... hemen:)) çin takvimini ayarladım kız ayındayım. yumurtlama zamanını da tuttturursam eğer, hoşgeldin kızım:))

Rabbim gönlündekini kucagina almani nasip etsin kaderine hayirli ve saglikli bebek yazmis olsun insaAllah.......

ins duymak istedigini duyarsin ne kadarlik bebisin ?sen yine iyisin ben 32 haftalikhamilyim hala ögrenemedim esimden dolayisiyla

Ben catlardim herhalde niye ögrenmiyorsun o zaman Himalianin yöntemini denesene sen görmeden birisi bir yastigin altina bir tarak diger yastigin altinada bir makas biraksin bakalim hangisinin üstüne oturacan ama sen yastiklarin altindakini görmüycen sen hangisine oturdugunu yaz biz ne anlama geldigini yazalim sana sempatiksalakcinni

Canimcim hangi nickin yazisindan alinti yapmak istiyorsan o nickin alinti yap butonuna tikla sonra cevap yaz bölümüne gel ve tikla yaptigin alinti cikacak altinada cevabini yazarsin kolay gele

anaammm kızlar bu ne seksilik böyle yahşi güzel olmuşssuunuz resimlere ilk actığımda dedım baskalarıda gelmiş diye ama meğer bunlar bizim kızlarmışşaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…