bebek cinsiyet belirleme..

Anam bunun hamileligide öyle olmus ya ondan kocasi anlamamis ne zaman oldugunukaydirigubbakcemile3

Elara elinde dag profili var mi Himaliaya cok yakisirdi bence....

ortadaki mavişimi alsam ben avataraa

Koydum sekerım bu nasılllllllllll

Saglicakla kucagina al insaAllah canim bu arada yas kac ben 35 yasindayim ve hala ikinciyi yapmaya calisiyom
elara eski elara ya alışmışız o daha gizemil idi.gamzenin ki de çok güzel olmuş.gelelimtembelhaskena yazdıklarını yazdım defterime yaş otuzbeş ve sen daha 2.yi düşünüyorsun.geç kalıyorsun acele et.ben üçüncüyü doğurmak üzereyim .bu çocuklar ve buradakler beni dağ gibi yaptı

sebebi öğrenmen baya sürdü ama iyi oldu sen iğneyi yazınca
aklıma benim olay geldi banada demir eksikliğinden doktor 10 tane
iğne verince buraya tırstığımı yazmıştım .. sende sakın ihmal etme gelir onları
ben vururum yoksa demiştin sırnaşık şey .. qwert iğne verildiyse kaçış yok lmaz:
bi de ne kadar vurulacakmış

himalia sana avatar buldumm
sana ararken kendimede buldummmmm
nasılım kızlar?:)

biz eskisine alışığız .. bunu sevmedim ..
öbürü senle özdeşleşmişti

Anam bunun hamileligide öyle olmus ya ondan kocasi anlamamis ne zaman oldugunukaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:

bu son koydugum asilmaviye benzemiyormu????
bunu o koysunn söliyelimde:)
:uhm: benimkini beğenmedinizmi senağlama

ben kendi adıma iyiyim gün sayyorum askerleride daha iyi anlıyorum ya zaman geçmek bilmiyor
askerede o askeri bekleyenede zaman geçmez

herkese günaydınnnn

inşaAllah asilmavi ne zaman yapıcaksın testi daha var mı belirti falan hissediyormusun

canım gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyormuş
ama bu ay farklı şeyler var bende .. mesela 2 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum
sıcak basıyor vs. ... işte beyin öle bişi ki psikolojik olarak tüm bedeni etkileyebiliyor
3-4 gün daha geçsinde o zaman test falan düşünüyorum .. ama yarında olmassam dayanamayıp sağlık ocağına idrar testi yaptırabilirim

hayırlısı canım 3 liralık bi test al yap kendin varsa hemen çıkar.benimki çıkmıştı

benimde öyle olmuştu bekleyince herşeyi belirti sanıyor insan haklısın sıcak basmıştı tuvalet vs.. ama olmadı işte inşaAllah senin olur
bebeğimi orda hissetme heycanını yaşamayı çok istiyorum bazıları çin takvimine inanmıyor ama ben çin takviminede denk getirmek istiyorum kasım ayı tutmuyor onun için aralığı beklemeyi düşünüyorum ama sabredebilirsem ama bide hesaplarıma göre kasım yumurtlama tarihim bioritmin erkek gösterdiği günlerde hemde yüksek seviyelerde kısmet artık

hayırlısı canım 3 liralık bi test al yap kendin varsa hemen çıkar.benimki çıkmıştı
evet kiminde günü gelmeden bile çıkabiliyormuş ...
ben adete bi gün varken yaptım çıkmadı .. 2 gündür topikleri karış karış gezip okudum kiminde de idrarda hiç çıkmıyormuş
bi de evde de şuan kullanılmamış testim duruyo ölee ..

ezel bence takvimi ciddiye alma düşünsene
eğer tutuyor olsaydı herkes onu baz alırdı
ama bioritim mantıklı geliyor bana

valla ben çoktan çatlamıştım :)))

kızlar selam...bugün saat 4de kalkıp tekrer yaptım testi...silikleşmeye başlamıştı.yani 10dk okuyun sonucu diyo zaten.10dk bekledim koyu olan kontrol çizgisinden daha az koyuydu.bende sabahı bekledim.tekrar yaptım bu sefer dahada açılmıştı bende deneme yaptım....artık kısmet.bu akşama tekrar deneme yapsammıki sizce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…