- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.841
Anam bunun hamileligide öyle olmus ya ondan kocasi anlamamis ne zaman oldugunukaydirigubbakcemile3
Elara elinde dag profili var mi Himaliaya cok yakisirdi bence....
ortadaki mavişimi alsam ben avataraa
Koydum sekerım bu nasılllllllllll
elara eski elara ya alışmışız o daha gizemil idi.gamzenin ki de çok güzel olmuş.gelelimtembelhaskena yazdıklarını yazdım defterime yaş otuzbeş ve sen daha 2.yi düşünüyorsun.geç kalıyorsun acele et.ben üçüncüyü doğurmak üzereyim .bu çocuklar ve buradakler beni dağ gibi yaptıSaglicakla kucagina al insaAllah canim bu arada yas kac ben 35 yasindayim ve hala ikinciyi yapmaya calisiyom
sebebi öğrenmen baya sürdü ama iyi oldu sen iğneyi yazıncaslm kızlar
test sonuçlarımı aldım
kanda pıhtılaşma varmış
hamile kalınca hergün iğne olmam gerekiyormuş
iğneyi duyunca biraz tırstım
bebek fikrinden vazgeçtim gibi
ama kızım beni kardeşten mahrum etme ne olur diye ağladı
doktorla konuş belki iğneyi haftada bir yapaar diyo
bilmiyorum yani kararsız kaldım
himalia sana avatar buldumm
sana ararken kendimede buldummmmm
nasılım kızlar?:)
:roflol: :roflol: :roflol:Anam bunun hamileligide öyle olmus ya ondan kocasi anlamamis ne zaman oldugunukaydirigubbakcemile3
:uhm: benimkini beğenmedinizmi senağlamabu son koydugum asilmaviye benzemiyormu????
bunu o koysunn söliyelimde:)
askerede o askeri bekleyenede zaman geçmezben kendi adıma iyiyim gün sayyorum askerleride daha iyi anlıyorum ya zaman geçmek bilmiyor
gamze günaydın nasılsın
kızlar cetvelim başa gelmiş umarım bi kaç güne gebelik cetveli yaparım :Saruboceq:
inşaAllah asilmavi ne zaman yapıcaksın testi daha var mı belirti falan hissediyormusun
canım gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyormuş
ama bu ay farklı şeyler var bende .. mesela 2 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum
sıcak basıyor vs. ... işte beyin öle bişi ki psikolojik olarak tüm bedeni etkileyebiliyor
3-4 gün daha geçsinde o zaman test falan düşünüyorum .. ama yarında olmassam dayanamayıp sağlık ocağına idrar testi yaptırabilirim
sıcak basıyor vs. ... işte beyin öle bişi ki psikolojik olarak tüm bedeni etkileyebiliyor
3-4 gün daha geçsinde o zaman test falan düşünüyorum .. ama yarında olmassam dayanamayıp sağlık ocağına idrar testi yaptırabilirim
evet kiminde günü gelmeden bile çıkabiliyormuş ...hayırlısı canım 3 liralık bi test al yap kendin varsa hemen çıkar.benimki çıkmıştı
günaydınGünaydın kızlar
nasılsınız? istanbul anadolu yakası yağmurlu ve soğuk
valla ben çoktan çatlamıştım :)))
nbr umutcum yenılık ıyıdır sekerım :)))))))))))))) sıkıldık artık anı fotolardan:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?