bebek cinsiyet belirleme..

Hu hu kimse yok yine""Fatmagülün sucu ne yimi ""segrediyonuz ne birakin onun bunun sucunuda gelin biz suclarimizi paylasalim da.............................

canım onuda ben yazmıştım. Deve dikeni derken maksat muhabbet olsun dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ana bendeki hafizada süpermis ha kiz senin lafini sanami sattim canim benim msj.takip ediyorsan beni tanimissindir artik ben herseye espiri ile yaklasirim biliyorum kiz deve dikeni vezir parmagi isin espirisi oldugunu ne yapak bacim cocuk yapcez diye kastikca kasiyoz kendimizi barim burada koyverelim diyoz vereliniortak

evet katılıyorum sana koyverdik heptensempatiksalakcinniama olsun arada gülmek lazım olmazsa çekilmez hayat:jeyyar:

Daha dur yaprak ne cıldırması bazı doktorlar 3 ayda falan söylüyor ama her doktorda söyllemıyor Neler yemeye başladın yaprak ?

Canım ya doktorum iyi beslenirsem 3 ayda söylerim dedi valla öle özel canım bişi istemedi bi bikaçgün önce hayret ettim kendime ciğer istedi canım burdanda sölemek olmuyo ama bide çok tuzlu yemeye başladım seninkinin cinsiyeti bu haftadan sonra belli olucak dimi yanlış hatırlamıyorum

Canim hani yanlis bilmiyorsam hamilelikte et ve tuzlu gidalara aseren bayanlarin erkek cocugu olurmus ben kizima hamile iken et kokusundan ölüyordum birak evde pisirmeyi mahallede pisiren olsa burnum o kokuyu aliyordu ve ben lavabodan basimi kaldiramiyordum insaAllah bebisin erkektir Rabbim gönlündekini kucagina versin..AMIN:Saruboceq:

senacımm senin avatarda süper havalı olmuşş bayıldımmmmm.

asilmavi senin avatarı cok begenmedim cnm.sebebide gözyaşı oldugundan.dün koydugum asilmaviye benziyor dedigim avatar sana cok yakışırrr .bi dene istersennn.sanada cok benzettim ben.
ayrıcaa hala adet olmamışsınnn cok merak ediyorumm lütfen yarın ilk işin test yapmak olsunn

sena,asilmavi,himaliaa avatarımı begenmemişsinizzz haklısınız bende alışamadım:) eskisini kullancammm tekrarr

haskena mesajlarına yine cok güldümm:))

yaprak ve yeşilyoll sizede cetvel yapalımm.bölee kac haftalık oldugunuz belli olmuyorr

elmi sende hoşgeldin.32 haftalık hamilesin ve cinsiyetini ögrenmemişsin.neden????
dogum tarihini ve ilişki günlerini yaz bioritime bakayım
bide 7-8 haftalık usg de bebek kesenin sagındamı solundamı onada baksana

gamzecimm sana msnden bişiler yazmıştım dün,geldimi????

aklımda kaldıgı kadarr cevap yazdımmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
slm canlar ne ediniz ben yeniden iyete basladim yawwwww bebek calismalari basarisiz gectiiiiiii

husbuldum elaracim sagol.neden ögrenmedik ilk bebegimz oldugu icin esim ögrenmeyelim süpriz olsun dedi bende kabul ettim .ama nerden biliyim sonrada ögrenmek icin can aticami.benimki biraz plansiz
hamilelik olduda.iliski gnü 5 nisan.dgm trhm.12.12.1986 sagdaymis canim hadi kolay gelsin

erkege yatkın günde hamile kalmışsın
son adet tarihin kac?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…