- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.901
ultrasonda bebiş sağ da mı solda mı
Daha dur yaprak ne cıldırması bazı doktorlar 3 ayda falan söylüyor ama her doktorda söyllemıyor Neler yemeye başladın yaprak ?Ortada canım ya ordanda bişey çıkmadı çıldırcam meraktan gün sayyorum
Canim tekrar deneme istersen genelde erkegi tuturan arkadaslar yumurtlama günü tek iliski ile tutturdu yine de karar senin ........Hayirlisi olsun insaAllah gönlündekini kucagina alman dilegi ile...
Canim ya kim yazmisti hatirlamiyorum ama kiz icin bas taci erkek icin gönül ilaci demisti yani yeni sloganimiz ""KIZLARIMIZ BASIMIZIN TACI OGULLARIMIZ GÖNLÜMÜZÜN ILACI" deve dikenide neymüs ..........
Ana bendeki hafizada süpermis ha kiz senin lafini sanami sattim canim benim msj.takip ediyorsan beni tanimissindir artik ben herseye espiri ile yaklasirim biliyorum kiz deve dikeni vezir parmagi isin espirisi oldugunu ne yapak bacim cocuk yapcez diye kastikca kasiyoz kendimizi barim burada koyverelim diyoz vereliniortak
Daha dur yaprak ne cıldırması bazı doktorlar 3 ayda falan söylüyor ama her doktorda söyllemıyor Neler yemeye başladın yaprak ?
Canım ya doktorum iyi beslenirsem 3 ayda söylerim dedi valla öle özel canım bişi istemedi bi bikaçgün önce hayret ettim kendime ciğer istedi canım burdanda sölemek olmuyo ama bide çok tuzlu yemeye başladım seninkinin cinsiyeti bu haftadan sonra belli olucak dimi yanlış hatırlamıyorum
canparçam hoşgeldin sende çin takvimi tutuyormu karabiberde tutuyormuydu fisfisfis
karabıberde sadece rus tutuyodu heralde cın tutmuyodu
husbuldum elaracim sagol.neden ögrenmedik ilk bebegimz oldugu icin esim ögrenmeyelim süpriz olsun dedi bende kabul ettim .ama nerden biliyim sonrada ögrenmek icin can aticami.benimki biraz plansiz
hamilelik olduda.iliski gnü 5 nisan.dgm trhm.12.12.1986 sagdaymis canim hadi kolay gelsin
slm canlar ne ediniz ben yeniden iyete basladim yawwwww bebek calismalari basarisiz gectiiiiiii
erkege yatkın günde hamile kalmışsın
son adet tarihin kac?
elara banada bakarmıısn tatlım dogm tarihim 14/10/1981
ilşki g:25/10/2010 birde 27/10/2010
22 mart.ay ins erkek bekliyom hayirlisi ya:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?