bebek cinsiyet belirleme..

İnş canım ya hepimizin inşş. İşin tuhafı ben 2. kızımdada çok et yedim yalnız bundaki farklılık mide bulantım hala yok şimdiye çoktan başlaması lazımdı umarım cinsiyet değişiktir ondan böyledir Allah seninde gönlüne göre verir inş.

Elaracım benim 7. hafta olmuş ben geri gidiyorum sanırım onların hesabı doğrudur doktor bana ortada dedi ama ben sağda seğirme acayip hissediyorum ya size göre sağ kız dimi

yaprak kaç haftalık hamilesin

ben takvim denedim biliyorsundur sende cho... ,, keşke tam yumurtlama günü yapsaydım diyorumda iş işten geçti, ne yapalım..sonuçta 1 haftam daha vardı...

cnm şuan seyirme hissetmek için cok erkenn.bebegin şuan 2 gram bile degildirr.bunu hissedebilmenn zor.
bagırsak hareketleridir hissettigin.doktorlarda böle oldugunu düşünüyor
bende hamileyken cok seyirme hissederdim.şuan dikkat ettigimde yine oluyorr

biz usg resminde bebegin kesedeki yerine göre yorum yapıyoruzz
bebek kesenin sagındaysa (senin karnında solda oluyor) kız
solundaysa(karnında sagda olur) erkek

Hmm anladım olabilir doğru sölüyosun çok erken ama solda hiç bişi hissetmiyorum sağda pıt pıt atan bişi var psikolojikmi acaba anlıyamadım canım yaa hayırlısı bakalım

canım tek gün demiyordu orda 1 hafta günüm vardı halada var önümde 4-5 gün...burda öğrendim bende yumurtlama günü olması gerektiğini ..200 tl.. dünya güzeli birde kızım var..

Elaracım ben sağ sol özürlüyümde şuan elimde resim kesenin sağı solu nası oluyo bana doğruyken benim tam tersimse solda

hamilelikte insan kendini cok dinliyor yaprak.
dogum yaptıktan sonraa yine kendini dinlemeye devam et ,aynı pıt pıtları duyacaksın
pıt pıtların nededinide şu,hamile kaldıgımda okumuştum nettenn.doktora sormuştum o da onaylamıştı.sanada yazayım hatırladıgım kadarıyla

vücudumuzdaki kaslar vitamin ve mineral eksikliğine baglı olarak hızlı birşekilde kasılıp gevşiyorlar zaman zaman.bu kasılmalarıda biz titreşim yada nabız atması gibi hissediyoruzz.
pıt pıtların nedeni bu cnm

canım tek gün demiyordu orda 1 hafta günüm vardı halada var önümde 4-5 gün...burda öğrendim bende yumurtlama günü olması gerektiğini ..200 tl.. dünya güzeli birde kızım var..

Allah bagıışlasın kızınıı cnm
babychoice takvimiyle hamile kalan bi arkadaş var burda.erkek cocuk için gün almıştı ama kızı oldu yine.
inşallah sende tutarr

teşk ederim canım ya hakkını helal et yoruyoruz seni İnş.Allah sana birde erkek nasip eder dualarımız seninle

inş canım tutarsa burdan yazarım artık...umarım sende gönlündekine kavuşursun.. önümde 2 ay daha var, bu ay hamiş olmazsam diğer ay yumurtlama günüme denk getircem, aynı tarihler yine işaretli, ilginç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…