- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.921
Canim hani yanlis bilmiyorsam hamilelikte et ve tuzlu gidalara aseren bayanlarin erkek cocugu olurmus ben kizima hamile iken et kokusundan ölüyordum birak evde pisirmeyi mahallede pisiren olsa burnum o kokuyu aliyordu ve ben lavabodan basimi kaldiramiyordum insaAllah bebisin erkektir Rabbim gönlündekini kucagina versin..AMIN:Saruboceq:
SAT ımı soruyorsun canım anlayamadım eğer oysa 13/10/2010
senacımm senin avatarda süper havalı olmuşş bayıldımmmmm.
asilmavi senin avatarı cok begenmedim cnm.sebebide gözyaşı oldugundan.dün koydugum asilmaviye benziyor dedigim avatar sana cok yakışırrr .bi dene istersennn.sanada cok benzettim ben.
ayrıcaa hala adet olmamışsınnn cok merak ediyorumm lütfen yarın ilk işin test yapmak olsunn
sena,asilmavi,himaliaa avatarımı begenmemişsinizzz haklısınız bende alışamadım:) eskisini kullancammm tekrarr
haskena mesajlarına yine cok güldümm:))
yaprak ve yeşilyoll sizede cetvel yapalımm.bölee kac haftalık oldugunuz belli olmuyorr
elmi sende hoşgeldin.32 haftalık hamilesin ve cinsiyetini ögrenmemişsin.neden????
dogum tarihini ve ilişki günlerini yaz bioritime bakayım
bide 7-8 haftalık usg de bebek kesenin sagındamı solundamı onada baksana
gamzecimm sana msnden bişiler yazmıştım dün,geldimi????
aklımda kaldıgı kadarr cevap yazdımmmm
İnş canım ya hepimizin inşş. İşin tuhafı ben 2. kızımdada çok et yedim yalnız bundaki farklılık mide bulantım hala yok şimdiye çoktan başlaması lazımdı umarım cinsiyet değişiktir ondan böyledir Allah seninde gönlüne göre verir inş.
yaprak kaç haftalık hamilesin
ben takvim denedim biliyorsundur sende cho... ,, keşke tam yumurtlama günü yapsaydım diyorumda iş işten geçti, ne yapalım..sonuçta 1 haftam daha vardı...
cnm şuan seyirme hissetmek için cok erkenn.bebegin şuan 2 gram bile degildirr.bunu hissedebilmenn zor.
bagırsak hareketleridir hissettigin.doktorlarda böle oldugunu düşünüyor
bende hamileyken cok seyirme hissederdim.şuan dikkat ettigimde yine oluyorr
biz usg resminde bebegin kesedeki yerine göre yorum yapıyoruzz
bebek kesenin sagındaysa (senin karnında solda oluyor) kız
solundaysa(karnında sagda olur) erkek
cnm şuan seyirme hissetmek için cok erkenn.bebegin şuan 2 gram bile degildirr.bunu hissedebilmenn zor.
bagırsak hareketleridir hissettigin.doktorlarda böle oldugunu düşünüyor
bende hamileyken cok seyirme hissederdim.şuan dikkat ettigimde yine oluyorr
biz usg resminde bebegin kesedeki yerine göre yorum yapıyoruzz
bebek kesenin sagındaysa (senin karnında solda oluyor) kız
solundaysa(karnında sagda olur) erkek
canım tek gün demiyordu orda 1 hafta günüm vardı halada var önümde 4-5 gün...burda öğrendim bende yumurtlama günü olması gerektiğini ..200 tl.. dünya güzeli birde kızım var..
hamilelikte insan kendini cok dinliyor yaprak.
dogum yaptıktan sonraa yine kendini dinlemeye devam et ,aynı pıt pıtları duyacaksın
pıt pıtların nededinide şu,hamile kaldıgımda okumuştum nettenn.doktora sormuştum o da onaylamıştı.sanada yazayım hatırladıgım kadarıyla
vücudumuzdaki kaslar vitamin ve mineral eksikliğine baglı olarak hızlı birşekilde kasılıp gevşiyorlar zaman zaman.bu kasılmalarıda biz titreşim yada nabız atması gibi hissediyoruzz.
pıt pıtların nedeni bu cnm
Elaracım ben sağ sol özürlüyümde şuan elimde resim kesenin sağı solu nası oluyo bana doğruyken benim tam tersimse solda
teşk ederim canım ya hakkını helal et yoruyoruz seni İnş.Allah sana birde erkek nasip eder dualarımız seninle
usg resmini eline al direkt baktıgında bebek kesenin sagındamı solundamı?
Benim anladığım solunda direk bakınca ters çevirince sağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?