- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.861
bence yapmalısınkızlar selam...bugün saat 4de kalkıp tekrer yaptım testi...silikleşmeye başlamıştı.yani 10dk okuyun sonucu diyo zaten.10dk bekledim koyu olan kontrol çizgisinden daha az koyuydu.bende sabahı bekledim.tekrar yaptım bu sefer dahada açılmıştı bende deneme yaptım....artık kısmet.bu akşama tekrar deneme yapsammıki sizce..
elara eski elara ya alışmışız o daha gizemil idi.gamzenin ki de çok güzel olmuş.gelelimtembelhaskena yazdıklarını yazdım defterime yaş otuzbeş ve sen daha 2.yi düşünüyorsun.geç kalıyorsun acele et.ben üçüncüyü doğurmak üzereyim .bu çocuklar ve buradakler beni dağ gibi yaptı
kızlar selam...bugün saat 4de kalkıp tekrer yaptım testi...silikleşmeye başlamıştı.yani 10dk okuyun sonucu diyo zaten.10dk bekledim koyu olan kontrol çizgisinden daha az koyuydu.bende sabahı bekledim.tekrar yaptım bu sefer dahada açılmıştı bende deneme yaptım....artık kısmet.bu akşama tekrar deneme yapsammıki sizce..
Günaydın kızlar
nasılsınız? istanbul anadolu yakası yağmurlu ve soğuk
ezel bence takvimi ciddiye alma düşünsene
eğer tutuyor olsaydı herkes onu baz alırdı
ama bioritim mantıklı geliyor bana
kızlar selam...bugün saat 4de kalkıp tekrer yaptım testi...silikleşmeye başlamıştı.yani 10dk okuyun sonucu diyo zaten.10dk bekledim koyu olan kontrol çizgisinden daha az koyuydu.bende sabahı bekledim.tekrar yaptım bu sefer dahada açılmıştı bende deneme yaptım....artık kısmet.bu akşama tekrar deneme yapsammıki sizce..
kaç tane var içinde canım netten mi aldın kaça aldın
sebebi öğrenmen baya sürdü ama iyi oldu sen iğneyi yazınca
aklıma benim olay geldi banada demir eksikliğinden doktor 10 tane
iğne verince buraya tırstığımı yazmıştım .. sende sakın ihmal etme gelir onları
ben vururum yoksa demiştin sırnaşık şey .. qwert iğne verildiyse kaçış yoklmaz:
bi de ne kadar vurulacakmış
evet canım kaçış yok 9 ay boyunca hergün
ortalama 270 tanecik yapıyor -tatlicadiarzu-
bende bu ay hamile gibi hissediyorumcanım gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyormuş
ama bu ay farklı şeyler var bende .. mesela 2 gündür çok sık tuvalete çıkıyorum
sıcak basıyor vs. ... işte beyin öle bişi ki psikolojik olarak tüm bedeni etkileyebiliyor
3-4 gün daha geçsinde o zaman test falan düşünüyorum .. ama yarında olmassam dayanamayıp sağlık ocağına idrar testi yaptırabilirim
Ay evet ben cok tembelim galiba bizim oralarda bir laf var""Üsenenin cocugu olmaz diye""
E bacim sana bosunami neler yapiyorsunda bu kadar dogurgan olabiliyorsun diye sordum saniyorsun ben orta kati kiraya 3 defa verdim 1 tanesi begendi 9 ay oturdu diger ikisi begenmedi 7. haftada tasindilar simdi tadilat yaptirip en kisa zamanda tekrar kiraya vermeyi düsünüyom bakalim insaAllah bu defa begenilir MASALLAH bacima benim Allah cocuklarini sana senide cocuklarina bagislasin Dag gönüllüm benim..............
günaydııın kızlar izmitte hava çok yağişli çocuğu okula götürene kadar sucuk oldum.neler yapıyonuz anne adayları ve müstakbel anneler
canparçam hoşgeldin sende çin takvimi tutuyormu karabiberde tutuyormuydu fisfisfis
sebebi öğrenmen baya sürdü ama iyi oldu sen iğneyi yazınca
aklıma benim olay geldi banada demir eksikliğinden doktor 10 tane
iğne verince buraya tırstığımı yazmıştım .. sende sakın ihmal etme gelir onları
ben vururum yoksa demiştin sırnaşık şey .. qwert iğne verildiyse kaçış yoklmaz:
bi de ne kadar vurulacakmış
evet canım kaçış yok 9 ay boyunca hergün
ortalama 270 tanecik yapıyor -tatlicadiarzu-
ya cnmm ya evet baya bı kotu durum ama bı sure sonra alırsırsın belkı canında acımaz bırazda bu ynden dusun ...
günaydııın kızlar izmitte hava çok yağişli çocuğu okula götürene kadar sucuk oldum.neler yapıyonuz anne adayları ve müstakbel anneler
canparçam hoşgeldin sende çin takvimi tutuyormu karabiberde tutuyormuydu fisfisfis
canım sen aramı veriyon bu ay
benım ilk kızımda tuttu 2. kızımda tutmadı bunda erkek diyo bakalım ben inanmam aslında böyle şeylere bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?