bebek cinsiyet belirleme..

bence yapmalısın

Ay evet ben cok tembelim galiba bizim oralarda bir laf var""Üsenenin cocugu olmaz diye""
E bacim sana bosunami neler yapiyorsunda bu kadar dogurgan olabiliyorsun diye sordum saniyorsun ben orta kati kiraya 3 defa verdim 1 tanesi begendi 9 ay oturdu diger ikisi begenmedi 7. haftada tasindilar simdi tadilat yaptirip en kisa zamanda tekrar kiraya vermeyi düsünüyom bakalim insaAllah bu defa begenilir MASALLAH bacima benim Allah cocuklarini sana senide cocuklarina bagislasin Dag gönüllüm benim..............

cnm valla ben tek denemeden yanayım bılmıyomkı ben olsam yapmam heralde:)))))))

Günaydın kızlar
nasılsınız? istanbul anadolu yakası yağmurlu ve soğuk

hoşgeldin nbr umut burasıda yağmurlu ve soğuk yani Edirne

ezel bence takvimi ciddiye alma düşünsene

eğer tutuyor olsaydı herkes onu baz alırdı
ama bioritim mantıklı geliyor bana

bilmiyorum canım takıntı oldu bende illaki hepsi tuttuğu anda yapıcam :roflol: böylece hiç yapamicam ölüp gidicem :roflol:

bence tekrar yapma canım bugün yumurtan çatlar gibi geliyor bana sen tuvalete girdiğinde takip et şeffaf akıntı olacak mı eğer bugün şeffaf akıntın olmazsa yarın denersin tekrar

kaç tane var içinde canım netten mi aldın kaça aldın

berracım bana sordun hayatım eğer banaysa ben gitti gidiyordan aldım coretestti içinde 15 ovülasyon 2 gebelik testi vardı 25 yl falana geldi kargo ile gelanik markalşı olanı burdan eczacı arkadaşından eşim aldı içinde 5 ovülasyon 1 gebelik testi vardı oda hemen hemen aynı fiyat

bende bu ay hamile gibi hissediyorum
sık idrara çıkıyorum avuçlarımın içi yanıyo
ama benim daha çok erken

ayyy tıpkı beni anlattın kız

günaydııın kızlar izmitte hava çok yağişli çocuğu okula götürene kadar sucuk oldum.neler yapıyonuz anne adayları ve müstakbel anneler

benım ilk kızımda tuttu 2. kızımda tutmadı bunda erkek diyo bakalım ben inanmam aslında böyle şeylere bakalım hayırlısı artık

canım sen aramı veriyon bu ay

evet canım aralıkta denemeyi düşünüyorum kasımı boş geçeyim diyorum çin takvimi tutmuyor o ay ondan

benım ilk kızımda tuttu 2. kızımda tutmadı bunda erkek diyo bakalım ben inanmam aslında böyle şeylere bakalım hayırlısı artık

kız sende bi tane kız yokmuydu ikimiydi ayol akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…