- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.881
ewet cnm burası da yagmurlu hemde cok aynen cnm bıldıgın gıbı valla degısık bıseyler yok:)))
karabıberde sadece rus tutuyodu heralde cın tutmuyodu
evet canım aralıkta denemeyi düşünüyorum kasımı boş geçeyim diyorum çin takvimi tutmuyor o ay ondan
kız sende bi tane kız yokmuydu ikimiydi ayol akannehir
evet canım 2 tane gülüm var nasipse birde deve dikenımız olurkaydirigubbakcemile3
evet canım 2 tane gülüm var nasipse birde deve dikenımız olurkaydirigubbakcemile3
amin canım inşaAllah olur kaydirigubbakcemile3 yani oğluş
Elarada değişmiş
Elaranın gözleri kesin renkli :)))
kızlar nooldu size değişmişsiniz hep
gamze kız sen denemelere ne zaman baslıyonbilmiyorumkismile
naptın qwert yaw .. 270 ne demekevet canım kaçış yok 9 ay boyunca hergün
ortalama 270 tanecik yapıyor -tatlicadiarzu-
kızlar selam...bugün saat 4de kalkıp tekrer yaptım testi...silikleşmeye başlamıştı.yani 10dk okuyun sonucu diyo zaten.10dk bekledim koyu olan kontrol çizgisinden daha az koyuydu.bende sabahı bekledim.tekrar yaptım bu sefer dahada açılmıştı bende deneme yaptım....artık kısmet.bu akşama tekrar deneme yapsammıki sizce..
merhaba kizlarr.haskenacim dedigin gibi bende dün yaptim su tark makas
testini.makasi sectim budurumda neyim olacak?
Canim valla bunu Himalianin annesi yapmisti ve makas kiz cocugu demekmis tarakta erkek hayirlisi olsun diyelim Himalianin iki kizi var ve bu test onda tutmus bakalim sendede tutacakmi ne zaman yaptin denemeni yumurtlama zamanindami önce yada sonrami ve adetin kac gün sürüyor ovulasyon kiti kullandinmi
ya cnmm ıcınden ve gönlkunuzden ne gecıyorsa öle olur ınsallah bende yumurtlma gununden 2 gun önce fln hamıle kaldım ama 2 erkek ıste ayrıcada ılk gebelıgımdede cok abes bı zamanda kalmıstım ama oda erkektı yanı.
naptın qwert yaw .. 270 ne demek
kalça kalçalıktan çıkar kevgir olur..:1shok: qwert ya başka
bi doktora dahamı gitseydin çözümle ilgili ne biliim bana uçuk geldi
9 ay hergün iğne
evet bekelim kiz annesi mi olcam.yumurtlama zamanindan önce. adetim 5 gün sürüyo
merhaba kızlar yine kimsecikler yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?