bebek cinsiyet belirleme..

yok canım ilk beş değil 22 eylül gecesi adet oldum 10 ekimde yumurtladım galiba kasıklarım çok ağrıyordu bende merak ediyom hayırlısı artık

evet canım kaçış yok 9 ay boyunca hergün
ortalama 270 tanecik yapıyor -tatlicadiarzu-
naptın qwert yaw .. 270 ne demek
kalça kalçalıktan çıkar kevgir olur..:1shok: qwert ya başka
bi doktora dahamı gitseydin çözümle ilgili ne biliim bana uçuk geldi
9 ay hergün iğne

Canim tekrar deneme istersen genelde erkegi tuturan arkadaslar yumurtlama günü tek iliski ile tutturdu yine de karar senin ........Hayirlisi olsun insaAllah gönlündekini kucagina alman dilegi ile...

evet canım 2 tane gülüm var nasipse birde deve dikenımız olurkaydirigubbakcemile3

Canim ya kim yazmisti hatirlamiyorum ama kiz icin bas taci erkek icin gönül ilaci demisti yani yeni sloganimiz ""KIZLARIMIZ BASIMIZIN TACI OGULLARIMIZ GÖNLÜMÜZÜN ILACI" deve dikenide neymüs ..........

merhaba kizlarr.haskenacim dedigin gibi bende dün yaptim su tark makas
testini.makasi sectim budurumda neyim olacak?

Canim valla bunu Himalianin annesi yapmisti ve makas kiz cocugu demekmis tarakta erkek hayirlisi olsun diyelim Himalianin iki kizi var ve bu test onda tutmus bakalim sendede tutacakmi ne zaman yaptin denemeni yumurtlama zamanindami önce yada sonrami ve adetin kac gün sürüyor ovulasyon kiti kullandinmi

evet bekelim kiz annesi mi olcam.yumurtlama zamanindan önce. adetim 5 gün sürüyo

ya cnmm ıcınden ve gönlkunuzden ne gecıyorsa öle olur ınsallah bende yumurtlma gununden 2 gun önce fln hamıle kaldım ama 2 erkek ıste ayrıcada ılk gebelıgımdede cok abes bı zamanda kalmıstım ama oda erkektı yanı.

evet bekelim kiz annesi mi olcam.yumurtlama zamanindan önce. adetim 5 gün sürüyo

Senin icin ne hayirlisi ise o olsun arkadasim Rabbim gönlündekini kucagina versin.....

merhaba kızlar yine kimsecikler yok.

Kiz sena bu ne avatar bacim yoksam sen 18 lik citirsinda bizimi haberimiz yok noldunuz kizlar hep beraber avatar degisikliginemi karar verdiniz hemide birbirinden güzel hatunlari koyarak ana bababa sen sunlara:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…