- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #20.961
ayy inanmıyorum yaa 16-17-18-19
valla ben bişe anlamadım üzülsemmi sevinsemmi, bi garip oldum nedir şu bioritm
Ayyy deme yaa ben yanlış hesapladım ozaman 23 diye hesapladım 19 -21-ve 23 ünde oldu
21 ve 23 kız günü yumurtlama yöntemine göre
canım sağolsun bacım siz sevininde çözdüğünüze benim üzüleceğim bir para değil boşverrrr salla gitsin....
yani kan grubumu falan istediler, unutmuştum bende gittim deldirdim kolumu ona yanarım yahuu..
Üzüldüm yaaaa:sinifsinif: neyse kısmet bakalım bir önceki adetin önemi varmı elara çünkü bir önceki ay ramazandı biliyosun ve ben hapı hiç bırakmadan 1 ay tuttum orucu o adetimin zamanını değiştirdi inş bunun bi önemi olmuştur ve erkek çıkarrrr
evet aslında hep aklımda kalacaktı onuda bi göreyim diye, neyse bioda tuttu,çinde tuttu,takvimde tuttu aynısı zaten varmı başka yöntem bilen hanımmmm.....
sen üzüll boşa para verdigin için:))
bizde sevinelimmm o takvimi çözdügümüz içinn :lepi:
Bana göre 6 doktora göre 7 canımm
canım tek gün demiyordu orda 1 hafta günüm vardı halada var önümde 4-5 gün...burda öğrendim bende yumurtlama günü olması gerektiğini ..200 tl.. dünya güzeli birde kızım var..
Elaracım ben sağ sol özürlüyümde şuan elimde resim kesenin sağı solu nası oluyo bana doğruyken benim tam tersimse solda
inş canım tutarsa burdan yazarım artık...umarım sende gönlündekine kavuşursun.. önümde 2 ay daha var, bu ay hamiş olmazsam diğer ay yumurtlama günüme denk getircem, aynı tarihler yine işaretli, ilginç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?