bebek cinsiyet belirleme..

canım sağolsun bacım siz sevininde çözdüğünüze benim üzüleceğim bir para değil boşverrrr salla gitsin....
yani kan grubumu falan istediler, unutmuştum bende gittim deldirdim kolumu ona yanarım yahuu..

21 ve 23 kız günü yumurtlama yöntemine göre

Üzüldüm yaaaa:sinifsinif: neyse kısmet bakalım bir önceki adetin önemi varmı elara çünkü bir önceki ay ramazandı biliyosun ve ben hapı hiç bırakmadan 1 ay tuttum orucu o adetimin zamanını değiştirdi inş bunun bi önemi olmuştur ve erkek çıkarrrr

canım sağolsun bacım siz sevininde çözdüğünüze benim üzüleceğim bir para değil boşverrrr salla gitsin....
yani kan grubumu falan istediler, unutmuştum bende gittim deldirdim kolumu ona yanarım yahuu..

şaka yapıyorum cnm.üzüldüm aslında senin için.neyse zararın neresinden dönersen kardır.
şuan bioritimi bilmseyedin belki ocak şubatt için tekrar gün alcaktın yadaa başkasına tavsiye edecektin hamile olup oglun olsaydııı

yaw niye üzülüyon.bunların hiç bi garantisi yok
biz tahmini yumurtlama günlerini sölüyoruzz.belki sen o ay erken yumurtladın

evet aslında hep aklımda kalacaktı onuda bi göreyim diye, neyse bioda tuttu,çinde tuttu,takvimde tuttu aynısı zaten varmı başka yöntem bilen hanımmmm.....

evet aslında hep aklımda kalacaktı onuda bi göreyim diye, neyse bioda tuttu,çinde tuttu,takvimde tuttu aynısı zaten varmı başka yöntem bilen hanımmmm.....

Kızlar bilmiyorum doğrumu ama hamile kalıcaklar için ben kaldım herşeyi sonra öğrenmeye başladım hayırlısı ilişkiden sonra sağ tarafa yatıp 15-20 dak beklemek gerekiyomuş erkek bebek için bide hamileler için idrar rengi açık sarı ve parlaksa erkekmiş koyu ve matsa kızmış öle diyolar koca karı lafları ama bazen tutuyo işte

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr günümüz bayağıı azaldıııı
bu topiğin ilkk erkek bebeğininn doğmasınaaa tam 38 gün varrrr
ya artık başladııı sancılarımızz girmeyeeeee
daha benn kıyafetlerinii yıkamadımm bu hafta başlıyayımm prensimin kıyafetlerinii yıkamayaaa

canım tek gün demiyordu orda 1 hafta günüm vardı halada var önümde 4-5 gün...burda öğrendim bende yumurtlama günü olması gerektiğini ..200 tl.. dünya güzeli birde kızım var..

off çok para vermişsiin anladığımmm takvimsee
o takvimlee burdaa çok hamile kalan olduu
hepsideee yumurtlamaa zmanlarıylaa oynadılarr ve hepsininde kızı olduuu
inşallah gönlündekii olurr
bendee çok almakk istemiştimm amaa okadar para veremezdimm eşimm vermezdii çünküü
tam yumurtlamaa günüü tek ilişkiyle kaldım

Elaracım ben sağ sol özürlüyümde şuan elimde resim kesenin sağı solu nası oluyo bana doğruyken benim tam tersimse solda

ya benn konularıı kaçırıyoprumm yaparakk
sen bu topiğii bulduğund hamile olarakmı geldinn yoksaa
burdaa öğrendiklerinlemii
nasıll hamile kaldınn canımm
tam takip edemiyorumm
artık oturamıyorumm fazlaa sandalyede

canım bak ben 28 günde adet oluyordumm varr 14ncü gün tek ilişkii denedikk
ve hamile kaldımm
başkada birlikte olmadık
olduysakta korundukk hepp
bunuda gözardı etmeyinn tek ilişkiyii
ben o takvime inanmıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…